http://www.b-a.lt/Tv...medziagos/kaina
/internetu/2508
didelis ispardavimas !!!!!
Sveiki
Mūsų pamatai po biskį juda pirmyn. Poliai jau padaryti, rostverka ruošia
Ale še kad nori, šiąnakt 10 lentų nukniso
Gal kas šiais metais planuojat sienas iš arko kelti ir jau prazondavot kainas? Ar man atrodo, ar čia pavasarį jųs kainas šiek tiek pakėlė?
Mūsų pamatai po biskį juda pirmyn. Poliai jau padaryti, rostverka ruošia

Gal kas šiais metais planuojat sienas iš arko kelti ir jau prazondavot kainas? Ar man atrodo, ar čia pavasarį jųs kainas šiek tiek pakėlė?

Arko nuo Gegužės 1 pabrango. Alnidoj M18 kūbas 260Lt.
Jei rasit kur pigiau - pasidalinkit info. Jau greit reiks pirkti

QUOTE(Susena @ 2012 05 18, 14:17)
šiąnakt 10 lentų nukniso

taigi pakilo istekliu kainos tai automatiskai visi kėlė... kovo pabaigoj ieskojau cerpiu, tai visi kaip susitare aiskino kad nuo balandzio pirmos brangs

QUOTE(Vyriukas @ 2012 05 18, 14:22)
Alnidoj M18 kūbas 260Lt.
buvau neseniai Alnidoj, labai nuvylė kainos, žiūrėjome klinkeri, gerokai brangiau nei kitur, net su nuolaida brangiau ta pati preke.
QUOTE(Vyriukas @ 2012 05 18, 13:22)
Arko nuo Gegužės 1 pabrango. Alnidoj M18 kūbas 260Lt.

Mums dar tik rugpjūtį ar rugsėjį reikės, ale vistiek ciekavijuos. Baltparma irgi atsiunet 260 su PVM ir atvežímu pilnom mašinom.
O gal kam teko susidurt su ta b-a lojalumo programa, kur kai įsigyji už 10 000 tai kažkokios platininės kainos būna?
o patsa mūsrysi ar radai mūrininkus? Kiek prašo dabar? ar už kubą ar už plytos padėjimą?
Radau kas mūrys. Kiek konkrečiai mūras nežinau bet visą namą surinkt (mūras, saramos, pertvaros, perdangos plokštės, sijos ir t.t.) kainuos apie 12000Lt (už darbą).
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 17, 22:56)
ka naudojat pakalimams stogo??? mane domina medis... reikia su spuntu tikriausiai
niekas cia is jusu karkasinio nestatot???
dar ne i tema
pagirsiu siauliu ermitazo vadybininką... zodziu nusiziurejom tvoros tinklą... rulono kaina 415lt
didmeninė 359.... o kai mum reikia 10 rulonu tai
kadangi tevai kaip tik atvazinejo is klaipedos tai paskambinom i klaipeda tai pasiule 319 kaina.. siauliskis dave 235
neblogai ane
bet tai kai antkainiai 

dar ne i tema

pirkom siaustas medines lentas ir Gargzdu berods, atveze i vieta, patys nusigruntavom, nusidazem

Del vadybininko tai tikrai- ne viena daikta taip jau pirkom

Jupojoj 19d. 20pr. nuolaida, 20d. 25pr. visoms prekems, isskyrus, kaip visad, uzsakomas, nukainuotas, akcijines prekes. Cia gal realesne nuolaida nei Bauhofe ar Ermitaze
.

bet Jupojoj ir kainos didesnes nei kitur
tai ta nuolaida kad nebutu kaip kitur be nuolaidos

QUOTE(ambre @ 2012 05 18, 17:09)
pirkom siaustas medines lentas ir Gargzdu berods, atveze i vieta, patys nusigruntavom, nusidazem
Kiek ieskojom, geriausia kaina buvo ir ta pacia diena atveze, kai uzsakem.

kiek gavos kvadratas??? su spuntu ar be??
as vakar prie mazeikiu nebloga lentpjuve radau

Sveikos,
gal as cia nelabai i tema,bet noreciau prisijunkt
namuka bandysim susirest Mazeikiuose,viskas dar kolkas tik mintyse,nes per vasara sau deliosimes planuka,o paskui pas architektus
noreciau ikelt kolkas kirbanti plana,tai tik kolkas vienas is pirmuju ir tik pirmas aukstas,o antrame bus 3kam ir vonia.

gal kas kokiu minusiuku pastbesit is praktines puses.
gal as cia nelabai i tema,bet noreciau prisijunkt

noreciau ikelt kolkas kirbanti plana,tai tik kolkas vienas is pirmuju ir tik pirmas aukstas,o antrame bus 3kam ir vonia.

gal kas kokiu minusiuku pastbesit is praktines puses.