Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(*Kristinute* @ 2012 05 19, 07:18)
gal kas kokiu minusiuku pastbesit is praktines puses.

As asmeniskai nedaryciau pirmam aukste dvieju WC..(tik papildomas valymas biggrin.gif )Jei tai sveciu miegamasis ir drabuzines atskiros nedaryciau.. daiktam susidet turesit bent du sandeliukus kaip matau g.gif Antram aukste vietos rubinem irgi pakankamai bus mirksiukas.gif
Terasa i paradine puse man nelabai, geriau i kiemo smile.gif
Na bet svarbu jums viskas patiktu ir tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristinute* @ 2012 05 19, 07:18)
Sveikos,

gal as cia nelabai i tema,bet noreciau prisijunkt  rolleyes.gif namuka bandysim susirest Mazeikiuose,viskas dar kolkas tik mintyse,nes per vasara sau deliosimes planuka,o paskui pas architektus  ax.gif
noreciau ikelt kolkas kirbanti plana,tai tik kolkas vienas is pirmuju ir tik pirmas aukstas,o antrame bus 3kam ir vonia.

user posted image

gal kas kokiu minusiuku pastbesit is praktines puses.

Man taip pat terasa kliūna. Ir sandėlys sunkiai pasiekiamas atrodo g.gif
Atsakyti
as taip pat galvoju, kad 2 wc vienas salia kito-nereikalingi.
terasa irgi bandyciau daryti kitur. na nebet is sios puses pas jus nerealus vaizdas koks... bet gal geriau daryti isejima i terasa ir pacia terasa prie valgomojo? is namo sono.
patinka, kad pasiplanave nemazai vietos sandeliavimui thumbup.gif
Atsakyti
Man kaip tik atrodo, kad gerai atskiras wc sveciams, kazkaip nelabai noreciau, kad i mano intymus svetimi eitu .aisku jei cia bus tevu miegamas su vonia. priekinej daly terasa irgi visai neblogai atrodo,kas isgalvojo, kad terasa gali buti tik namo gale...jei vaizdas grazus arba pietine puse tai kodel gi ne.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 05 19, 07:42)
As asmeniskai nedaryciau pirmam aukste dvieju WC..(tik papildomas valymas  biggrin.gif )Jei tai sveciu miegamasis ir drabuzines atskiros nedaryciau.. daiktam susidet turesit bent du sandeliukus kaip matau  g.gif Antram aukste vietos rubinem irgi pakankamai bus  mirksiukas.gif
Terasa i paradine puse man nelabai, geriau i kiemo  smile.gif
Na bet svarbu jums viskas patiktu ir tiktu  biggrin.gif

ten musu miegamasis mirksiukas.gif ,nes pagalvojom is praktines puses apie senatve ax.gif ,nes pazistamu tevai dabar is antro auksto keliasi i pirma,nes sunku laiptais lipti doh.gif

antras WC yra sveciam ir saviem,kad neitu i musu zona blush2.gif

du sandeliukai,nes vienas yra virtuveje-pas mano mociute buvo virtuveje,tai man labai patiko,akd gali laisvai puodus susidet, visokius didesnius bliudus ir siaip maziau naudojamus indus bei kokius makaronus ir pan.,ir nebereikia tiek daug spinteliu prigrusti.kitas sandeliukas yra kastuvam,grebliam ir t.t.

QUOTE(sandddra @ 2012 05 19, 09:19)
Man taip pat terasa kliūna. Ir sandėlys sunkiai pasiekiamas atrodo g.gif

darom,nes ten bus tik maziau naudojami daiktai mirksiukas.gif nemanau,akd labai sunku apeit truputeli nama,kad padet kastuva rolleyes.gif

del terasos,tai ja suplanavom pietvakarinej pusej,kad vakare galetume stebet saulelydi lotuliukas.gif o jeigu rimtai,tai is gyvenamo/bendro kambario bus isejimas i bendra soda,kuriame irgi manau,akd turesim staliuka,o cia daugiau tokiam vakariniam pasisedejimui su taure vyno,o ko nors uzsimanius ir virtuve salia g.gif

matau,kad dideliu pastabu ar trukume nepateiket,tai ramiau 4u.gif reiskias,kad nelabai grybaujam noruose.
Atsakyti
QUOTE(*Kristinute* @ 2012 05 19, 21:31)
vienas yra virtuveje-pas mano mociute buvo virtuveje,tai man labai patiko,akd gali laisvai puodus susidet,

cia nerealus dalykas, pas mano uossvienike irgi yra drinks_cheers.gif pas mane irgi projekte numatytas, bet ziuriu, kad labai maza virtuve gaunas tada smile.gif o kadandi daug lauko joje pealeidziu tai jauciu teks jo atsisakyti sad.gif nu nebent pasikelus sienoms nuspresiu kad verta jį daryt.... g.gif
Atsakyti
Na jei apacioj jusu miegamasis tai viskas oki smile.gif O tas tiesa, kad senatvej kai vaikai iseina is namu ir lieka vieni, tai miegama persikelia i pirma auksta, ir daznai antro auksto niekas net nebesildo.. mirksiukas.gif Nemazai vyresnio amziaus zmoniu zinau sitaip daranciu..
Atsakyti
QUOTE(*Kristinute* @ 2012 05 19, 21:31)
ten musu miegamasis  mirksiukas.gif ,nes pagalvojom is praktines puses apie senatve  ax.gif ,nes pazistamu tevai dabar is antro auksto keliasi i pirma,nes sunku laiptais lipti  doh.gif

na paziurejus i jusu vaiku amziu ,tai nezinau ....bent as noreciau kad salia ju kambariai butu smile.gif

ir isvis mes su mb pakalbame ,kad jei statytume nauja nama ,tai jis butu tik 1 auksto
Atsakyti

QUOTE(Raganaa999 @ 2012 05 20, 12:05)
Nemazai vyresnio amziaus zmoniu zinau sitaip daranciu..

tai klausimas, kam nafik statyt tokį didelį namą unsure.gif mano uošvių irgi toks agromnas... jie aiškina kad jiems ne per daug... bet aišku kad per daug.. o dar toks kur iš antro aukšto matos pirmas.. tai nekūrent žiemą neina doh.gif na žodžiu....

todėl mes statom mažiuką biggrin.gif vaikai du jau yra.. gal kada ir trečias bus, bet namas 100kv tongue.gif vaikų kambariukai mažiukai, kaip ir mūsų miegamas.. o bendra erdvė didesnė... bet irgi ne salė rolleyes.gif kadangi mes jau gyvenę name, tai žinom kad i savo kambarius einam tik miegot... o net kai bernai paaugs tai kiek čia tos vietos reikia... stalo su kompu lotuliukas.gif ir lovos....

QUOTE(Osera @ 2012 05 20, 13:44)
na paziurejus i jusu vaiku amziu ,tai nezinau ....bent as noreciau kad salia ju kambariai butu  smile.gif

ir isvis  mes su mb pakalbame ,kad jei statytume nauja nama ,tai jis butu tik 1 auksto

na senam name mūsų miegamas irgi buvo pusantriniam aukšte, o vaikų kambariai antram.,.. na reikėjo ten keletą laiptų palipt... ir nieko.. viena svaikas gimė tam name, tai ir palakstėm biggrin.gif aš tai irgi už miegamą pirmam biggrin.gif

bet any way... mes statomės vieno aukšto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2012 05 20, 12:44)
na paziurejus i jusu vaiku amziu ,tai nezinau ....bent as noreciau kad salia ju kambariai butu  smile.gif

ir isvis  mes su mb pakalbame ,kad jei statytume nauja nama ,tai jis butu tik 1 auksto

Mes iš karto kažkaip del 1 aukšto nusprendėm galvodami apie tai kad vaikai šalia būtų, ir apie senatve bigsmile.gif Nors tos senatves dar sulaukt reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 05 20, 12:05)
O tas tiesa, kad senatvej kai vaikai iseina is namu ir lieka vieni, tai miegama persikelia i pirma auksta, ir daznai antro auksto niekas net nebesildo..  mirksiukas.gif Nemazai vyresnio amziaus zmoniu zinau sitaip daranciu..

Kadangi mes vis sparciau pradedam jaust senatvinio amziaus artejima rolleyes.gif tai statem tik vieno auksto nama (kadangi iki siol gyvenom 4 aukste tai negalim atsidziaugt kad dabar nera anei vieno menko laiptelio). Vyresnieji net nepajutom kaip pradeda skrist is namu ir buna jau beveik kaip sveciai. Taip kad mums kol kas 112 kv. per akis. Ir tvarkausi kaip greitai ax.gif
Nu rytoj gal jau mums zemes isstumdys unsure.gif O tai zilviciai tuoj atvaziuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2012 05 20, 21:00)
Kadangi mes vis sparciau pradedam jaust senatvinio amziaus artejima  rolleyes.gif tai statem tik vieno auksto nama (kadangi iki siol gyvenom 4 aukste tai negalim atsidziaugt kad dabar nera anei vieno menko laiptelio). Vyresnieji net nepajutom kaip pradeda skrist is namu ir buna jau beveik kaip sveciai. Taip kad mums kol kas 112 kv. per akis. Ir tvarkausi kaip greitai  ax.gif
Nu rytoj gal jau mums zemes isstumdys  unsure.gif O tai zilviciai tuoj atvaziuos  rolleyes.gif

O as sakiau lifta senatvej isitaisysiu,jei kojos nebeuznes laiptais.. Kaiptik busiu pasitaupes... bigsmile.gif
Atsakyti