QUOTE(Susena @ 2012 05 20, 20:43)
Mes iš karto kažkaip del 1 aukšto nusprendėm galvodami apie tai kad vaikai šalia būtų, ir apie senatve :
mes irgi is pradziu svarstem del vienaaukscio,bet pagalvojom,kad nemazai pinigu iseis pamatams
QUOTE(astukas @ 2012 05 20, 21:00)
Taip kad mums kol kas 112 kv. per akis. Ir tvarkausi kaip greitai
Nu rytoj gal jau mums zemes isstumdys O tai zilviciai tuoj atvaziuos
man apie namo tvarkymasi net baisu pagalvot

mes dar tik pradedam viska,o planas kitais metais pamatus susidet,kad pastovetu.
QUOTE(biesas66 @ 2012 05 20, 21:05)
O as sakiau lifta senatvej isitaisysiu,jei kojos nebeuznes laiptais.. Kaiptik busiu pasitaupes...
mano tevai,tai rusi yra iskele ir norit ieit inama reikia palipt laiptukais,tai irgi skae,kad kai nepalaipios,tai statys lifta
QUOTE(astukas @ 2012 05 20, 21:10)
Dabar atrodo kad gyvenant name neimanoma pasitaupyt

Kasdien vis ko nors reikia kist i ta nama
geriau i nama negu i buta arba,aki nori namo laiptine susitvarkyt,tai turi derintis su n zmoniu,is kuriu ne visi nori,o kai prakalbi apie pinigus,tai buna,kad ir duris uztrenkia
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 05 20, 21:51)
Gerai kad ir musu nedidelis tik 110-115 kv

ploto per akis.. gal svetaines noretusi didesnes kai sveciu uzeina, bet siaip taij..

tik pasmus du aukstai

Jei statyti tai noreciau ir as vienaauksti itariu. Nes dabar uzknisa tas laipiojimas del kiekvieno sudniekio

Dar kai vaikai paaugs gal lengviau, o dabar kol maziukai, tai visi ju rubai virsuj (isskyrus striukes), tai kiekviena kart einant i lauka ar parejus persirengt reikia trenktis i antra auksta

ir siaip del kievieno s.. reikia laipiot
Pliusas tik vienas, kad antram aukste tvarka, jokiu zaislu nesimeto, nes nueinam tik permiegot. Visas bardakas pirmam aukste

O vienaauksciam itariu visur butu zaislai isnesioti po visus galus
todel mes svetaine/gyvenama kamb.planuojam daryt nemaza,nes visas gyvenimas verda ten
del laipiojimo,tai pas mano tevus yra i antra auksta,tai kazkaip pripratom,o kol mes isikelsim,tai vaikai jau bus paugeje