Fay taip. del pilvuko jau buvau sakius, kad grazus pakankamai, nesioperuociau, nebent daline jei pakaktu, tada taip
Ikeliau foto
Rasykit, ka manot ir ka patartumet, nes ziuriu ir man neramu
Nors ir po konsultacijos esu, na neramu ir tiek, bet ir nenoriu nepasitiket gydytoju
Norisi but ramiai, bet nesinori lakstyt pas kitus gyd, nei jiem manau malonu butu kito darba ziurinet, nei man list i akis

Norisi but ramiai, bet nesinori lakstyt pas kitus gyd, nei jiem manau malonu butu kito darba ziurinet, nei man list i akis

QUOTE(anila:) @ 2012 06 12, 12:24)
Ikeliau foto
Nors ir po konsultacijos esu, na neramu ir tiek, bet ir nenoriu nepasitiket gydytoju

Mano nuomone viskas normoj- sutinę žiauriai, bet tikrai atslūgs. Ne visoms vienodas tas tynimas. Šiaip viskas gražu, randas gražus, bamba tokia vidutinė, bet jei tau sakė, kad kitokia nelabai galima, dėl riebalų trūkumo, tai viskas normaliai. Gal masažiukų tų limfodrenažinių? Manau padėtų..

QUOTE(Dudute @ 2012 06 12, 12:40)
Mano nuomone viskas normoj- sutinę žiauriai, bet tikrai atslūgs. Ne visoms vienodas tas tynimas. Šiaip viskas gražu, randas gražus, bamba tokia vidutinė, bet jei tau sakė, kad kitokia nelabai galima, dėl riebalų trūkumo, tai viskas normaliai. Gal masažiukų tų limfodrenažinių? Manau padėtų.. 

Del masazu as irgi visa diena mastau siandien, kad reikia

o del bambos as kazkaip rami, na nera ji ideali, bet kadangi K.M. mane perspejo, kad ji nebus duobute, o as tokios ir neturejau, tad man tinka, manau dar su laiku ji pasikeis, o as tikiuos bent atgaut tas formas kurias turejau iki gimdymu ir tikiuos kad tie 4 kg padetu vaizdui but geresniam

Beje, aciu iskart ramiau

parašiau albume
Papildyta:
pasiskambink į grožio chirurgiją dėl masažų, Katrix pas juos iš vilniaus kasdien važinėjo
Papildyta:
pasiskambink į grožio chirurgiją dėl masažų, Katrix pas juos iš vilniaus kasdien važinėjo

Anla, manau, kad op gerai tau padaryta, randas koks grauzus. o patinimas tai didelis, persistengei pirmom dienom, tikrai rimtai pagalvok apie masazus. bet kai nuslugs, busi nuostabi, pamatysi, nosi aukstyn
QUOTE(Zivilka @ 2012 06 12, 13:23)
Anla, manau, kad op gerai tau padaryta, randas koks grauzus. o patinimas tai didelis, persistengei pirmom dienom, tikrai rimtai pagalvok apie masazus. bet kai nuslugs, busi nuostabi, pamatysi, nosi aukstyn

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 11, 19:28)
Jis Kaune?
Kokia kosultacijos kaina ir kiek ji mazdaug trunka?
QUOTE(anila:) @ 2012 06 12, 08:33)
tai kad ir K.M. ir V.K. nebuvo mates 
o va D.J. sake panasiu pora turejo
bet siaip sake retas egzempliorius 
sitam gyd as irgi dedu dideli dideli pliusa, jei ne vsi tik pas ji buciau gulus
nu nelabai, kazkas idomesnio
Papildyta:
Fay(3)

o va D.J. sake panasiu pora turejo

sitam gyd as irgi dedu dideli dideli pliusa, jei ne vsi tik pas ji buciau gulus

nu nelabai, kazkas idomesnio

Papildyta:
Fay(3)
Anila, kuo ipatingas jusu tas pilvas buvo?

QUOTE(trupinelis @ 2012 06 12, 08:23)
blyn esu 173cm, o sveriu 60-61,

anila na istine tai istine,bet kazkokiu kitu minusu neizvelgiu

QUOTE(pupen @ 2012 06 12, 12:49)
Jis Kaune?

kaune, 50 lt, aš užtrukau gal 20 min

anila su bambos išvarža
mergaites del asmeniniu priezasciu savo foto is albumo istryniau.kai turesiu nauju ir kokybisku foto parodysiu kitokiu budu.

man rodos bresta reikalas vel pakeisti pasw