QUOTE(liomi @ 2012 06 12, 15:59)
kai pamaciau,kad atejo disa verzdamasi i albuma,ta pacia sekunde pasalinau foto savo.pamenu ji buvo cia atejusi ,taip nuskalambijo ,kad moderatore tryne.beje,neitiketina,kad ji gavo psw po triju dienu bendravimo,ypac po to kai cia darkesi.beto,jai atlikta op,todel buciau davusi ranka nukirsti,ko realiai ji atejo,nes info nerinko.iskart po valandos nuo psw gavimo pasake-galiu foto istrinti savo? daugiau jos ir nebebus cia.siaip slykstu,kad yra tokiu zmoniu.ir ,kad psw gauna trecia diena po atejimo,nors op ne neplanuoja.
Papildyta:
Anila,pasveiksi.buvo merginom kam per virsu bego puliai.tau gal daugiau siuliu buvo,randai gilesni,pjuviai.
Labai laukiu
Alioskos .labai labai
klausyk miela ponia,as info nerinkau cia todel kad turejau kitur kur info rinkti.tavo zinia ne del taves cia atejau.nes esi man visiskai neidomi.beto kitokiu ziniu turiu del ko istrynei savo foto

.ir nesidarkiau cia atejus. nei su viena nekonfliktavau,ko negaleciau pasakyti apie tave brangute.kur eini ten seji savo panieka ir pasaipas kitu dalyviu atzvilgiu.del foto as busiu cia jei tavo nosies mano albume nebus

.o jei tu vistik kaisiosi ja tai galiu merginom savo foto ir kitokiais budais rodyti tad buk gera nepilk zibalo i ugni

kas liecia operacoijos planavima,nu neprivalau apie ja duoti niekam ataskaitos kad ruosiuosi jai ir kada ruosiuosi jai ir laukti visu palaiminimo.tad nustok tu viena karta kurstyti cia visas pries mane.buk savo vietoj ir bus visaks ramu.pradek nuo saves ,nuo savo poziurio i kitas nares

.koks paradoksas,tu istrynei del manes foto as del taves.ko dar kimbi?
Jei jūs man neaiškinsit kaip man gyventi,aš jums nesakysiu kur eiti...