Įkraunama...
Įkraunama...

pilvo plastika

Anila, na patinę, bet ir turi būti patinę... gal labiau įprasta, kad iš abiejų pusių rando patinę būna, bet turbūt čia nuo daug ko priklauso.
Ir dar žiūriu, kad mūsų bambos labai panašios smile.gif Nors problemos buvo panašios, lašinių panašiai nebuvo, tai turbūt taip panašiai ir gavosi. Tik skirtumas toks, kad aš kažkaip nesusitaikiau dar iki galo su bambos vaizdu, gaila, kad nieko negalima pakoreguot...

QUOTE(trupinelis @ 2012 06 11, 23:11)
kažkas klausėt (atsiprašau nepamenu) dėl bambos skylutės tvarkymo, tai man siūlė arba randelis arba va kaip tvarkysiu randą bandys tą skylutę nutempti žemyn, tikiuosi kad pavyks mirksiukas.gif

Mano bambaskario skylutė pakankamai žemai, tai aš pasirinkau nieko nedaryt, ir taip mane tas randas nervina.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 12, 15:00)
man rodos bresta reikalas vel pakeisti pasw  g.gif

jei pakeisit foto ikelsiu kad ir rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
anila, randas tikrai gražus, lygus ir bamba per vidurį. thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, labai aciu tikrai tikrai, aprimau ax.gif

QUOTE(pupen @ 2012 06 12, 13:49)
Anila, kuo ipatingas jusu tas pilvas buvo? g.gif

Turejau pilvo baltosios ir bambos isvarza
stipriai prasiskyrusiu raumenis (6 cm tarpas tarp ju)
ir didelis perteklius odos doh.gif
Atsakyti
kai pamaciau,kad atejo disa verzdamasi i albuma,ta pacia sekunde pasalinau foto savo.pamenu ji buvo cia atejusi ,taip nuskalambijo ,kad moderatore tryne.beje,neitiketina,kad ji gavo psw po triju dienu bendravimo,ypac po to kai cia darkesi.beto,jai atlikta op,todel buciau davusi ranka nukirsti,ko realiai ji atejo,nes info nerinko.iskart po valandos nuo psw gavimo pasake-galiu foto istrinti savo? daugiau jos ir nebebus cia.siaip slykstu,kad yra tokiu zmoniu.ir ,kad psw gauna trecia diena po atejimo,nors op ne neplanuoja.
Papildyta:
Anila,pasveiksi.buvo merginom kam per virsu bego puliai.tau gal daugiau siuliu buvo,randai gilesni,pjuviai. 4u.gif

Labai laukiu Alioskos .labai labai 4u.gif
Atsakyti
siūlykit, kaip keist pasw davimo tvarką.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 06 12, 15:59)
kai pamaciau,kad atejo disa verzdamasi i albuma,ta pacia sekunde pasalinau foto savo.pamenu ji buvo cia atejusi ,taip nuskalambijo ,kad moderatore tryne.beje,neitiketina,kad ji gavo psw po triju dienu bendravimo,ypac po to kai cia darkesi.beto,jai atlikta op,todel buciau davusi ranka nukirsti,ko realiai ji atejo,nes info nerinko.iskart po valandos nuo psw gavimo pasake-galiu foto istrinti savo? daugiau jos ir nebebus cia.siaip slykstu,kad yra tokiu zmoniu.ir ,kad psw gauna trecia diena po atejimo,nors op ne neplanuoja.
Papildyta:
Anila,pasveiksi.buvo merginom kam per virsu bego puliai.tau gal daugiau siuliu buvo,randai gilesni,pjuviai. 4u.gif

Labai laukiu Alioskos .labai labai  4u.gif

klausyk miela ponia,as info nerinkau cia todel kad turejau kitur kur info rinkti.tavo zinia ne del taves cia atejau.nes esi man visiskai neidomi.beto kitokiu ziniu turiu del ko istrynei savo foto mirksiukas.gif .ir nesidarkiau cia atejus. nei su viena nekonfliktavau,ko negaleciau pasakyti apie tave brangute.kur eini ten seji savo panieka ir pasaipas kitu dalyviu atzvilgiu.del foto as busiu cia jei tavo nosies mano albume nebus bigsmile.gif .o jei tu vistik kaisiosi ja tai galiu merginom savo foto ir kitokiais budais rodyti tad buk gera nepilk zibalo i ugni mirksiukas.gif kas liecia operacoijos planavima,nu neprivalau apie ja duoti niekam ataskaitos kad ruosiuosi jai ir kada ruosiuosi jai ir laukti visu palaiminimo.tad nustok tu viena karta kurstyti cia visas pries mane.buk savo vietoj ir bus visaks ramu.pradek nuo saves ,nuo savo poziurio i kitas nares cool.gif.koks paradoksas,tu istrynei del manes foto as del taves.ko dar kimbi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disa: 12 birželio 2012 - 15:11
reikia nustatyti laika bendravimo.ir jei ateina po op,kaip Juna (mane suzavejo ,pasakydama i albuma nesiverziu,koks skirtumas ,nes op atlikta) ar nestukes ,tai psw kaip ir nebutinas skubos tvarka.

dabar vel prasides darkymasis.tebunie.as nesigincyti pasakiau tai.sakiau biggrin.gif eik ,vaikiuk,savo taku ,nei tu nervinkis,nei burna ausink.ne as pasiuliau psw keisti,as tyliai laukiau kol pati islysi is maiso,nei zodzio nerasiau.viskas.rasyk i az ,si tema ne tam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 12 birželio 2012 - 15:16
pasilikit asmeniškumus sau bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 06 12, 16:11)
reikia nustatyti laika bendravimo.ir jei ateina po op,kaip Juna (mane suzavejo ,pasakydama i albuma nesiverziu,koks skirtumas ,nes op atlikta) ar nestukes ,tai psw kaip ir nebutinas skubos tvarka.
dabar vel prasides darkymasis.tebunie.as nesigincyti pasakiau tai.sakiau  biggrin.gif  eik ,vaikiuk,savo taku ,nei tu nervinkis,nei burna ausink.ne as pasiuliau psw keisti,as tyliai laukiau kol pati islysi is maiso,nei zodzio nerasiau.viskas.rasyk i az ,si tema ne tam.

nu as juk nesidarkau lotuliukas.gif ir nesinervuoju ir burnos neausinu o tu nepervark mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
apsimoviau vakarinę suknelę, kurią dėvėjau prieš 8 metus, prieš gimdymus rolleyes.gif
Atsakyti
Pinavija,o tave masazavo? jau pora sav praejo? kaip sveikata,pajegumas biggrin.gif ?
Atsakyti