Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Tina* @ 2012 05 29, 18:10)
... Kiek kainavo ji?

QUOTE(*woman* @ 2012 05 29, 20:18)
blink.gif ania? ir man staigmena tada,o kainos kokios?

Visos buvo po 19,99 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2012 05 29, 22:07)
Visos buvo po 19,99 Lt 

blink.gif blink.gif doh.gif nu joooo
nereikia man ,nereikia... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, kad čia Vilniuje tai ir man nereikia, jei kokiam Kaune būtų tai prisireiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 29 gegužės 2012 - 20:33
QUOTE(jolituxxx @ 2012 05 29, 22:32)
Gerai, kad čia Vilniuje tai ir man nereikia, jei kokiam Kaune būtų tai prisireiktų  lotuliukas.gif

galiu ''paguosti''-kaune jų bazėse būna N ir dar tiek doh.gif biggrin.gif ,aš dažnai džiaugiuosi,kad vilniuj tokie augalai retenybė,išėjus pieno ar batono-juos ir parsinešu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 05 29, 20:40)
galiu ''paguosti''-kaune jų bazėse būna N ir dar tiek  doh.gif  biggrin.gif ,aš dažnai džiaugiuosi,kad vilniuj tokie augalai retenybė,išėjus pieno ar batono-juos ir parsinešu  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Į bazes stengiuos nevažiuot, nes tada prisireikia ne tik orchidėjų lotuliukas.gif maximas dažniau siekiu, tai netyčia suliptų į vežimuką su kitom prekėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 05 29, 20:40)
galiu ''paguosti''-kaune jų bazėse būna N ir dar tiek  doh.gif  biggrin.gif ,aš dažnai džiaugiuosi,kad vilniuj tokie augalai retenybė,išėjus pieno ar batono-juos ir parsinešu  thumbup.gif  lotuliukas.gif

ax.gif o kurioj vietoj bazėse galima jų rasti?
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2012 05 30, 00:06)
ax.gif  o kurioj vietoj bazėse galima jų rasti?

na aš ne kaunietė,tai vardan tikslumo galiu tik pasiūlyti pirmą puslapį paskaityti,ten yra tikslūs adresai bazių,nes kai priveža randu,bet nupasakot negaliu ax.gif ,o bazėse pačiose,tai prie kitų vazoninių kambarinių augalų sudėtos būna 4u.gif
Atsakyti
super brassia - oi kaip man jos patinka wub.gif

Mano paphiopedilum žiedelis beveik "išsiperėjęs" :thumbsup: Bet jau tokia spalva nefotogeniška - fotoparatas mato kaip juodą klecką nors tu ką :scratchheadyellow:

user posted image

gavo šiek tiek "kakton" ir su blicu, kad matytųsi dryžiukai biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 30, 08:33)
Mano paphiopedilum žiedelis beveik "išsiperėjęs"  :thumbsup:  Bet jau tokia spalva nefotogeniška - fotoparatas mato kaip juodą klecką nors tu ką  :scratchheadyellow:

Gražuolis wub.gif
Atsakyti
gavo šiek tiek "kakton" ir su blicu, kad matytųsi dryžiukai  biggrin.gif

Mumrikai, kokia grazuole wub.gif Koks jos pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 05 30, 08:50)
Mumrikai, kokia grazuole wub.gif Koks jos pavadinimas?

nežinau, nes pavadinimo kortelė buvo pasimetusi doh.gif tikuosi, kad LOD forume ją kas nors atpažins arba SKM pasakys ką iš jų nusipirkau ax.gif
Atsakyti
super brassia - oi kaip man jos patinka  wub.gif

vajeee, nualpt galima tokia pamacius wub.gif wub.gif liuks labai thumbup.gif
Atsakyti