Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(mumrikas @ 2012 05 30, 07:33)

Kokia fainuolė wub.gif
Papildyta:
Pirmame puslapyje kažkaip nėra Baltijos gėlių bazės adresų, ji turėtų ir Vilniuje būti, nes visose didžiuosiuose miestuose būna g.gif ten labai kažko mandro nesu užmačiusi, bet Šiauliuose prieš kelis metus esu mačiusi dendrobių įvairovę, o Kaune nupigintų vandų, pagrinde tai ten falenopsiai būdavo ax.gif Tiek kad prieš metus maždaug paskutinį kartą esu buvus, tai gal kažkas pasikeitė unsure.gif
Atsakyti
mumrikas, grazuolis juodukas wub.gif
Atsakyti
mumrikas, super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prieš tokį miniuką negalėjau atsilaikyt wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 30, 09:33)
Mano paphiopedilum žiedelis

wub.gif wub.gif thumbup.gif mmmmmmmmmmmmmmm

QUOTE(eliss @ 2012 05 30, 17:06)
Prieš tokį miniuką negalėjau atsilaikyt

gražutis mažutis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
oij merginos, kaip grazu wub.gif
Atsakyti
oi, koks įdomus falenopsis yra LOD parduotuvytėje rolleyes.gif čia pokalbiai ir vaizdaiapie Phal. sumatrana
Nepraleiskit šanso 4u.gif
Atsakyti
Labas. Gal as ne į tema, birželio 1 - 3 dienomis visose maximose orchidėjoms 30 proc. nuolaida. Gal kam pravers ir nulėksit pasižvalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai, kad itariu nieko gero nebus tose Maximose. Jau kiek jie skelbes ir nieko neatsiveze be keliu nupiepusiu phalaenopsiu doh.gif Vat, kad kokia brassia rasciau biggrin.gif

Klausiau pas skm, tai sake mano catlleya turi kvepet. Is to didelio tikejimo lyg ir uzuodziu siandien, kad kvepia, nestipriai, bet nera bekvapis augalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 31 gegužės 2012 - 11:34
Sveikos gyvos, turiu klausima, tikrai apie tai diskutavot, bet net nezinau kur ieskot. Turiu orhideja maziuke, ji ant vieos sakos vietoj ziedu uzaugino lapus, kaimyne sake kad cia vaikas. Klausimas tada kaip ta vaika perkelti i atskira vazoneli. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 31, 12:33)
Tai, kad itariu nieko gero nebus tose Maximose. Jau kiek jie skelbes ir nieko neatsiveze be keliu nupiepusiu phalaenopsiu  doh.gif Vat, kad kokia brassia rasciau  biggrin.gif

Tą miniuką ir pirkau Maximoj.Šįkart pas mus kažkaip užvežė visokių falenopsių,net ir dažytų mėlynų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora25 @ 2012 05 31, 11:46)
Klausimas tada kaip ta vaika perkelti i atskira vazoneli. Aciu

http://www.supermama...howtopic=824537
Atsakyti