Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Semigallia @ 2012 06 09, 15:52)
Meri, kieno si nuostabus ziedas  bigsmile.gif  thumbup.gif

Lycaste macrophylla. Priedo, jis kvepiantis.
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 06 08, 23:19)
Aš šita savo mažyle džiaugiuosi

QUOTE(Merii @ 2012 06 09, 14:02)

oi kokių grožių atnešėt thumbup.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
wou kokie groziai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 06 07, 23:10)
Negaliu juo atsidziaugti  wub.gif

KOKS GRAŽUS thumbup.gif. IR KITŲ LABAI GRAŽIOS.
Mergaitės, nežinau ar į temą čia, bet gavau dovanų orchidėją. Tik ji su tokiais storais gumbais ir iš jų auga lapai, ne tokie kaip tikrų orchidėjų. Peržydėjo ji ir pradėjo nykti tie gumbai - raukšlėtis. Tai palaisčiau patręšiau, persodinau , o dabar ji pradėjo leisti du ūgliukus - lapus, bet iš po tų gumbų. Jokio gumbo po jais nesimato, gal čia ji išsigimė g.gif blush2.gif .

Neturėjau niekad ir nesidomiu tom gėlytėm, tai jūs tikrai iš karto atsakysite, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 09 birželio 2012 - 17:39
QUOTE(Tina* @ 2012 06 09, 00:08)
Grazi encyclia, irgi kvepia? Sake ju ziedstiebiu nereik nukirpt, nes auginasi ir zydi toliau.

Nea, neužuodžiau kad kvepėtų ax.gif.

QUOTE(Merii @ 2012 06 09, 13:02)
smile.gif

thumbup.gif Labai įdomi

QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 09, 18:30)
KOKS GRAŽUS  thumbup.gif.  IR KITŲ LABAI GRAŽIOS.
Mergaitės, nežinau ar į temą čia, bet gavau dovanų orchidėją. Tik ji su tokiais storais gumbais ir iš jų auga lapai,  ne tokie kaip tikrų orchidėjų. Peržydėjo ji  ir pradėjo nykti tie gumbai - raukšlėtis. Tai palaisčiau patręšiau, persodinau , o dabar  ji pradėjo leisti du ūgliukus - lapus, bet iš po tų gumbų. Jokio gumbo po jais nesimato, gal čia ji išsigimė    g.gif      blush2.gif

Neturėjau niekad ir nesidomiu tom gėlytėm, tai jūs tikrai iš karto atsakysite, ačiū   4u.gif

Viskas jai gerai, auga nauji auginiai biggrin.gif. O kaip žydėjo? Gal galite orchidėjos nuotrauką įkelti? Įtariu kad turite kažką iš liežuvių (odontoglossum) arba oncidium g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 09 birželio 2012 - 18:58
QUOTE(Uranija5 @ 2012 06 09, 19:51)
Nea, neužuodžiau kad kvepėtų  ax.gif.
thumbup.gif Labai įdomi
Viskas jai gerai, auga nauji auginiai  biggrin.gif. O kaip žydėjo? Gal galite orchidėjos nuotrauką įkelti? Įtariu kad turite kažką iš liežuvių (odontoglossum) arba oncidium  g.gif

Gaila, nenupaveikslavau, bet žiedai buvo kaip "kailis gepardo" su bordo, rudu ir gelsvu atspalviu tokie. Tikrai gražūs . Kaži ar dar kada pradžiugins žiedeliais. Nelabai pas mane gėlės auga naujam bute, kažkas čia joms nepatinka verysad.gif
Atsakyti
o pas mus siandien atsirado dar viena augintine,balta.Dovana vyrui lotuliukas.gif

bet pastebejau kad vienos saknys pradejo puti verysad.gif tai sutvarkiau,persodinau,tikiosi pavyks isgelbeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 06 08, 22:19)
taip kad ne visadas reikia bijoti persodinimo  ax.gif

4u.gif
Bandysiu ko gero ir aš persodinėti ax.gif
Atsakyti
user posted image

mano nežiniukas pražydo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 06 10, 18:14)
mano nežiniukas pražydo. 4u.gif

bigsmile.gif koks grožis thumbup.gif
Atsakyti
Čia tas nežiniukas, auginau ir nežinojau ką. Labai skaniai kvepia, saldžiai bet maloniai. :]
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 06 10, 19:14)
mano nežiniukas pražydo.

gražus,žiedai dideli thumbup.gif wub.gif
Atsakyti