Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Laba ryta smile.gif
Marijampoliėčių dėmesiui(jei čia tokių yra biggrin.gif ) Mokolų norfoj esančioj gėlių parduotuvėlėj yra užvežta(didelės nuolaidos) orchidėjų tokių:dendrobiumai(tokie kaip įdėta foto) po 20lt,zygopetalumai(buvo keli žiauriai dideli kerai) po 24lt,phal su dviem žiedkočiais iš dideliųųųų serijos(yra ir pelorik žiedais-margos) po 36 berods... midi phal(raimos,taškuotos,baltos-bordo viduriuku,geltonos po 20lt,oncidiumai (swet schugar-berods taip rašos)-tai jei neklystu po 15lt smile.gif tai va tiek 4u.gif
Na ir rodaus-rytinis pirkinys(tik foto ne itin kokybiškos-nedraugauja fotikas-lauke niūru)
user posted image tai šita 20lt
user posted image
Na ir parodysiu kokį žiedstiebį išaugino mano margė biggrin.gif (dar tik bręsta žiedai...34 suskaičiavau smile.gif ) didesnė nei buvo pirkta....laistoma augimo stimuliatorium kelis kart (stimuliatorius pats paprasčiausias-kapsulės pirktos žalioj stotelėj)
user posted image
Tai tiek žinių iš mano kaimo 4u.gif
Atsakyti
Na ir pasiseke jums su ta Norfa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 06 11, 12:09)
Na ir pasiseke jums su ta Norfa  thumbup.gif

kartais užveža biggrin.gif klausykit,o su zygais labai sunku?ta prasme pražydint....?
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 06 11, 12:29)
kartais užveža biggrin.gif klausykit,o su zygais labai sunku?ta prasme pražydint....?

pražydint tai ne, tręšiant, laikant lauke, t.y. sudarant temperatūrų skirtumą, žydi iš beaugančių auginių, bet va vietos pakeitimui, skersvejui ar šiaip kokiam aplinkos trikdžiui jau toks lepus doh.gif gali pajuoduot, numest visus lapus ir ilgą laiką vaidinti mirusį.. bent jau man toks pasitaikė, taigi kartą susinervinus išmečiau cool.gif dabar su kitu bandome susidraugauti..
Atsakyti
aaaaa,tada jau šita gėlė ne man schmoll.gif biggrin.gif aš labai bovintis neturiu nervų....tada geriau pasiliksiu prie to ką turiu ir auginu smile.gif ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 06 08, 22:19)
thumbup.gif, pamenu kaip vežiau per didžiausius šalčius kailiniais apklojusi mūsų gėliukus  lotuliukas.gif
o tik P. kalihi kvepia? nes maniškis P. mariposa liktais nekvepėjo  g.gif 

matosi,kad šalčiai jam į naudą biggrin.gif
nežinau,ar kiti kvepia,turi tokį silpną kvapą.

Beje,kaip pasidaryt fotki.com spalvą,rėmelius?Vis noriu pasikeist ,bet vis neišsiaiškinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 06 11, 09:16)
Laba ryta smile.gif
Marijampoliėčių dėmesiui(jei čia tokių yra biggrin.gif ) Mokolų norfoj esančioj gėlių parduotuvėlėj yra užvežta(didelės nuolaidos) orchidėjų tokių:dendrobiumai(tokie kaip įdėta foto) po 20lt,zygopetalumai(buvo keli žiauriai dideli kerai) po 24lt,phal su dviem žiedkočiais iš dideliųųųų serijos(yra ir pelorik žiedais-margos) po 36 berods... midi phal(raimos,taškuotos,baltos-bordo viduriuku,geltonos po 20lt,oncidiumai (swet schugar-berods taip rašos)-tai jei neklystu po 15lt smile.gif tai va tiek  4u.gif
Na ir rodaus-rytinis pirkinys(tik foto ne itin kokybiškos-nedraugauja fotikas-lauke niūru)

Na ir parodysiu kokį žiedstiebį išaugino mano margė biggrin.gif (dar tik bręsta žiedai...34 suskaičiavau smile.gif ) didesnė nei buvo pirkta....

Vau, gražuolės wub.gif

Jei būtų Kaune tokios gėlytės ir tokios kainos, lėkčiau pirkt tikriausiai doh.gif

Gal ir kaunietės parašys kokias grožybes, akcijas orchidėjoms ar substratams užmatė šiomis dienomis parduotuvėse ar bazėse ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 11 birželio 2012 - 14:35
QUOTE(eliss @ 2012 06 11, 15:29)

Beje,kaip pasidaryt fotki.com spalvą,rėmelius?Vis noriu pasikeist ,bet vis neišsiaiškinu g.gif

viršuj meniu juostoje yra "Go to...", spaudi "My account" ir rasi savo laimę mirksiukas.gif
o rėmeliai yra albumuose, spaudi "Album properties", ten "Advanced properties" ir rasi rėmelius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 11 birželio 2012 - 14:40
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 06 11, 11:16)
rodaus-rytinis pirkinys
Na ir parodysiu kokį žiedstiebį išaugino mano margė

labai liuksiškas wub.gif
bigsmile.gif ohoho kiek žiedų bus thumbup.gif

o aš šiandien atsisveikinau su gražiu dendrobiu verysad.gif ilgai stovėjo toks ''apmiręs'',o šiandien pamačiau,kad tie plikšiai kotai minkšti doh.gif ,supuvo nabagas,bet nesuprantu dėl ko,nes šalia dar 4 stovi,visi vienodai prižiūrimi,leidžia šaknis,keikiuojasi vienas,kitas auginuką nemažą turi,o va gražiausias adjos unsure.gif

turiu ir žiedų-pigutė ružava prasiskleidė,žiedai dideli,pirkau su daug mažesniais g.gif ,dar kelios pumpuruojasi,kitų žiedstiebiai stiebias,lauksiu toliau biggrin.gif
Atsakyti
Mano orchytės smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 11, 15:36)
viršuj meniu juostoje yra "Go to...", spaudi "My account" ir rasi savo laimę mirksiukas.gif
o rėmeliai yra albumuose, spaudi "Album properties", ten "Advanced properties" ir rasi rėmelius

ačiū už paaiškinimą 4u.gif bet kaip spalvą pakeist neatrandu nors tu ką blush2.gif

O čia baltukės tęsinukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
blink.gif Eliss, keke ispudinga thumbup.gif
Atsakyti