Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(zuzla @ 2012 05 21, 08:26)
laugh.gif anksčiau susitvarkydavau per pusdienį, bet dabar, kai nestuke.gif , tai per dvi dienas išskirstau, apsūkas reik mažint doh.gif

Sveikinimai wub.gif Tai pirmas tavo vaikutis? Gal jau zinai ar berniukas, ar mergyte?

Merii, o mes taip ir nesusipazinom, tik musu "putpeliukai" pora dienu padraugavo biggrin.gif Dar vyro vakar klausiau ar nemato jusu (nes jis zino kaip atrodot), bet nemate. Buciau priejus.

O mano encyclia siandien parode kvapeli. Labai idomus, bet tikrai nera nemalonus. Na gal primena kazkoki kaliju ir leliju misini, kai turgely buna i vainikus pripakuota ir dvelkia toks stiprus kvapas tongue.gif

O epidendrumas tai man gryno freziju kvapo wub.gif

Dabar laukiu saldaininio cattleya zydejimo.
Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2012 05 21, 08:46)
Radau visai priešingoje pusėje nei buvau palikus, nes mano "padėjėjas" perstatė ir, kol aš rankiojausi iš parodos savo grožybes, užmigo, ot, tai turėjau strioko  biggrin.gif

Nu geras lotuliukas.gif net vyrui papasakojau si bajeri, nes maniskis analogiskai buvo dinges Megoj su vaiku sestadieni, negirdejo telefono. O as su geliu pilnu maisiuku blaskiausi ir ju ieskojau doh.gif Tai anas man sako - matai kaip nuvargino vyra, iki ko tos geles priveda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 21 gegužės 2012 - 09:51
QUOTE(janudi @ 2012 05 21, 10:17)
vau, Zuzla, kaip smagu, sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Bus leliukas, musu aktyviausia konsultante dings ax.gif Sveikatos jums abiems mirksiukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 05 21, 10:50)
Sveikinimai  wub.gif

ačiū, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 21, 09:55)
Tai anas man sako - matai kaip nuvargino vyra, iki ko tos geles priveda  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As myliu vasara vien del gelyciu laistymo thumbup.gif Nereikia nesiot, kieme su laistytuvu ar slanga pereinu ir viskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2012 05 21, 14:28)
As myliu vasara vien del gelyciu laistymo  thumbup.gif  Nereikia nesiot, kieme su laistytuvu ar slanga pereinu ir viskas  drinks_cheers.gif

papasakokite daugiau, kaip orchidejos vasaroja lauke? sustatot i koki dideli vazona visas ir viskas?
reikes man daugiau info apie vasarojima lauke paieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2012 05 21, 14:28)
As myliu vasara vien del gelyciu laistymo  thumbup.gif  Nereikia nesiot, kieme su laistytuvu ar slanga pereinu ir viskas  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif vakar išnešiau viską,perliejau dilgėlių raugu ir tegu žinos smile.gif namuose liko keli vazonai,tai šiandien paliejau naujomis trąšomis,kur parodoj pirkau.Žiūrėsiu,ar geresnės bus nei turimos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 05 21, 16:08)
išnešiau viską,perliejau dilgėlių raugu ir tegu žinos

čia apie kokias kalba eina? g.gif ,nes aš ne visas ištremiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 23:57)
dabar kita problema - gausejant augalu, gauseja laistymas. Ar jis jusu neuzknisa? Man tai jau tapo keliu dienu darbu...

O man visai nieko tas laistymas, nors visas tik per 2 dienas dažniausiai palieju.. biggrin.gif

QUOTE(janudi @ 2012 05 21, 07:50)
Aciuks, merii, na man buvo staigmena blink.gif Atvarau vakar pasiimti augaliuku savo is parodos, o gi ziu, prie falenopsio pastatytas diplomas ''parodos falenopsis'', o as dar klausinejau jusu ar vezti man ji i paroda, na, daugiau nesikuklinsiu thumbup.gif

Sveikinimai thumbup.gif, aš kai vakar pamačiau prie falenopsio diplomą iškart ir pagalvojau.. o dar kuklinaisi ir svarstei ar verta vežti biggrin.gif

mano pirkinukai, kukliai šį kartą..
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 21 gegužės 2012 - 15:03
QUOTE(Uranija5 @ 2012 05 21, 17:02)
mano pirkinukai, kukliai šį kartą..

thumbup.gif wub.gif wub.gif labai gražios visos,o ypač ta rudai morkava (ar atvirkščiai g.gif ),labai gracingas žiedynas wub.gif
Atsakyti
Uranija, thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 05 21, 04:55)
papasakokite daugiau, kaip orchidejos vasaroja lauke? sustatot i koki dideli vazona visas ir viskas?
reikes man daugiau info apie vasarojima lauke paieskoti g.gif

Turiu du stalus kieme. Vienas gauna saules pro medziu sakas, o kitas stovi pavesi. Ant pirmo sedi vandos, katlejos ir dendrobiai, o ant kito raibuoles, masdevalia, oncidiumai, bulbos ir visos kitos minkstalapes. Phaleonopsiai keli like namuose, nes zydi, tai laistau juos kriauklej. Pernai kai lietus lydavo koki karta i savaite, tai laikiau po atviru dangum, kad lietus palaistytu. Bet siemet kai uzeina lietus po savaite, tai pastaciau po stogu, kad nesupudyciau. Labai atsigauna gelytes kiema, ten dregniau, vejo daugiau, lietaus vanduo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2012 05 20, 23:51)
ech, gaila, kad nebuvau parodoj  unsure.gif labai graziu augalu visos isigijot  thumbup.gif

ne viena nebuvai verysad.gif unsure.gif
merginos šaunuolės.. už tokius gražuolius pirkinius visoms 4u.gif
gal dar pas ką foto iš parodos,kažkaip šiemet mažiau jų įkelta ax.gif
Atsakyti