Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 23:57)
dabar kita problema - gausejant augalu, gauseja laistymas. Ar jis jusu neuzknisa? Man tai jau tapo keliu dienu darbu...

vienintelis ir nemėgstamiausias mano darbas , susijęs su orchidėjomis blush2.gif

persodint mėgstu, nes tai nėra skubu ir gakima sulaukt būtent tos dienos, kai tam būna nuotaika, o vat su laistymu kažkiek neprulaiksi doh.gif Būt kokios pelargonijos, tai prabėgai, paliejai ir psio, o vat čia ir mirkyt reik ir skirtingas trąšas parinkt - darbelis kaip reikiant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 21, 00:55)
Tad vilnietes, pagundos grizta namo, laikykites

user posted image

QUOTE(Tina* @ 2012 05 21, 00:57)
gauseja laistymas. Ar jis jusu neuzknisa?

blink.gif tik dabar tai supratai??? biggrin.gif manęs šitas jausmas jau keli metai neapleidžia doh.gif ,bet ką padarysi,kai stabdžiai neveikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 05 21, 00:08)
bet ką padarysi,kai stabdžiai neveikia  ax.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif supratau tai seniai, bet as kantrus zmogus, bet...jau ir mane eme uzknisti blush2.gif Tikiuos neuzeis viena diena viska parduot, nes su kaktusais tai jau apsiretinau, lauko augalu kai kuriu atsisakiau. Na zodziu cool.gif Galetu but koks ismanusis robotas laistantis ir tresiantis mano uki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 21, 01:11)
Galetu but koks ismanusis robotas laistantis ir tresiantis mano uki 

jei neturi dėdės japono,tai pati kankinsiesi biggrin.gif
Atsakyti
Oho, dar daugiau groziu idejot bigsmile.gif Nuostabi ta encylija wub.gif
O as siandien is susirinkimo parsinesiau tris, dar nepilnai subrendusias zydejimui. Dar trys salotos prie kolekcijos, ech... Po viena visi gavom nemokamai, o dar kitas dvi laimejo 1$ bilietukai. Tai kaip beveik nemokamai, tai parsinesiau, o siaip buciau nepirkusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 05 20, 21:59)
janudi, sveikinam laimėjus pagyrimo raštą  4u.gif

Aciuks, merii, na man buvo staigmena blink.gif Atvarau vakar pasiimti augaliuku savo is parodos, o gi ziu, prie falenopsio pastatytas diplomas ''parodos falenopsis'', o as dar klausinejau jusu ar vezti man ji i paroda, na, daugiau nesikuklinsiu thumbup.gif

Labai patiko paroda, atgaiva sirdziai wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
ir dar, vaikstau su vyru po paroda ir sakau, ''jauciu zinau, kieno sie augalai'', vyras nustebo, nes nera uzrasu prie gelyciu, o cia gi Mumriko gelytes, vazoneliai - jos orchyciu vizitine kortele lotuliukas.gif Mumrikasi superinis tas fanelopsis tamsiai tamsiai bordo, na, labai labai wub.gif Parasyk tu man jo pavadinima, itrauksiu prie svajoniu saraso wub.gif

Aciu, Merii, uz malonu bendravima, kaip smagu susitikti ir pabendrauti thumbup.gif Na, jega thumbup.gif
Ar radai vakar masinuka?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 23:20)
tviga, o kas cia per grozybe pas tave?  wub.gif

Mano nuodeme... nusprendziau nesikankinti...  blush2.gif

graži nauja gėlytė thumbup.gif
o mano naujokė dendrobium aggregatum
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 23:57)
dabar kita problema - gausejant augalu, gauseja laistymas. Ar jis jusu neuzknisa? Man tai jau tapo keliu dienu darbu...

laugh.gif anksčiau susitvarkydavau per pusdienį, bet dabar, kai nestuke.gif , tai per dvi dienas išskirstau, apsūkas reik mažint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 21, 08:26)
laugh.gif anksčiau susitvarkydavau per pusdienį, bet dabar, kai nestuke.gif , tai per dvi dienas išskirstau, apsūkas reik mažint doh.gif

sveikinu tave su laukimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 05 21, 06:50)
Ar radai vakar masinuka?

Radau visai priešingoje pusėje nei buvau palikus, nes mano "padėjėjas" perstatė ir, kol aš rankiojausi iš parodos savo grožybes, užmigo, ot, tai turėjau strioko biggrin.gif
Mane taip pat tas laistymas tiesiogine prasme užknisa, bet neįsivaizduoju kaip pasidaryti sau palengvinimą.
Vakar dendrobium į lauką iškėliau, tai nors kiek pamažės rūpesčio.
Ėt, vis jungiu stabdžius, o jų kaip nėra taip ir nėra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 05 21, 08:33)
sveikinu tave su laukimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 21, 08:26)

vau, Zuzla, kaip smagu, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bus leliukas, musu aktyviausia konsultante dings ax.gif Sveikatos jums abiems mirksiukas.gif
Atsakyti