Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Mizantropė @ 2012 06 01, 16:30)
Man šitie labiausiai įstrigę kaip visiškai begėdiškai bijūniniai kvepalai, tebegyvena "must have" sąraše smile.gif

Ieskosim bigsmile.gif labai aciu uz rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 07 birželio 2012 - 23:43
QUOTE(London @ 2012 06 07, 23:42)
Ne mano pastebėjimas, bet Burberry London bazėje tikrai uodžiasi žemuogės biggrin.gif

nežinau, įjungus vaizduotę, lyg ir pradedi užuosti žemuoges biggrin.gif bet man tai panašiau į iliuziją g.gif visgi dominuoja baltos gėlės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 08 birželio 2012 - 00:14
QUOTE(London @ 2012 06 07, 23:42)
Ne mano pastebėjimas, bet Burberry London bazėje tikrai uodžiasi žemuogės biggrin.gif

Sitie vieni mylimiausiu mano kvepalu, bet man citrusai juose ir niekas kitas. 4u.gif O siaip gal pries metus pati ieskojau zemuogiu kvapo, tai jie buvo vieni is pasiulytu. Na bet realiai taip ir neatradau ieskotu kvepaliuku....

QUOTE(katalike @ 2012 06 08, 00:29)
žemuogės/braškės:

Dior Miss Dior Cherie

šių neteko uostyt, bet verta pabandyti:

Princesse Marina De Bourbon Rouge Royal

avietės:
Aquolina Pink Sugar

Dior tai man visai neuzsiuodzia nieko vaisinio/uoginio, Aquolina tai grynas cukrinis saldesis. O vat 'rouge royal' tikrai kazkiek avieciu turi thumbup.gif

Fragrantica TOKIUS su zemuogiu nata meta, bet realiai is sio saraso uostytu kvapu nelabai man ten yra panasumu, na neuzuodzia mano nosis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 08 birželio 2012 - 00:17
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 06 07, 22:20)
Artėja vasara ir taip norisi žemuogių, aviečių kvapo kvepalų. Deja iki šiol nesutikau nei vienų, kuriuose viską užgožtų prinokusios žemuogės kvapas (kad šiek tiek ji jaustųsi ir vidurinėse natose). Vieni iš pastebėtų ir tikrai patikusių yra Nez a Nez - Ambre a Sade. Yra ir žemuogė, ir braškė, ir avietė.
user posted image
Gal kuriai teko susidurti su itin ryškia žemuogių, aviečių nata kvepaluose? Domina ne kompotiniai, paaugliški ar escadiniai ir t.t.  biggrin.gif

Kol kas savo norą karts nuo karto tenkinu tik žemuogės ekstraktu iš buteliuko...kažkas nerealaus  wub.gif

Mano avieteles buvo Gucci Eau de Parfum II. Tiesa, kompotines, bet kokios avieteles.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 08, 01:16)
Sitie vieni mylimiausiu mano kvepalu, bet man citrusai juose ir niekas kitas.

white floral ir niekas kitas schmoll.gif cool.gif. ten citrusų tik viršutinėse natose kažkiek yra.

QUOTE(shopingas @ 2012 06 08, 01:16)
Dior tai man visai neuzsiuodzia nieko vaisinio/uoginio, Aquolina tai grynas cukrinis saldesis. O vat 'rouge royal' tikrai kazkiek avieciu turi  thumbup.gif

na, kai pasakėt, kad Burberry London jums citrusiniai kvepalai, tai jau nesistebiu, kad Miss Dior Cherie (EDP, senojoj versijoj) nerandate žemuogių.
Aquolina - cukrus, bet avietinis tongue.gif
o Rouge Royal juk žemuoginiai, ne avietiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 08 birželio 2012 - 01:50
QUOTE(katalike @ 2012 06 08, 02:10)
white floral ir niekas kitas schmoll.gif cool.gif. ten citrusų tik viršutinėse natose kažkiek yra.
na, kai pasakėt, kad Burberry London jums citrusiniai kvepalai, tai jau nesistebiu, kad Miss Dior Cherie (EDP, senojoj versijoj) nerandate žemuogių.

Man 'london' citrusai ir visa laika ryskiai uzuodziu - vien todel jie vieni mylimiausiu mano kvepalu ir kelis kartus kartoti. Bet kaip is tikro idomu zmogaus uosle - ta pati kvapa kaip skirtingai suprantam. 4u.gif

Del 'rouge royal', tai turejau omeny zemuoges - per daug uogu ir susimaisiau biskiuka ax.gif
Atsakyti
man labai skanios zemuoges-Watch M. Micallef
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 06 07, 22:32)
Prašom pasidalinti, kas per ekstraktas ir kur jį gaut? 4u.gif

Aš jį naudoju kūno kremams pakvėpinti smile.gif
Vadinasi Extrait aromatique de Fraise des bois (prancūzų k.), o pirkta iš aroma-zone.com
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2012 06 07, 23:29)
žemuogės/braškės:

Dior Miss Dior Cherie
Montale Roses Elixir
Paco Rabanne Ultrared

šių neteko uostyt, bet verta pabandyti:

Princesse Marina De Bourbon Rouge Royal
Estée Lauder Pleasures Delight
Kylie Minogue Showtime

avietės:

La Perla J'aime
Guerlain My Insolence
Aquolina Pink Sugar
Nina Ricci Deci Dela

litchi (kvepia panašiai kaip avietės):

Chopard Madness
YSL Elle
Lancome Miracle

Nei vienuose (iš paminėtų uosčiau 99 proc.) neradau ryškių žemuogių verysad.gif Čia berods iš fragrantica info. Žiūrėjau, tai tikrai labai prašauta pro šalį. Jie sudeda kvapus, kuriuose yra ta nata, bet tai dar nereiškia, kad ji dominuoja. Chopard Madness ir YSL Elle turiu, bet man jie nekvepia avietėmis.
Vat norisi, kad tai būtų ne nata tarp visų kitų natų, kurios paparastai užgožia, o dominuojanti. Bet tikriausiai nepopuliarios žemuogės, tai nieks ta tema ir nekuria kvepalų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rzrzr @ 2012 06 08, 01:01)
Mano avieteles buvo Gucci Eau de Parfum II. Tiesa, kompotines, bet kokios avieteles.... wub.gif

Aš net nebūčiau pagalvojus, kad ten jos yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2012 06 08, 07:45)
man labai skanios zemuoges-Watch M. Micallef

O man juose kažkoks uogų-vaisių mixas, labai uogieniškas. Neiiššifruoja mano nosis ten žemuogių.
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2012 06 08, 01:10)

London man irgi bazėje jaučiasi uogiškumas, bet koks tai nepamenu, senai testavau. O vat Miss Dior Cherie EDP kvapas mane erzina blush2.gif Turėjau, teko atsikratyti.

Dėkui visoms, rekomendavusioms kvepalus. wink.gif
Kiek pamenu, Bruno Banani - About Women man kvepėjo žemuogėmis. Bet kol kas liksiu prie Nez a Nez uogų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 08 birželio 2012 - 09:25
aisku cia tik mano kreiva nosis, bet zemuoges as uzuodziu (nors ju ten ir nera) Lancome Benghal. Kazkada uosciau In the Mood for Love, man irgi pasirode zemuoges, bet tik nuo popieriuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seeme: 08 birželio 2012 - 09:24
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 06 07, 23:20)
Artėja vasara ir taip norisi žemuogių, aviečių kvapo kvepalų. user posted image

Stai, radau straipsnius rusiskose satuose:
http://www.parfumani.../2011-10-31-143
http://www.spellsmel...hom-zemlyaniki/
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2012 06 08, 09:24)
aisku cia tik mano kreiva nosis, bet zemuoges as uzuodziu (nors ju ten ir nera) Lancome Benghal. Kazkada uosciau In the Mood for Love, man irgi pasirode zemuoges, bet tik nuo popieriuko.

Kas keisčiausia, kad aš užuodžiu žemuoges Carla Fracci - Medea. Bet jų ten nėra. Tiesiog gal tas saldžiai gaivus kvapas asocijuojasi su vasara smile.gif

Dėkui, MilGana bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 08 birželio 2012 - 09:27

Gervuogės ir žemuogės man ypač ryškios Fragonard Juste un Baiser. Gryna tiršta uogienė. Aš dar ir vyšnias juose užuodžiu, nors sudėty nėra.
Atsakyti