Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(zuvyte26 @ 2012 06 08, 10:20)
Nei vienuose (iš paminėtų uosčiau 99 proc.) neradau ryškių žemuogių  verysad.gif Čia berods iš fragrantica info. Žiūrėjau, tai tikrai labai prašauta pro šalį. Jie sudeda kvapus, kuriuose yra ta nata, bet tai dar nereiškia, kad ji dominuoja. Chopard Madness ir YSL Elle turiu, bet man jie nekvepia avietėmis.
Vat norisi, kad tai būtų ne nata tarp visų kitų natų, kurios paparastai užgožia, o dominuojanti. Bet tikriausiai nepopuliarios žemuogės, tai nieks ta tema ir nekuria kvepalų  biggrin.gif

ne iš fragrantica, o iš manęs. išskyrus tuos 3 kvepalus, kur parašiau, kad neteko uostyt.

tuose kvepaluose minėtos natos tikrai neužgožtos, ir fragrantica balsavime surinkusios daugiausiai taškų, kaip labiausiai dominuojančios, jau nekalbant, kad komentaruose jos taip pat dažniausiai minimos. taigi tai ne mano vienos nuomonė.

jeigu norit 100% uogų, ieškokit monoaromato.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 06 08, 09:46)
ne iš fragrantica, o iš manęs. išskyrus tuos 3 kvepalus, kur parašiau, kad neteko uostyt.

tuose kvepaluose minėtos natos tikrai neužgožtos, ir fragrantica balsavime surinkusios daugiausiai taškų, kaip labiausiai dominuojančios, jau nekalbant, kad komentaruose jos taip pat dažniausiai minimos. taigi tai ne mano vienos nuomonė.

jeigu norit 100% uogų, ieškokit monoaromato.

Atsiprašau. blush2.gif
Monoaromatą turiu, bet, kad jis ne kvepalų pavidalo biggrin.gif Apskritai tie kvapai man nelabai "limpa". Gal todėl per daug nesigilinau. O iš minėtų turiu Guerlain My Insolence ir Estée Lauder Pleasures Delight. Patinka, bet....na ne tokių uogų noriu smile.gif

Iš visų uostytų pasiliksiu su Nez a Nez ir Medea tongue.gif
Atsakyti
Supermamos, pasidarė įdomu... kuo kvepia jūsų vaikinai paaugliai (10-16 m.) ?
Atsakyti
QUOTE(InBa @ 2012 06 09, 10:05)

Oj, cia gi priklauso nuo zmogaus. Nesvarbu kad jam 10 - 16 metu. Mano berniokas tarkim kai buvo tokio amziausi visiskai nesikvepino, o tik dezika pripazindavo. Beja iki siol taip. Jokiu kvepalu. O mazasis su mielu noru, tik leisk pasikvepinti, sokineja is laimes. biggrin.gif
Lygiai taip pat ir su mergaitem. Vienom tokio amziaus reik kompoteliu kad uogom kvepetu o kitos pripazista klasika ir kvepinasi Guerlain Mitsouko. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 06 09, 11:50)
o kitos pripazista klasika ir kvepinasi Guerlain Mitsouko. biggrin.gif

aha bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 06 09, 10:55)

Butent taviske ir turejau omeny. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InBa @ 2012 06 09, 10:05)

Mano 15 metu paauglis renkasi Adidas kvepalus, kadangi jo vyresnysis brolis-autoritetas taip pat naudoja sio prekinio zenklo parfumerija. Anksciau ejo на ура visa tetuko gan nepigi parfumerija. Tais momentais pagalvodavau, kad vis del to gerai, kad turiu tik vaikinukus. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, reikia skubios konsultacijos - ar yra vieninteliai Lolita Lempicka EDT ar kelios jų versijos.
T.y. ar šie:

user posted image

user posted image

yra šie:

http://www.fragranti...ilette-457.html

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2012 06 09, 13:00)
Merginos, reikia skubios konsultacijos - ar yra vieninteliai Lolita Lempicka EDT ar kelios jų versijos.
T.y. ar šie:

user posted image

user posted image

yra šie:

http://www.fragranti...ilette-457.html

g.gif  g.gif  g.gif

Ne, manau sis meginukas situ:

http://www.fragranti...mour-11443.html

speju is to kad viduje butent sitas buteliukas pavaizduotas. O beto jie irgi EDT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 09 birželio 2012 - 14:26
QUOTE(Passero @ 2012 06 09, 13:00)

Jos psl raso:
The new Eau de Toilette
ir Eau de Toilette The First Fragrance 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 06 08, 00:44)
nežinau, įjungus vaizduotę, lyg ir pradedi užuosti žemuoges biggrin.gif bet man tai panašiau į iliuziją g.gif visgi dominuoja baltos gėlės ax.gif

Kažkaip dienos pabaigoje ant plaukų man žemuogės užsiuodė. Nė vaizduotės nereikėjo biggrin.gif Bet, aišku, pirmiausia tai baltų gėlių kvapas.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 06 09, 14:25)
Ne, manau sis meginukas situ:

http://www.fragranti...mour-11443.html

speju is to kad viduje butent sitas buteliukas pavaizduotas. O beto jie irgi EDT.

QUOTE(gluosnis @ 2012 06 09, 14:25)

Ačiū, taip manau čia šis - vienas iš dviejų "prakąstų obuoliukų" EDT... Greičiausiai new EDT, be Amour, bet reikėtų abu pabandyti, kad žinočiau. Neblogas biggrin.gif Jaučiu daugiau muskuso ir mažiau anyžių - labiau tinkamas vasarai - toks "pamuiluotas"... Ieškosiu "prakąsto" buteliuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Passero: 09 birželio 2012 - 20:29