Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(biologė @ 2012 06 18, 15:15)
Turbūt bus vėl ne tas, ko ieškot  lotuliukas.gif Lucky Scent, išsirinkus kvepalus, pasiūlo keletą panašių. Tikrai didesnis tarpusavio panašumas, negu Edwards'o siūlomų, bet pilno panašių kvepalų sąrašo visvien nepateikia.
http://www.luckyscen...Fragrances.html

Dar ne tas psl. bigsmile.gif Man tokiu zinomesniu kvepalu reikia grupiu ax.gif Kazkaip apie fragrantica psl. galvoju , bet labai jis snd pastriges doh.gif Esme , kad dvi drauges mano "mirtinai " gincijosi del kai kuriu kvepalu panasumo , tai paprase patvirtinti arba paneigti , o mano atmintis snd slubuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
čia gal?

http://www.fragrance...i...2139&type=F
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 06 18, 16:00)

Atrodo sitas thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Jau pasidarė įdomu tongue.gif
eglegle, šita nuoroda jau atmesta (pačią pirmą įdėjau, tik iš "bendresnio" puslapio, kur galima pradžiai pasirinkt vyriškus arba moteriškus).
Fragrantica tai rodo kvepalus pagal grupes, bet negi kas tvirtins, kad visi 500 ar kiek ten Chypre Floral kvepalų tarpusavy panašūs? Bandit su Diorella, Daim Blond su Chance eau Frache, Soir de Lune su Rabanne La Nuit ir t.t ?
darvina, kai jau rasit - parodykit čia visoms bigsmile.gif

O, pasirodo, kai eglegle įdėjo, tai ir tiko, o kai aš - tai ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 18 birželio 2012 - 15:09
QUOTE(biologė @ 2012 06 18, 17:08)

Nieko aš neraukiu apie tas nuorodas, kokią radau pas save, tokią įdėjau biggrin.gif

aaa, tikrai tokia pati lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 18 birželio 2012 - 15:14
QUOTE(biologė @ 2012 06 18, 16:08)
Jau pasidarė įdomu tongue.gif
eglegle, šita nuoroda jau atmesta (pačią pirmą įdėjau, tik iš "bendresnio" puslapio, kur galima pradžiai pasirinkt vyriškus arba moteriškus).
Fragrantica tai rodo kvepalus pagal grupes, bet negi kas tvirtins, kad visi 500 ar kiek ten Chypre Floral kvepalų tarpusavy panašūs? Bandit su Diorella, Daim Blond su Chance eau Frache,  Soir de Lune su Rabanne La Nuit ir t.t ?
darvina, kai jau rasit - parodykit čia visoms bigsmile.gif

Per anksti apsidziaugiau doh.gif Ne tas eglelegle psl. irgi ........ Puse dienos snd prie kompo , jau neatrukuoju kas jau buvo ir ne.... Dar ieskau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 06 18, 17:27)
Per anksti apsidziaugiau  doh.gif Ne tas eglelegle psl. irgi ........ Puse dienos snd prie kompo , jau neatrukuoju kas jau buvo ir ne.... Dar ieskau  lotuliukas.gif

o tai gal paprasciau pasakyti cia tuos dvejus kvepalus ir paklausyti ka kitos pasakys - panasus jie ar ne?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 06 18, 17:08)
o tai gal paprasciau pasakyti cia tuos dvejus kvepalus ir paklausyti ka kitos pasakys - panasus jie ar ne?

As ir pasakiau , kad Daisy by Marc Jacobs panasus i Chance eau Tendre by Chanel ax.gif Bet reikia irodymu lotuliukas.gif Fragrantica psl. ziauriai stringa , o kitokio neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 06 18, 18:20)
As ir pasakiau , kad Daisy by Marc Jacobs panasus i Chance eau Tendre by Chanel  ax.gif Bet reikia irodymu  lotuliukas.gif Fragrantica psl. ziauriai stringa , o kitokio neberandu  doh.gif

fragrantikoj 104 nuomones sako, kad taip biggrin.gif
as asmeniskai nesu uosciusi ne vieno is ju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 18 birželio 2012 - 16:25
QUOTE(LEEja @ 2012 06 18, 17:24)
fragrantikoj 104 nuomones sako, kad taip biggrin.gif
as asmeniskai nesu uosciusi ne vieno is ju biggrin.gif

Aciu visoms uz varga ir pagalba 4u.gif Taip ir galvojau , kad be Fragrantikos nieko nebus ax.gif
Atsakyti
www.parfumeline.lt patikima parduotuvė? 4u.gif
Papildyta:
Ir dar čia ar esat kas pirkę, originalai? http://www.rebuild.l...palai-moterims/
Atsakyti
Sveikos,merginos,noriu jūsų,parfumisčių paklausti apie Acqua di parma gelsomino nobile kvepalus.Na pasipurskiau ryte 3kartelius,mmm tokie geruliai,bet lygiai taip po 3val as jų nebejutau unsure.gif .pagal kainą galėtų dar pakvepėt ax.gif bet yra kaip yra,ar cia man vienai taip ar jų daugiau purstelt reikia,gal kuri naudojusi pasidalintų savo nuomone 4u.gif
Atsakyti