Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(lait @ 2012 06 16, 08:38)
Kvepalai By Kilian Back to Black turejo buti, o ispakave dezute viduje radom A Taste of Heaven. As realioj parduotuveje Harvey Nichols pirkau. Tai nunesiu atgal uz keliu dienu ir bus matyt, tik labai jau neramu kaip viskas baigsis.
Paciai tai istikruju nebutu skirtumo, vieni kvepalai ar kiti, nes visi Kilianai, kiek esu bandziusi, man labai mylimi ir artimi, bet va dovanojau su tam tikra mintim ir dabar liudesys didziausias verysad.gif Ir siaip apmaudu, kad pirkinys tai gan brangus, o jie pakuojant tokiu klaidu sugeba pridaryti.

O perkant nedavė jokio pirkimo kvito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 16 birželio 2012 - 09:24
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 06 16, 08:24)
O perkant nedavė jokio pirkimo kvito?

Turiu pirkimo kvita.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 06 16, 07:15)
Ta prasme, ant dugno apskritai nėra jokių kitokių žodžių, skaičių, tik žodis Parfum?
Turiu 30ml PP , ant dugno koncentracija nurodyta vienu žodžiu -  Parfum.

Taip, 30 ml buteliukas, užrašyta Parfum.

QUOTE(Rutule @ 2012 06 16, 07:54)
Manau, kad jūsų PP, nes ant mano EDP, užrašyta Eau de Parfum, o kaip buvo ant EDT, jau neatsimenu, bet ten ir testeris buvo.

Tikriausiai bus PP.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Pas mane Drakonas 30 ml užrašyta Parfum (ir yra PP). Nors man PP pakankamai skiriasi nuo EDP, tai jų net nesumaišyčiau .
Atsakyti
Sveiki, kvapu zinovai. 4u.gif Gal patartumete, kokie kvepalai butu artimiausi ar kvepiantys bijunais? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 06 16, 16:25)
Sveiki, kvapu zinovai. 4u.gif Gal patartumete, kokie kvepalai butu artimiausi ar kvepiantys bijunais?  wub.gif

Man tai Angel Peony Thierry Mugler bijunais kvepia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 16 birželio 2012 - 17:45
QUOTE(Triumfante @ 2012 06 16, 16:25)
Sveiki, kvapu zinovai. 4u.gif Gal patartumete, kokie kvepalai butu artimiausi ar kvepiantys bijunais?  wub.gif

Pivoine Flora ir Pivoine Delicate L`Occitane en Provence
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 06 16, 18:41)
Man tai Angel Peony Thierry Mugler bijunais kvepia  smile.gif

QUOTE(by ki @ 2012 06 16, 18:51)
Pivoine Flora ir Pivoine Delicate L`Occitane en Provence

Aciu. bigsmile.gif wub.gif Sakykite, o kurie gerai laikosi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 16 birželio 2012 - 19:25
Merginos , neapmetikit pomidorais , bet gal kuri priminkit man psl. kur galima surasti skirtingu gamintoju panasius kvepalus ...... Atrodo, anglu kalba jis.... Labai reikia . Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Čia ne visai tas, ko ieškot, bet gal pravers: pagal mėgstamus kvepalus pasiūlo nebūtinai panašius, bet tokius, kurie irgi turėtų patikti. Ar patiks, čia jau kitas klausimas lotuliukas.gif
http://www.libertine...er/w1/i1003020/
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2012 06 18, 14:40)
Čia ne visai tas, ko ieškot, bet gal pravers: pagal mėgstamus kvepalus pasiūlo nebūtinai panašius, bet tokius, kurie irgi turėtų patikti. Ar patiks, čia jau kitas klausimas lotuliukas.gif
http://www.libertine...er/w1/i1003020/

Aciu Jums 4u.gif Bet man cia reikia psl. kur irasau pvz. Chanel Nr 5 ir atsiranda grupe panasaus kvapo kvepalu.... Visai man skleroze , nepamenu to psl. pavadinimo doh.gif
Atsakyti
Turbūt bus vėl ne tas, ko ieškot lotuliukas.gif Lucky Scent, išsirinkus kvepalus, pasiūlo keletą panašių. Tikrai didesnis tarpusavio panašumas, negu Edwards'o siūlomų, bet pilno panašių kvepalų sąrašo visvien nepateikia.
http://www.luckyscen...Fragrances.html
Atsakyti