QUOTE(GITALE @ 2012 07 06, 15:00)
pildau kvepalu atsargas, noris kazko naujo, gal kas apie siuos keleta zodziu galetu? pirmiausias ar nera BOBUTISKI?
--Slava Zaitsev Maroussia EDT ,raudona bonkele
--Slava Zaitsev Maroussia EDT ,raudona bonkele
pernai, va tokia sauleta diena, kaip siandien, pauoasciau, pratestavau ir buvau pakereta sodrumu, kazkokia imantria uzuomaisa rytu ir rusijos. ko tik jame nera! nuo geliu ir medziu rusisko misko vasara iki pirties driegnu berziniu ir azuoliniu masaziniu risuliu (веники) aromatu. visas sis grozis stebuklingu budu apgaubia ambriniais ir tonka saldziais kvapais gausiai prisodrintais gyvuliniais, medienos kvapais ir vanile. mano protu turetu ziauriai tikti slavos zaitsevo apdarais (spalvingi sarafanai, imantrius neriniai) apsiriangusiems rusu grazuolems, aukstoms, baltoms. pasidaviau pagundai, rytietiskiais motyvais ir nusipirkau 100ml. slovika.
jau kita diena supratau, jog jo nenesiosiu. nenoriu. ne mano. ir ne del to kad is senos skrineles, kad bobutiskas- ne a. slavos aromatas neniseda kartu su amziaus dulkemis. turbut vel mano kuno chemija, per daug ivairiu geliu, dar vaisiai, kuriu ypac nemegstu. ir DAUG VISKO. mane tai blasko. nesu aksta, "дородная" rusu grazuole, rengiuos dazniausiai juodai, tik pastaruoju metu ilindau i lina. tad nesijauciau komfortiskai su marussya. isdalinau ir ta kvapa, sau pasilikau tik 8ml. tad jeigu labai norisi - galiu pasidalinti.