Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(GITALE @ 2012 07 06, 15:00)
pildau kvepalu atsargas, noris kazko naujo, gal kas apie siuos keleta zodziu galetu? pirmiausias ar nera BOBUTISKI?

--Slava Zaitsev Maroussia EDT ,raudona bonkele

pernai, va tokia sauleta diena, kaip siandien, pauoasciau, pratestavau ir buvau pakereta sodrumu, kazkokia imantria uzuomaisa rytu ir rusijos. ko tik jame nera! nuo geliu ir medziu rusisko misko vasara iki pirties driegnu berziniu ir azuoliniu masaziniu risuliu (веники) aromatu. visas sis grozis stebuklingu budu apgaubia ambriniais ir tonka saldziais kvapais gausiai prisodrintais gyvuliniais, medienos kvapais ir vanile. mano protu turetu ziauriai tikti slavos zaitsevo apdarais (spalvingi sarafanai, imantrius neriniai) apsiriangusiems rusu grazuolems, aukstoms, baltoms. pasidaviau pagundai, rytietiskiais motyvais ir nusipirkau 100ml. slovika.
jau kita diena supratau, jog jo nenesiosiu. nenoriu. ne mano. ir ne del to kad is senos skrineles, kad bobutiskas- ne a. slavos aromatas neniseda kartu su amziaus dulkemis. turbut vel mano kuno chemija, per daug ivairiu geliu, dar vaisiai, kuriu ypac nemegstu. ir DAUG VISKO. mane tai blasko. nesu aksta, "дородная" rusu grazuole, rengiuos dazniausiai juodai, tik pastaruoju metu ilindau i lina. tad nesijauciau komfortiskai su marussya. isdalinau ir ta kvapa, sau pasilikau tik 8ml. tad jeigu labai norisi - galiu pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 07 06, 15:15)

kai as juos testavau, mano ispudziai buvo labai panasus. Tiesiog visko daug daug, per daug.... Nors noreciau isbandyti, kaip Maroussia skleidziasi rimtame saltyje, pvz. -30C g.gif visai gali buti, kad skleistusi puikiai.
Beje, gal kas zino: kai ant Dior Addict 30ml dezutes rasoma PARFUM VAPORISATEUR, ar tai yra ta pati EdP koncentracija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 06 liepos 2012 - 15:52
QUOTE(Rutule @ 2012 07 06, 09:02)
Na, jei manęs neapgauna parfumerinė atmintis, bet man atrodo pavyko kažkiek priartinti naująją Laura Biagiotti Venezia Eau de Toilette prie senosios Venecijos versijos.
Gal kas galite irgi pasisakyti šiuo klausimu? Bais įdomu pasidarė biggrin.gif
Jei kas norėsit - iki pirmadienio pietų aš dar Vilniuj ir turiu naujosios versijos EDT atomiką pašniaukštimui.
user posted image ir user posted image ?

L. Biagiotti Venezia Parfum yra labiau panašūs į ne naująją, o senąją Venezia versiją. Jie labai koncentruoti, tie dribsniai yra aukso foljos dalelės. Ekskliuzyvas biggrin.gif Kažkada teko truputį dirbti Vokiečių vaistinėje, tada jais ten prekiavo, teko uostyti, tada kvepalams nosis dar nebuvo labai išlavinta, tai man buvo panašūs į senąją Venezia, tik n kartų koncentruotesnę. Na toks stiprus, tikras Parfumas, ne vandenėlis, taip sakant, kuo panaši naujoji Venezia, lyginant, kad ir su senosios EDT versija. Bent jau ant mano odos senoji laikosi ilgiau ir gerokai ilgiau. Turiu abi, galiu palyginti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 06 liepos 2012 - 16:54
QUOTE(daivameil @ 2012 07 06, 17:17)
L. Biagiotti Venezia Parfum yra labiau panašūs į ne naująją, o senąją Venezia versiją. Jie labai koncentruoti, tie dribsniai yra aukso foljos dalelės. Ekskliuzyvas  biggrin.gif Kažkada teko truputį dirbti Vokiečių vaistinėje, tada jais ten prekiavo, teko uostyti, tada kvepalams nosis dar nebuvo labai išlavinta, tai man buvo panašūs į senąją Venezia, tik n kartų koncentruotesnę. Na toks stiprus, tikras Parfumas, ne vandenėlis, taip sakant, kuo panaši naujoji Venezia, lyginant, kad ir su senosios EDT versija. Bent jau ant mano odossenoji laikosi ilgiau ir gerokai ilgiau. Turiu abi, galiu palyginti.  mirksiukas.gif

Ups, turėjau omeny, ne į senosios PP, o į senosios EDT. Nuotrauką ne tą įmečiau. Karščiai veikia, kad jau nesugebu mąstyt doh.gif
Einu į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 07 06, 17:24)
Ups, turėjau omeny, ne į senosios PP, o į senosios EDT. Nuotrauką ne tą įmečiau. Karščiai veikia, kad jau nesugebu mąstyt  doh.gif
Einu į AŽ.

O aš turėjau omenyje Venezia naująją EDP, o ne EDT versiją. doh.gif blush2.gif Žodžiu, nusišnekėjau. Bet pilnatis, kaštis ir skaudantis dantis kaltas. Atleistina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2012 07 06, 17:55)
O aš turėjau omenyje Venezia naująją EDP, o ne EDT versiją.  doh.gif  blush2.gif Žodžiu, nusišnekėjau. Bet pilnatis, kaštis ir skaudantis dantis kaltas. Atleistina  lotuliukas.gif

Ai, turbūt paskaičiusios kitos nesupras apie ką mes biggrin.gif
Atsakyti
Kas žinote kokios LT parduotuvėje maždaug kainos didelių bonkių Boadicea the Victorious? Kartais būna, kad čia vietoje pigiau, nei užsienyje pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 07, 13:06)
Kas žinote kokios LT parduotuvėje maždaug kainos didelių bonkių Boadicea the Victorious? Kartais būna, kad čia vietoje pigiau, nei užsienyje pirkti g.gif

Į parduotuvę galima paskambinti, Autent Parfume Etmonų g. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 07 06, 16:16)
Ai, turbūt paskaičiusios kitos nesupras apie ką mes biggrin.gif

Tai jau tikrai. Skaitau skaitau ir galų niekaip neatrenku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 07 07, 11:18)
Tai jau tikrai. Skaitau skaitau ir galų niekaip neatrenku  biggrin.gif

as irgi skaiciau skaiciau, nieko nesupratau.
pagalvojau: "ai, mergos, nebegerkit daugiau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 07 07, 17:35)
as irgi skaiciau skaiciau, nieko nesupratau.
pagalvojau: "ai, mergos, nebegerkit daugiau"  biggrin.gif

Jo, Venecijos padauginom biggrin.gif
Atsakyti
Kokius rekomenduotumete nišinius kvepalus, kurie būtų su vanile? 4u.gif
Atsakyti