Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(LEEja @ 2012 07 14, 17:41)
turejau visa buteli - pardaviau. vaisinis kvapas, gerai laikosi, visai neblogas vasarai, bet as asmeniskai pasirinkau rimtesnius kvapus smile.gif

Aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
Tarstelkit apie juos kas nors ką nors biggrin.gif
Na, taip užsimaniau paskaičius, bet kaip visad abejonės kankina.
user posted image
Atsakyti
Rutule,jei gerai pamenu-saldainiai/kramtoma guma-kažkas tokio...saldu,sintetiška,bet neįkyru g.gif
Atsakyti
laba, ar labai skirias edp nuo edt Emanuel Ungaro Diva? ar jie geliu kvapo?

ar sie Ungaro Fleur de Diva yra tas pats kas Emanuel Ungaro Diva?
aciukas kas mane apsvies
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 07 15, 23:30)
Rutule,jei gerai pamenu-saldainiai/kramtoma guma-kažkas tokio...saldu,sintetiška,bet neįkyru g.gif

Dėkui, Gafsa. Panašiai ir galvojau, kad bus.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 07 15, 23:30)

Pritariu, saldu, sintetiska...labai labai sintetiska. Senai beturejau, bet ispudziai nemalonus iki siol...
Atsakyti
siandien buvau senamestyje. aptikau pora paduotuvyciu su senais vintaziniais miniukais. gal kam reikia. traku g. tarp jurgos ir humanos. beveik visos miniatiuros po 15lt. ir pries salomeikos kazkoks keistas parduotuvytes pavadinimas. ten skirtingos kainos. yra idomiu kvepaleliu - pvz.
user posted image.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 07 17, 00:37)
ir pries salomeikos kazkoks keistas parduotuvytes pavadinimas. ten skirtingos kainos. yra idomiu kvepaleliu - pvz.

sita, atrodo, Blusiukas vadinasi - i nisa ieiti reikia?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 07 17, 09:54)
sita, atrodo, Blusiukas vadinasi - i nisa ieiti reikia?

taip, berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 07 16, 22:26)
Pritariu, saldu, sintetiska...labai labai sintetiska. Senai beturejau, bet ispudziai nemalonus iki siol...

Aš turiu Passion Extreme, tai nors ir pavadinimas rėkiantis ir iš buteliuko uostant atrodo stiprus kvapas, bet ant mano kūno žiauriai sušvelnėja ir lieka švelnutė, kreminė rožė bei toks lyg obuoliukas. Tai reikia purkštis tik ant ką tik plauto kūno, galvos, nes antraip visai mažai jausis, jei tarkim kelios dienos neplauta galva ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 07 16, 22:26)

Aš tuoj jį turėsiu, tai galėsiu pasisakyt kaip ten su ta sintetika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 07 16, 14:52)
laba, ar labai skirias edp nuo edt Emanuel Ungaro Diva? ar jie geliu kvapo?

ar sie Ungaro Fleur de Diva yra tas pats kas Emanuel Ungaro Diva?
aciukas kas mane apsvies

Fleur de Diva ir Diva yra du visiskai skirtingi kvapai. Pirmasis grynai gelinis, sakyciau gan paprastas, lengvas vandenelis, o Diva - drasus gelinis sipras, su sodriu medumi sirdyje (atrima giminaite Paloma Picaso). Divos edp ir edt skiriasi ne tik laikymo trukme, bet ir gylumu, atspalviu ivairove.
Atsakyti