ispradziu tai buvo viena is miniatiuru rinkinio, kuri vyras parveze is kazkokiu gastroliu, paskui atvaziavo musu draugai su stebuklingu butelaiciu EDP, paskui mano tevas atveze man dovanu PP, vel vyras kazkokia proga padovanojo Mon Parfum (juodas buteliukas) o si kova jau sunus parveze toki pat.
tai buvo ir tebera vienintelis kvapas, kuris mane uzburia ir, ko gero, kuriame jauciuosi savimi.
itin turtingas sipras, kartu labai greztas ir tuo paciu prasmatniai seksualus. sunkus. kartus ir tuo paciu saldus (bet nesulakdejantis) prisodrintas ivairialypiais geliu, medaus, samanu, paciuliu, medienos ir gyvuliniais kvapais. modernus. rytetiskai gundantis (matyt geliu-ambros-paciuliu ir koreandro zaidimas) ypac sleifinis. kvapu mutavimo ir atsiskleidimo zingsniu nupasakoti neimanoma. jis ne tik individualus kiekvienai kvapo turetojai (karta negalejau suvokti, ko cia taip skaniai kvepia mano draugia ir buvau tiesiog sokiruota, jog pasikvepinom tais paciais, nes abi is rankiniu issitraukem

paloma neturi guerlainisko istorinio sleifo. ji skamba absoliuciai siuolaikiskai. kartais kaprizinga. jai reikaligdas tam tikras anturazas - apranga, makijazas, sutvarkytos rankos. na ir akis. ten turi buti savo istorijos, patirtis, grozis. kitaip jis izedzianciai, sokiruojancia, tiesmukiskai "kvieciantis"...
geriausiai skamba apsuptas juoda ir raudona spalva. tada jau tikrai karaliauja.