Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

1989 metais buvau helsinki. viena diena, vaiksciodama mieste, uzsikabinau nosimi uz fantastisko grozio iki tol negirdeta kvapa. kaip isprotejusi lydejau pasimetusia, issigandusia moteriske-sio kvapo skleideja- kokius 3 kvartalus, kol drisau prieiti ir paklausti. bet moteris nesnekejo angliskai, ar as kazka netaip, labai jau aistringai pradejau destyti, ji puole begti. tai buvo mano pirma pazintis su PALOMA PICASSO. paskui visa laika iki isvykimo kaip uzkereta vaiksciojau per visas parfumerines parduotuves, kol ji radau. bet jis ziauriai brangiai kainavo. tada negalejau jo sau leisti. ir jis tapo mano svajone. svajone fix g.gif apie kuria zinojo visi mane mylintis zmones. ir netrukus gavau.
ispradziu tai buvo viena is miniatiuru rinkinio, kuri vyras parveze is kazkokiu gastroliu, paskui atvaziavo musu draugai su stebuklingu butelaiciu EDP, paskui mano tevas atveze man dovanu PP, vel vyras kazkokia proga padovanojo Mon Parfum (juodas buteliukas) o si kova jau sunus parveze toki pat.
tai buvo ir tebera vienintelis kvapas, kuris mane uzburia ir, ko gero, kuriame jauciuosi savimi.

itin turtingas sipras, kartu labai greztas ir tuo paciu prasmatniai seksualus. sunkus. kartus ir tuo paciu saldus (bet nesulakdejantis) prisodrintas ivairialypiais geliu, medaus, samanu, paciuliu, medienos ir gyvuliniais kvapais. modernus. rytetiskai gundantis (matyt geliu-ambros-paciuliu ir koreandro zaidimas) ypac sleifinis. kvapu mutavimo ir atsiskleidimo zingsniu nupasakoti neimanoma. jis ne tik individualus kiekvienai kvapo turetojai (karta negalejau suvokti, ko cia taip skaniai kvepia mano draugia ir buvau tiesiog sokiruota, jog pasikvepinom tais paciais, nes abi is rankiniu issitraukem blink.gif ) jis visiskai skirtingas ir skirtingai skleidziasi rpiklausomai nuo oro, paros laiko, net nuo vietos, kur aromatas yra "patalpintas", lyg tai butu skirtingi kvepalai.
paloma neturi guerlainisko istorinio sleifo. ji skamba absoliuciai siuolaikiskai. kartais kaprizinga. jai reikaligdas tam tikras anturazas - apranga, makijazas, sutvarkytos rankos. na ir akis. ten turi buti savo istorijos, patirtis, grozis. kitaip jis izedzianciai, sokiruojancia, tiesmukiskai "kvieciantis"...
geriausiai skamba apsuptas juoda ir raudona spalva. tada jau tikrai karaliauja.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 08 06, 22:54)
1989 metais buvau helsinki. viena diena, vaiksciodama mieste, uzsikabinau nosimi uz fantastisko grozio iki tol negirdeta kvapa. kaip isprotejusi lydejau pasimetusia, issigandusia moteriske-sio kvapo skleideja- kokius 3 kvartalus, kol drisau prieiti ir paklausti. bet moteris nesnekejo angliskai, ar as kazka netaip, labai jau aistringai pradejau destyti,  ji puole begti. tai buvo mano pirma pazintis su PALOMA PICASSO. paskui visa laika iki isvykimo kaip uzkereta vaiksciojau per visas parfumerines parduotuves, kol ji radau. bet jis ziauriai brangiai kainavo. tada negalejau jo sau leisti. ir jis tapo mano svajone. svajone fix g.gif
...

nuzudet ohmy.gif mirtinai reikia dabar. o EDP ir EDT labai skiriasi?
ir labai graziai apraset, by ki, poete wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 06 rugpjūčio 2012 - 21:00
ir Mon, ir paprasti - speju Mon gal geresni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 06 rugpjūčio 2012 - 21:19
QUOTE(by ki @ 2012 08 06, 22:54)
paloma neturi guerlainisko istorinio sleifo.

Labai gražiai aprašėt 4u.gif
O kad nieko panašaus Paloma neturi - tikra tiesa. Man Paloma ir kvepia būtent niekuo kitu, tik Paloma

QUOTE(LEEja @ 2012 08 06, 22:59)
EDP ir EDT labai skiriasi?

man labai skiriasi - EDT tik tolimas atspindys
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 08 06, 22:18)
ir Mon, ir paprasti - speju Mon gal geresni?

sunui baisiai reikejo kompiuterio, neparskaiciau, ka prirasiau! siaube! milijonas klaidu, labai visu atsiprasau.
mon parfum - tikro paloma picasso klonas, pakartotas kitu kureju ir kiek pakeistas. jis kiek sodresnis. mano asociacijos - jeigu paloma -labiau raudona, mon parfum labiau juodas. man jame daugiau medaus ir (gal per ji) - saldumo. bet tai vos pastebiamas skirtumas. kvapai skirtingai atsiskleidzia, bet po 3 valandu skamba vienodai. kitaip aprasyti negaliu. cia jau tikro parfumisto reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 08 06, 21:54)
1989 metais buvau helsinki.

Jūs tik rašykit ir rašykit, žodžiai Jums pavaldūs 4u.gif Paloma Picasso EDP - tikriausiai pati pirmoji didelė mano parfumerinė meilė; didysis mano susižavėjimas, akstinas domėtis nuo jos ir prasidėjo. Pritariu, kad EDP ir EDT ženkliai skiriasi - EDT, mano nuomone, daugių daugiausiai trečdalį EDP grožio turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biancca: 06 rugpjūčio 2012 - 22:02
QUOTE(by ki @ 2012 08 07, 00:00)
sunui baisiai reikejo kompiuterio, neparskaiciau, ka prirasiau! siaube! milijonas klaidu, labai visu atsiprasau.
mon parfum - tikro paloma picasso klonas, pakartotas kitu kureju ir kiek pakeistas.  jis kiek sodresnis. mano asociacijos - jeigu paloma -labiau raudona, mon parfum labiau juodas. man jame daugiau medaus ir (gal per ji) - saldumo. bet tai vos pastebiamas skirtumas. kvapai skirtingai atsiskleidzia, bet po 3 valandu skamba vienodai. kitaip aprasyti negaliu. cia jau tikro parfumisto reikia  blush2.gif

taip - fragrantikoj irgi sako, kad jie beveik identiski 4u.gif
einu i ispardavykla

kazkaip durniuoja cia ziuriu, papildyt/pataisyt nelabai leidzia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 06 rugpjūčio 2012 - 22:05
QUOTE(by ki @ 2012 08 06, 21:54)
  ji puole begti. tai buvo mano pirma pazintis su PALOMA PICASSO.

labai gražiai ir emocingai aprašyta thumbup.gif šitoj vietoj net užsikvatojau biggrin.gif
rašykit dažniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 08 06, 23:18)
labai gražiai ir emocingai aprašyta  thumbup.gif šitoj vietoj net užsikvatojau biggrin.gif
rašykit dažniau  4u.gif

aciu visoms uz palaikyma. pasistengsiu smile.gif
Atsakyti
by_ki, kaip gražiai apie mano parfumerinę meilę parašėt 4u.gif Vieninteliai kvepalai, prie kurių vis grįžtu ir grįžtu, kuriuos būtinai privalau turėti savo kvepalyne. Bet būtinai EDP, su EDT pykstamės, nesudraugaujam schmoll.gif
Atsakyti
Per M-1 kalba apie kvepalus ir va vienas vyriškis paskambino ir informavo, kad kvepalus perkasi tik užsienyje ir TIK testerius per pažįstamus, "nes jais pasikvėpinus rūbai praktiškai savaitę kvepia, ne taip, kaip tie paprasti, kur jau po dviejų valandų nebesijaučia" laugh.gif O Skaiva labai jam antrino sakydama, kad tikrai tuos testerius stipresnės koncentracijos gamina, idant pirkėjas liktų sužavėtas laugh.gif

Ojetau jetau, cirkas vidury dienos ir dar tiesioginiame eteryje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2012 08 08, 13:16)
Ojetau jetau, cirkas vidury dienos ir dar tiesioginiame eteryje lotuliukas.gif

jie ten daznai vejus sneka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 08 rugpjūčio 2012 - 12:59