Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(HappyAngel @ 2012 08 08, 12:16)
Per M-1 kalba apie kvepalus ir va vienas vyriškis paskambino ir informavo, kad kvepalus perkasi tik užsienyje ir TIK testerius per pažįstamus, "nes jais pasikvėpinus rūbai praktiškai savaitę kvepia, ne taip, kaip tie paprasti, kur jau po dviejų valandų nebesijaučia" laugh.gif O Skaiva labai jam antrino sakydama, kad tikrai tuos testerius stipresnės koncentracijos gamina, idant pirkėjas liktų sužavėtas laugh.gif

Ojetau jetau, cirkas vidury dienos ir dar tiesioginiame eteryje lotuliukas.gif

cia gal anekdotas buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 08 08, 14:24)

Nea biggrin.gif Vedėjai uždavė klausimą "Kur perkate kvepalus?", tai pirmas paskambinusysis ir paporino štai tokią pasaką, o vedėja Skaiva jam paantrino dėl testerių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2012 08 08, 13:42)
Nea biggrin.gif Vedėjai uždavė klausimą "Kur perkate kvepalus?", tai pirmas paskambinusysis ir paporino štai tokią pasaką, o vedėja Skaiva jam paantrino dėl testerių biggrin.gif

Nezinau, gal as atsilikusi, bet man tai lotuliukas.gif
jooo ir cia i eteri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2012 08 08, 15:42)

ai, tai anokia cia paslaptis, kad taip turbut daugiau nei puse zmoniu mano ... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos , pamaciau siandien nete Esteban parfums. Ju yra nemazai rusiu, ir buteliukai tiesiog uzbure wub.gif . Gal testavusios galit pasakyt kurie faini,patike?
Va sitie:My Webpageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2012 08 08, 13:16)
"nes jais pasikvėpinus rūbai praktiškai savaitę kvepia,

nevala kažkoks lotuliukas.gif

QUOTE(xxkamane @ 2012 08 08, 14:24)

tokių anekdotų toli ieškot nereikia. šitam forume dar ne to prisiskaityti gali. aš čia ne apie jūsų šiandieninę žinutę apie etiketą biggrin.gif (užbegant už akių)
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 08 08, 17:08)
aš čia ne apie jūsų šiandieninę žinutę apie etiketą  biggrin.gif (užbegant už akių)

nespėjau į įdomią temytę hihihi.gif

į kitą temą:
http://pramogos.delf...e.d?id=59270019
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 08 08, 16:18)

Ale jau nuotraukos tai nieko gero, sakyčiau... Kaži, kokie kvepalai bus smile.gif
Atsakyti
nespėjau į įdomią temytę  hihihi.gif

man nuoširdžiai gaila dėl to hihihi.gif
į kitą temą:

Tai visiškai naujas puslapis mano kvepalų kūryboje

gerai, kad paboldintą žodį pavartojo. gelbėja tas nuo visiško absurdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 08 08, 14:44)
sveikos , pamaciau siandien nete Esteban parfums. Ju yra nemazai rusiu, ir buteliukai tiesiog uzbure wub.gif . Gal testavusios galit pasakyt kurie faini,patike?
Va sitie:My Webpageuser posted image

Jūs jų galit pasibandyt Kristianoje, nes fainumas tai labai subjektyvus gali būt smile.gif .
Arba aprašymus fragrantikoj - pradžiai:http://www.fragranti...board/index.php.

PS. Čia ne į temą - bet gal kuri galite įmest kokią nuorodą į tai, kaip paslėpti link'ą / internetinį url? Kažkada seniai buvau radus, o dabar su žiburiu nerandu biggrin.gif - gėda net ph34r.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 08 rugpjūčio 2012 - 19:40
QUOTE(rastafarinas @ 2012 08 08, 20:27)
... kaip paslėpti link'ą / internetinį url? ...

Prašom -
[url=http://www.domain.com]
Spauskite čia!
[/url]

Viskas paaiškinta ''BB kodų pagalba'' lentelėje. Bent jau dabar, rašant atsakymą ''BB kodų pagalba'' man yra po kaire puse, po šypsenėlėmis.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 08 08, 21:29)

Ačiū smile.gif.
Kieta dabar būsiu rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti