Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(theorema @ 2012 05 31, 20:37)
Taigi... niekur nėra verysad.gif Rusiškame saite, prisimenu, buvo pagal barkodą... Niekas norodos neturi?
4u.gif

Vieninteliai Fake Moschino
Barkodo patikrinimas
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2012 05 31, 21:55)

Ačiū, šio ir ieškojau smile.gif Tikėjausi, kad iš Barkodo galima nustatyti pagaminimo datą, deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 06 01, 09:07)
Ačiū, šio ir ieškojau smile.gif  Tikėjausi, kad iš Barkodo galima nustatyti pagaminimo datą, deja verysad.gif

O kam pagaminimo datos reikia? Pakitęs kvapas? g.gif
Atsakyti
Padėkite rasti nusipirkti rochas aquawoman
niekur nerandu... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 06 01, 12:02)
O kam pagaminimo datos reikia? Pakitęs kvapas? g.gif

Paskutiniu metu nemažai narių domisi pagaminimo data ir abejoja, ar pirkti, jei ji yra senesnė mirksiukas.gif Nežinau, kodėl čia tokia banga užėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 06 01, 10:08)
niekur nerandu...  unsure.gif  4u.gif

Aš irgi laaabai taupau savo 50-tuką, nes jie jau negaminami. Rasti sunku tikrai, o kainos žvėriškos, pvz. čia. Nors aš ebay neperku retų kvapų schmoll.gif Taip, kad belieka dūsauti arba laukti, gal kuri pasiūlys išparduotuvėje.
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2012 06 01, 10:18)
Paskutiniu metu nemažai narių domisi pagaminimo data ir abejoja, ar pirkti, jei ji yra senesnė  mirksiukas.gif Nežinau, kodėl čia tokia banga užėjo  g.gif

Vėl kažkas kažkur nugirdo, pasakė ir prasidėjo... Jei net ir tais pačiais metais pagamintus kvepalus laikysi vonioje ar ant palangės, kur kasdien saulė kepina, tai iš jų nieko gero neliks. Pvz. pas mane yra berods 1992 m. gamybos jau negaminami kvepalai. Ir kas, kvepia nuostabiai, kaip vakar pagaminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 06 01, 11:51)
Aš irgi laaabai taupau savo 50-tuką, nes jie jau negaminami. Rasti sunku tikrai, o kainos žvėriškos, pvz. čia. Nors aš ebay neperku retų kvapų  schmoll.gif Taip, kad belieka dūsauti arba laukti, gal kuri pasiūlys išparduotuvėje.

mačiau ir aš tas kainas: kažkoks kosmosas blink.gif
sunku su tais kvepalais: YSL NU pirkdavau vienoje vietoje -šiandien žiūriu jau nera ten unsure.gif nebent dar pasipildys ...
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 06 01, 11:08)
niekur nerandu...  unsure.gif  4u.gif

http://www.ebay.de/s...-All-Categories
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 06 01, 09:07)
Ačiū, šio ir ieškojau smile.gif  Tikėjausi, kad iš Barkodo galima nustatyti pagaminimo datą, deja verysad.gif

Pagaminimo datą dažniausiai tikrina kosmetikai, nes kosmetikai tikrai aktuali pagaminimo data. Kvepalams paprastai tai negalioja. mirksiukas.gif
Aš naudoju šį puslapį
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 06 01, 12:04)
Pagaminimo datą dažniausiai tikrina kosmetikai, nes kosmetikai tikrai aktuali pagaminimo data. Kvepalams paprastai tai negalioja.  mirksiukas.gif
Aš naudoju šį puslapį

Žiūtėjau - čia nėra Moschino verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2012 06 01, 11:18)
Paskutiniu metu nemažai narių domisi pagaminimo data ir abejoja, ar pirkti, jei ji yra senesnė  mirksiukas.gif Nežinau, kodėl čia tokia banga užėjo  g.gif

Būtent tas atvejis smile.gif Kvepaliukus pirkau pati Sarmoje prieš porą metų, laikiau kaip pridera biggrin.gif , nepradaryti, nebandyti - kas jiems gali nutikti g.gif Teks išpakuoti, dėl šventos ramybės g.gif
Atsakyti
nezinau kas cia man igele smile.gif labai uzsimaniau pinaviju/bijunu kvapo.
kokiuose kvepaluose dar ju yra be L'occitane ?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 06 01, 14:31)
nezinau kas cia man igele smile.gif labai uzsimaniau pinaviju/bijunu kvapo.
kokiuose kvepaluose dar ju yra be L'occitane ?

bijunu kvapo kvepalai - cia

paspauskite ant nuorodos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 01 birželio 2012 - 13:44