Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(eglegle @ 2012 06 01, 12:18)
Paskutiniu metu nemažai narių domisi pagaminimo data ir abejoja, ar pirkti, jei ji yra senesnė  mirksiukas.gif Nežinau, kodėl čia tokia banga užėjo  g.gif

Galbūt teoriškai daugiau galimybių, kad kvepalų kvapas bus nepakitęs g.gif

Su mano kvepalų naudojimo tempais, man taip pat svarbu pirkti kuo šviežesnius kvepalus - ypatingai, jei perkami ne nauji, nežinia, kur ir kaip laikyti.
Na, nekalbu apie įvairias kolekcines vertybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liya: 01 birželio 2012 - 13:49
QUOTE(by ki @ 2012 06 01, 13:43)

aciu labai 4u.gif super
Atsakyti
merginos, kvepalu isparduotuve dingo blink.gif akis baigiu praziureti ieskodama, nerandu g.gif
Atsakyti
Ir as nesulaukiu, sakau gal issikele i kita skyriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sonyia @ 2012 06 01, 15:50)
Ir as nesulaukiu, sakau gal issikele i kita skyriu  biggrin.gif

tema pasibaige merginos biggrin.gif tuoj kas nors sukurs nauja ir vel bus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liya @ 2012 06 01, 13:45)
Galbūt teoriškai daugiau galimybių, kad kvepalų kvapas bus nepakitęs  g.gif

Su mano kvepalų naudojimo tempais, man taip pat svarbu pirkti kuo šviežesnius kvepalus - ypatingai, jei perkami ne nauji, nežinia, kur ir kaip laikyti.
Na, nekalbu apie įvairias kolekcines vertybes.

biggrin.gif Niekada apie tai nepagalvojau. Paprastai perku iš patikimų narių ir tikrai neklausinėju pagaminimo datos. Visos, čia "mirkstančios" ne vienerius metus, puikiai žinom, kaip reikia laikyti kvepalus, kad ir 15-20 metų jie išliktų kokybiški.
Čia gal aktualu toms, kurios perka iš naujų pardavėjų ir abejoja jų kokybe ar originalumu. g.gif
Ar jūs ir parduotuvėje klausiate kvepalų pagaminimo datos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 06 01, 17:45)
biggrin.gif Niekada apie tai nepagalvojau. Paprastai perku iš patikimų narių ir tikrai neklausinėju pagaminimo datos. Visos, čia "mirkstančios" ne vienerius metus, puikiai žinom, kaip reikia laikyti kvepalus, kad ir 15-20 metų jie išliktų kokybiški.
Čia gal aktualu toms, kurios perka iš naujų pardavėjų ir abejoja jų kokybe ar originalumu.  g.gif
Ar jūs ir parduotuvėje klausiate kvepalų pagaminimo datos?  biggrin.gif

Asmeniškai kartais paklausiu datos, kai nesu tikra dėl žmogaus, iš kurio perku, žinių apie kvepalų laikymo sąlygas. Tas, žinoma, labiausiai liečia santykius su naujokėmis. Atsarga gėdos nedaro biggrin.gif
Kadangi turiu jautrią uoslę, užuodžiu dar bepradedančius keisti savo kvapą kvepalus unsure.gif Daugiau ramybės, kai žinau, ką perku, juolab ne suvartojimui iškart, o į kolekciją.

Dar papildysiu, kad kuriozų būna su splash tipo buteliukais. Jei pardavėjas neužsimena, ar kvepalai vis dar tinkami naudojimui, ar tik į kolekciją, - gali būti netikėtumų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liya: 01 birželio 2012 - 16:22
QUOTE(Jazira @ 2012 06 01, 13:31)
nezinau kas cia man igele smile.gif labai uzsimaniau pinaviju/bijunu kvapo.
kokiuose kvepaluose dar ju yra be L'occitane ?

Man šitie labiausiai įstrigę kaip visiškai begėdiškai bijūniniai kvepalai, tebegyvena "must have" sąraše smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, turiu klausimuką.
Labai patinka Rochas Aquawoman. Dabar baigiau butelkiuką (bet pirktas jis seniau buvo) ir ieškau dar nusipirkt, bet nelabai ir randu g.gif gal jie jau nebegaminami? g.gif gal žinot pasiūlyti kažką analogiško g.gif
beje, mano vyrui šie kvepalai pirmena vyriškų kvepalų kvapą g.gif man nelabai....kažin kaip iš šono atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2012 06 01, 11:08)
Padėkite rasti nusipirkti rochas aquawoman
niekur nerandu...  unsure.gif  4u.gif

QUOTE(zuvyte26 @ 2012 06 01, 11:59)
Aš irgi laaabai taupau savo 50-tuką, nes jie jau negaminami. Rasti sunku tikrai, o kainos žvėriškos, pvz. čia. Nors aš ebay neperku retų kvapų  schmoll.gif Taip, kad belieka dūsauti arba laukti, gal kuri pasiūlys išparduotuvėje.

na štai, paklausiau ir radau kelias užuominas verysad.gif cry.gif o taip gaila, toks puikus kvapas wub.gif

kažin ar kuri esat radusi bent panašų kvapą ax.gif aš be to kvapo savęs nebeįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 02 birželio 2012 - 19:34
QUOTE(Stikliukė @ 2012 06 02, 19:34)
kažin ar kuri esat radusi bent panašų kvapą ax.gif aš be to kvapo savęs nebeįsivaizduoju doh.gif

Vat mano sesuo irgi labai labai myli šį kvapą. Diskutavome, kodėl jau nebegamina tikrai paklausius kvepalus (čia ne tik apie Aquawoman). O dar blogiau, kad iki šiol nieko analogiško neradau.
Fragranticoj jie lyginami su Krizia - Eau de Krizia ir Issey Miyake - L'Eau d'Issey Eau d'Ete 2011.
Nesu šių testavusi, bet turiu nuojautą, kad tikrai nebus itin panašūs. Aš su Issey Miyake apskritai nedraugauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 06 02, 22:00)
Krizia - Eau de Krizia

Šitie yra siaubukas ph34r.gif Kaip koks padielkinis DG Light Blue fear.gif
Atsakyti
As tai ka galiu pasakyt.. aciu SM, nes jo deka noriu bent 4 kvepalu.. doh.gif kur seniau man ju nereikejo.. biggrin.gif labai noriu Dior Cherie, CK Euphoria, Chanel Coco modemoiselle.. seip megstu gaivius.. dievinu Carolina Herera 212 splash, DKNY zalia.. dabar nusipirkau Maxmara gold.. bet kazkaip noriu turetu tu tokiu.. kur visos turi lotuliukas.gif tu tokiu moterisku... wub.gif kur purskies, kai nori pasijaust ipatinga.. bent man tokios asociasijos.. tik galvoju, ar nebus panasus tie kvepalai tarpusavyje.. nors kiek teko uostyt, tai ne.. nors Chanel net neuosciau rolleyes.gif Testavau TF Black ir White orchid.. keista, bet tas kvapas ant manes nesilaiko.. balti konkreciai.. unsure.gif Beja, gal kuri naudojat Lanvin darpege kvepaliukus? tiek juodus tiek kitus, kur imeciu nuoroda? ka galetumet pasakyt apie juos? bigsmile.gif
http://www.vup.lt/Gr...8-1149-845.html
http://www.vup.lt/Gr...6-1149-355.html
Atsakyti