Mes visi miegam plačioj lovoj su vaikučiais. Guldyti atskirai man atrodo taip nesaugu. Ką ten pajausi už poros metrų ar net kitam kambary. O kai tau prie šono kiekvieną kveptelėjimą jauti. Ir mažuliams reikia tavo artumo. Pabandyk toliau atsitraukti-tai mažikė šliukšt šliukšt ir vėl nosį prirėmus.
Musu dukryte nuo gimimo miega tik savo lovyteje
. Ji nuo 8 men nakti lovyte skersai isilgai prasliauzia
, tai jei miegotu musu lovoj, tai nuropotu "kirvuku" zemyn
.

QUOTE(mucka @ 2006 04 27, 14:27)
Mano vaikas matyt kažkoks "atvirkščias"
, iki 4 mėnesių vienas išmiegodavo visą naktį be prabudimų, o po to prasidėjo 

Mano
miega lovytėje, tik tyte kai dar patinginiaut norim tai pasiimam į lovą - mes snaudžiam ir jis su mumis miega

QUOTE(crocus @ 2006 04 27, 17:30)
Mes visi miegam plačioj lovoj su vaikučiais. Guldyti atskirai man atrodo taip nesaugu. Ką ten pajausi už poros metrų ar net kitam kambary. O kai tau prie šono kiekvieną kveptelėjimą jauti. Ir mažuliams reikia tavo artumo. Pabandyk toliau atsitraukti-tai mažikė šliukšt šliukšt ir vėl nosį prirėmus.
Labai blogai darote,kad miegate visi vienoj lovoj.Nei vaikai nei tevai nepailsi.O ku higiena?Juk nakti ir prakaituoji,tai vaikuciai viska ir kvepuoja.Na,nebent jus visi labai uzsigrudine ir net ziema prie atviro langomiegat.Ir dar.Nesupyk,bet 3-cio vaiko net jei ir noretumet nesulauktumet.

QUOTE(monyte @ 2006 04 28, 09:21)
Labai blogai darote,kad miegate visi vienoj lovoj.Nei vaikai nei tevai nepailsi.O ku higiena?Juk nakti ir prakaituoji,tai vaikuciai viska ir kvepuoja.Na,nebent jus visi labai uzsigrudine ir net ziema prie atviro langomiegat.Ir dar.Nesupyk,bet 3-cio vaiko net jei ir noretumet nesulauktumet. 

As manau, kad labai gerai, kada mazylis miega kartu su tevais vienoje lovoje. Daug straipsniu skaiciau apie tai. Yra rasoma, kad kai vaikutis miega kartu su tevais, jis jauciasi saugesnis, ramesnis. Tuo paciu psichologinis vystymasis yra kur kas geresnis, pasitikejimas savimi ir nuomones raiska yra tvirtesne, nei vaikuciu, kurie miega nuo gimimo atskirai nuo mamos. Jus pacios isivaizduokit, gime kudikis, visa laika buvo arti mamos, girdejo mamos sirdies plakima, o dabar...dabar vargsiukas vienas lovyteje, tamsu, neramu, nejaucia silumos ir mamos sirdies plakimo. Jis jauciasi atstumtas ir paliktas mamos. Brrrrrr. baisu. Mums tik atrodo, kad jie mazuciai ir nieko nesupranta. Deje, jie supranta viska ir jaucia viska, o ypac mama ir jos nuotaikas tik pasakyti nemoka. Cia ne mano ismislas, tai yra moksliniais tyrimais patikrinti faktai. NERA JOKIOS PROBLEMOS, KAD VAIKUCIAI NORI MIEGOTI IR MIEGA KARTU SU TEVAIS. DZIAUKIMES TOMIS AKIMIRKOMIS. LAIKAS BEGA GREITAI. JIE UZAUGS IR ISEIS, O MES SU NOSTALGIJA PRISIMINSIME TAS DIENAS KAI GLAUDEME SAVO KUDIKELI ARCIAU SAVE, SAVO SIRDIES.
O del higienos, tai brangiosios reikia praustis ir prisiziureti, patalyne keisti ir kambarius vedinti ir nieko tam maziuliui nepasidarys. O del trecio vaiko - tai as manau pirma visa meile ir prieziura reikia tiduoti vienam. O ne atstumti, del trecio vaikelio. Juokinga.
Nepergyvenkit, vaikas visa gyvenima netupes jusu lovoje. Labai greitai pakels uodega ir nores miegoti vienas. Tik reikia ugdyta ta savarankiskumo jausma-protingai, o ne vaika atstumiant.
Anksciau as jau apie tai rasiau ir netgi idejau internetini adresa, kur galima paskaityti butent apie tai
QUOTE(mucka @ 2006 04 27, 16:27)
Mano vaikas matyt kažkoks "atvirkščias"
, iki 4 mėnesių vienas išmiegodavo visą naktį be prabudimų, o po to prasidėjo 

tai manoji taip pat iki 3 men. ismiegojo savo lovyteje, o paskui pas tevelius parsikrauste

Ryte, kai tetis iseina i darba, jei atsikelia, pasiimu i savo lova
Diena, pirmas miegas lovytej, veliau prie saves, kambari, vezimuke pasiguldau
Nakti lovelej miega
Nakti lovelej miega
QUOTE(edisada @ 2006 04 29, 13:20)
Ryte, kai tetis iseina i darba, jei atsikelia, pasiimu i savo lova
Nakti lovelej miega
Nakti lovelej miega

Aš manu kad kai vaikai miega tevu lovoj gal nėr labi gerai. retkarčiais taip, bet kaip paskui pripranta, tai nei tėvai gerai išsimiega, nei manu vaikas.
kol mano dukriukas buvo kudykis tai aš dažnai budavo nakti laikydavau ja savo lovoj, bet vyro nebuvo iki 2 mėn. . Ir tai miegodavau neramiai, kad neužspaust, ar neužklot kaldra. bet kaip tik vyras gryžo, aš iš kart pradėjau mgdyt lovytėj.
Dabar ji iega nakti lovytėj, nu vakare užmigdau vežime, po kokiu 10 min perkeliu. o diena tai dažniausiai vežime. o savo lovoj nepratinu. Va tokia mano nuomonė.
kol mano dukriukas buvo kudykis tai aš dažnai budavo nakti laikydavau ja savo lovoj, bet vyro nebuvo iki 2 mėn. . Ir tai miegodavau neramiai, kad neužspaust, ar neužklot kaldra. bet kaip tik vyras gryžo, aš iš kart pradėjau mgdyt lovytėj.
Dabar ji iega nakti lovytėj, nu vakare užmigdau vežime, po kokiu 10 min perkeliu. o diena tai dažniausiai vežime. o savo lovoj nepratinu. Va tokia mano nuomonė.