Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

Na mano dicke tai su mumis lovoje per viduriuka isitasius miegojo ir miega biggrin.gif o mazoji tai lovyteje tongue.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytė naktį miega savo lovelėje, o paryčiais "atkeliauja" į mūsų lovą.Pasiguldom į viduriuką,tai taip smagu ir gera jausti mažylę prie savęs... smile.gif Dieną miega kur papuola:savo lovelėje,tėvelių lovoje arba vežime. ax.gif
Atsakyti
geriausia, kai mažylė miega savo lovytėj, tačiau rytais pasiimam ir į savo lovą, kur dar porą valandų kartu nusnaudžiam biggrin.gif thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -simona-: 08 gegužės 2006 - 00:11
Mano nuomone yra tokia kad vaika reikia migdyti jo lovyteje,as niekada nemigdziau savo lovoje,isskyrus tuos atvejus,kai ji sirgdavo,bet ir tai ne visa nakti ismiegodavo musu lovoje.
Atsakyti
mes ikisiol musu benroj lovoj miegam,mums jau 8men
Atsakyti
puse nakties savo lovytej, puse su manim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bestini @ 2006 05 06, 23:41)
Miega musu lovoje nuo gimimo. As pati labai pripratau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif bet jau pratinu prie lovytes smile.gif
Atsakyti
mums dar tik 3 savaites ir miegam visi 3 thumbup.gif
Atsakyti
ka tik gimusi iki 6 sav. mikdydavau lopsyje, kuri statydavau salia savo lovos krasto (nakti maitinti nereikdavo net is lovos islipti)...bet jei maziukas neramus budavo, tai pasilikdavau savo lovoje...Gal ir butume tryse miegoje, bet as neatsakau uz vyro judesius (nelabai jis ju kontroliuoja nakti)...Dabar kuo puikiausiai miega savo lovyteje, nors kai vyras isvaziuoja darbo reikalais, pasiimu miegoti pas save i lova...O dienos metu, tai miega kur papuola (tiksliau kur uzmigo): savo lovyteje, musu lovoje, keduteje, lauke - vezime, masinoje - masinos keduteje ir pan. Maniskiui nesvarbu kur...svarbiausia, kad minksta, silta ir patogu thumbup.gif
Atsakyti
Nuo pat pradziu mano sunelis miega savo loveleje.Anksciau ir uzmigdavo pats,tiesiog paguldydavau,o jis sau beciauskedamas ir uzsnusdavo thumbup.gif Dabar uzmiega bevalgydamas,man belieka tik paguldyti ir pabuciuoti:mirksiukas:
Atsakyti
Mano merdzina nuo pat gimimo miega musu lovoje. Kol mazyte buvo uzteko visiems trims lovos, o dabar jau teti isktapstem i kita kambari, nebetelpam visi doh.gif
Taip lovyte ir stovi kaip antikvaras schmoll.gif
Atsakyti
Mūsų lovytė taip pat stovi mirksiukas.gif Patalėlius vis pakeičiu, išplaunu, išlyginu ir tikiuosi, o gal prireiks biggrin.gif
Jau treti metai lotuliukas.gif
Kai gimė dukrelė - kelias nakteles bandėme joje miegoti, po to persikraustėme į tėvelių lovą, na, o gimus sūnui - viską perklojome "berniukiškai" - ir vėl stovi.
Miegame visi keturi vienoje lovoje tongue.gif
Atsakyti