Priklausomai kuriuo laiku miega. Dieną užmiega tik vežime ir tik lauke (blogiausiu atveju balkone). Vakare (apie 5-7 val) - tik ant rankų, na o nakčiai mūsų lovoj prie papo

Ptu Ptu miego problemu neturime.Pirmus tris menesius miegojo ir miegojo net pazadinti neidavo
dabar taip pat miega tik zinoma ne tiek daug kartais po val kartais po tris.Visada aguldau i lovyte ir pati uzmiega kad ir kaip bandyciau mygdyti ant ranku niekada neuzmiega o to ir nedarau
daznai buna kad bezaisdama uzmiega ant pilvuko

paskutiniu metu - nakčiai savo lovytėje, o dieną - vežime (prieš tai truputį pasupam ant rankų - čia po ligų dabar priprato
). Mažiui 9,5 mėn.

kaip faina toms, kuriu vaikai patys uzmiega.musu Ievute tik ant ranku linguojama uzmiega, ir tai knirkia, vaizduoja, kad visai nenori miegot
paguldytas į lovytę kai akytės merkias pats užmiega, nors dabar jau didesnis tai dažnai dar pazirzaliuoja, bet lovelę kelis kart palinguoji ir užmiega

manoji ivairiai, tenka ir pasupti, o kartais pati uzmiega, ir buna kad valgydama...

mano tai daznai pati uzmiega, dazniausiai po valgio, bet jei vakare nenori pati uzmigti, ant ranku uzliuliuoju

Mes uzmiegam paguldytos i lovele, po vakarienes. Taip pati ir uzmiega, kartais jei nelabai miegasi, galvele paglostau. Kartais abi atsigulam nosiukas i nosiuka, silta jai taip, jauku, ir uzmiega. Kartais as pati noriu ja ant ranku uzmigdyti, lopsine padainuoti. O kam daugiau lopsine padainuosiu, jei ne savo angeliukui

Mano burbulis kol buvo visai mažytis užmigdavo pats, pirma sočiai privalgęs, paglostydavau galvytę. Bet pati net nepajutau kaip priprato būt supuojamas ant rankų.Dabar užmiega tik supuojamas ir prie papulio.Nuo pat gimimo miega mūsų lovoj tad naktį pienelį geria neprabudęs, o aš ir pati nepajuntu kartais kaip jis prisisotina užmiegu
Tad lovytė laukia mūsų jau senokai, bet tikiuosi dar susidraugaus kai jau nereikės mamos papulio