Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

QUOTE(meile0409 @ 2006 09 28, 07:04)
Kai skaiciau sita foruma susidurdinejau su daug antrasciu,pvz. "kur gulgyti maziuka","mazylis tevu lovoje" ir pan.Man pasidare idomu koks skirtumas jei mazylis miega lovoje su tevais ar savo lovyteje?  g.gif  Dvi savaites bandziau:pirma savaite - jis miegojo pas mus lovoje ,antra - pas save lovyteje.Noriu tik pasakyti,kad visa laika mazylis miegodavo savo lovyteje pries mano bandyma.  thumbup.gif 
Tai va,skirtumas tarp tevu lovos ir savo lovytes yra didelis.kai jis miegojo musu lovoje,as visa laika buvau isitempus,po to diena skaidedavo visus raumenis,lovoje vietos nedaug ir as labai bijojau uzgriuti ant mazylio,tai kaip supratote miego beveik nebuvo.o pats mazylis miegodavo trumpiau nes prabusdavo pradedavo kalbeti,dziaugdavosi kad tevai yra salia ir toliau nemiegodavo,bet ar naktis skirta pokalbiams ar miegui? doh.gif 
o kai jis miegodavo pas save lovyteje,jis ismiegodavo visa nakti,jei ir atsibusdavo keliom valandom anksciau,greitai uzmigdavo ir jam ten yra daugiau vietos negu tievu lovoje.jo lovyte - jo erdve  thumbup.gif 
tai brangiosios mamytes,kurios miegat su savo mazyliais , paaiskinkit kodel jus neleidziat savo mazyliam tureti savo nuosavo vietos miegui?  blink.gif  juk ir jums butu patogiau ir kudikui jei jis miegotu savo lovyteje!Gal jus bandot sutaupyti pinigus neperkant lovytes?bet jus nebijot kad viena nakti netycia uzgriusit ant mazylio?  blink.gif  As suprantu kai mazylis salia jus miegate ramiai nes ji jauciate,bet ir lovyte galima pasistatyti salia ir viska matysit ir girdesit jei kas nors nutiktu,juk lova skirta dviem zmoniems!

Mano mazylis miega savo lovyteje tik pietu miegeli, o nakti jis miega su mumis, nes lovytej kas valanda atsibunda ir pradeda verkti, o cia visa naktele ismiega, ir as issimiegu. pas mus lovoj daug vietos nes ji labai plati, o sone dar lovyte pristumiu, nors dar nesivarto,bet vistiek del atsargos.
Papildyta:
QUOTE(meile0409 @ 2006 10 06, 10:04)
brangiosios mamytes miegancios vienoje lovoje su mazyliais,o ka galvoja apie tai jusu antrojo puse?mano vyras iskarto pareiske nepasitenkinima,nes jis nori miegoti su savo zmona,o ne su vaiku verysad.gif

Mano vyras yra uz miegojima su vaiku, juk ir vaikas musu ramiau issimiega ir patiems visavertis poilsis nakti, nes jei musu mazylis nakti blogai ismiega buna labai irzlus, tai kam kankinti vaika ir save g.gif , o ypa2 kai pati maitini.
Atsakyti
mano vyras ir buvo nieko pries bet mes abu nusprendem kad taip negali testis,nes abu nepailsim naktimis.todel jis nuvaziavo ir nupirko kita lovyte,kurios vienas sonas nusileidzia pilnai ir pastatem salia musu lovos,taip dabar mazylis miega savo lovytei ir kartu su mumis,nes as ji matau,jis gali matyti mus ir jei prabunda as pazaidziu su juo ir einam i savo lovytes,taip mazylis miega savo lovyteje ir kartu su mumis thumbup.gif
tai issprende visas musu problemas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2006 10 07, 21:52)
mano vyras ir buvo nieko pries bet mes abu nusprendem kad taip negali testis,nes abu nepailsim naktimis.todel jis nuvaziavo ir nupirko kita lovyte,kurios vienas sonas nusileidzia pilnai ir pastatem salia musu lovos,taip dabar mazylis miega savo lovytei ir kartu su mumis,nes as ji matau,jis gali matyti mus ir jei prabunda as pazaidziu su juo ir einam i savo lovytes,taip mazylis miega savo lovyteje ir kartu su mumis  thumbup.gif
tai issprende visas musu problemas  drinks_cheers.gif

Tai jus praktiškai taip pat miegate kartu su vaiku ax.gif b
Atsakyti
bet is kitos puses jis miega savo lovyteje,nes lovoje savo mes tik dviese miegame,o lovyte tik pristumta thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat vargdavome ant ranku supdavome,bet kol pute pilvuka,po to stengiausi deti i lovyte ir pasedeti salia,palaikyti uz rankytes, paglostyti,o veliau ir palikti viena,dabar neturiu jokiu problemu,uzmiega pati viena biggrin.gif biggrin.gif
Reikia vaika po biski pratinti,nesakau kad nebuvo asaru,buvo ir dar kokiu,bet paguldzius i lovyte ramindavau,glostydavau galvele ir uzmigdavo.
Atsakyti
Ryte po pusryciu biggrin.gif ,tai mieganti i lovyte dar iseina paguldyt,dieninis miegelis,tai visada tik po valgio-uzmiega ant ranku,o po to kedutej miega.Vakare vel-maudynes,papapsi,uzmiega ir paguldom i lovyte.
Atsakyti
Musu pupa nuo pirmu dienu ipratinta tik lovyteje migdytis... Pamaitinu ir ikeliu i lovyte smile.gif Aisku,kartais dar tenka pasedeti sialia jos, paglostyti galvyte ar pilvuka, bet buna kad viena palieku ir ji greitai uzmiega pati.
Aisku, teko pereiti isbandymu perioda (apie 2 men), kai maze baisiai verkdavo ir teko ja pora kartu 1,5 val ant ranku nesioti kol uzmigo, bet greitai perpratau savo mazes keslus ir kitus vakarus leidau jai gerai parekti cry.gif Aisku, gaila labai buvo jos...taip norejosi ant ranku paimti verysad.gif bet po keliu dienu ji jau neberekdavo ir, daziausiai, pavalgiusi ji ramiai uzmigdavo savo lovyteje. Taip yra iki siol thumbup.gif
Atsakyti
Maniske diena miega tik vezimelyje ir TIK balkone doh.gif Nes jei vaikstom lauke tai ji nori viska matyti ir nemiega, o nakciai migdau jos lovyteje, tiesiog paguldau, kai jau matau, kad nori miegucio, paglostau galvyte, paniuniuoju ka nors ir kai matau, kad jau merkiasi tiesiog salia pasedziu kol visai uzmiega ax.gif
Atsakyti
Mes tai nuo pat gimimo pratinomės užmigti patys.Nenešioju vaiko ant rankų norėdama užmigdyti.Kai jau laikas miegelio,gulam į lovytę,imam tutę,o prie nosytės glaudžiam merlytę mirksiukas.gif Žinoma,kartais tenka pavargt.Tai jis rankytėm mojuoja ir pats sau trukdo,tai ne ant to šoniuko guli... doh.gif Dabar mum jau 2mėn ir dar nė karto nemigdžiau ant rankų.Manau,kad daug priklauso nuo mamyčių ax.gif
Atsakyti
tik ant rankų wub.gif bandžiau vieną kartą paguldyt į lovytę, kad pati užmigtų - užmigo, bet paskui pagalvojau, taigi kiek čia beliko verysad.gif tuoj ropšis vaikutis nuo rankų verysad.gif tad džiaugiuos, kad ji šalia manęs wub.gif taip arti wub.gif
Atsakyti
Pavalgom MP ir užmiegam mamytės lovytėj, dieną ten ir miegam wub.gif , o naktį perkeliu į lovytę, bet kartais užmiegam kartu blush2.gif
Atsakyti
Bandau prtint, kad uzmigtu lovytej. Jis beveik visada uzsnaudzia bevalgydamas, bet paguldytas i lovyte vet nubunda ir tenka migdyt isnaujo..
Atsakyti