Naktį visada mano dukriukas miega savo lovytėj, tik po rytinio pamaitinimo 5-6h, pasilieku prie savę lovoj, dar pamiegam iki 8-9h...Kai nuvažiuojam pas tėvus, naktį miega vežimėlyje.. Dieną būna visaip: miega ir vežimėlyje lauke/balkone pastatytame, mūsų lovoj, savo lovytėj arba ant savo gulto leliukams (kaip mano sesuo pavadino - leliukiškos "raskladuškės" )...
Nakties metu dukryte visada miega savo lovytej, o dienos miegeliui uzsnusta savo lovytej , jei geras oras lauke tai savo vezimelyje arba ant silto dekiuko prie namo
Naktį savo lovytėj, dieną įvairiai ir savo lovytėj, ir ant mūsų lovos, ir vežimėlyje, o kai kartais labai sunkiai užmiegam tai būna kad ir užsisupam automobilinėj kėdutėj...
mano mazulis miega savo loveleje, tik ryte pasiimu ji pasnausti kartu, nes keliasi 5 ryto, ir viskas- tusi tusi, o jei mamyte pasiima i lova, apkabina, tai dar valandele pasnaudziam
Naktį savo lovytėje nuo pat gimimo, o nuo 5 mėn ir savo kambaryje. dieną su lovyte truputuką sunkiau, tenka užmigdyti vežime, nes manau kad priprato ten dienos metu miegoti, nes pastoviai su mažiuku būdavome lauke per jo miegelį.
Kai gime, 2 menesius miegojo savo lovyteje, veliau vezime, o dabar - musu lovoj. Mums gerai. Jau nebesuku galvos, kiek jinai miegos pas mus - kai panores, tai ir iseis i savo lova.
mūsų pipiriukas iki 2men.miegodavo su mumis per viduriuką Dabar jau miega savo lovelėj,jokių supimų mums nereikia,svarbiausia atsigulti ant šonelio ir kokį nors kaldrytės kampą nusitverti,taip ir užmiegam