Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

QUOTE(Austre 123 @ 2006 04 20, 18:42)
Mano vaikučiai miega lovytiai  tik kartais palepinam lovoi

vadinasi as auginu lepuneli, nes jis lepinamas visada tik kai ne lauke lotuliukas.gif
Atsakyti
Naktį visada mano dukriukas miega savo lovytėj, tik po rytinio pamaitinimo 5-6h, pasilieku prie savę lovoj, dar pamiegam iki 8-9h...Kai nuvažiuojam pas tėvus, naktį miega vežimėlyje..
Dieną būna visaip: miega ir vežimėlyje lauke/balkone pastatytame, mūsų lovoj, savo lovytėj arba ant savo gulto leliukams (kaip mano sesuo pavadino - leliukiškos "raskladuškės" biggrin.gif)...
Atsakyti
Nakties metu dukryte visada miega savo lovytej, o dienos miegeliui uzsnusta savo lovytej , jei geras oras lauke tai savo vezimelyje arba ant silto dekiuko prie namo smile.gif
Atsakyti
Tik sava lovytė thumbup.gif
Atsakyti
Naktį savo lovytėj, dieną įvairiai ir savo lovytėj, ir ant mūsų lovos, ir vežimėlyje, o kai kartais labai sunkiai užmiegam tai būna kad ir užsisupam automobilinėj kėdutėj...
Atsakyti
mano mazulis miega savo loveleje, tik ryte pasiimu ji pasnausti kartu, nes keliasi 5 ryto, ir viskas- tusi tusi, o jei mamyte pasiima i lova, apkabina, tai dar valandele pasnaudziam tongue.gif
Atsakyti
Lovytėj ir mano mažiulis miega thumbup.gif
Papildyta:
Nuo pat gimimo ir visada savo lovytėj, tik lauke vežimėlyje lotuliukas.gif
Atsakyti
o musiske kartu su mumis ir nezinau kaip reiks atpratint
Atsakyti
Naktį savo lovytėje nuo pat gimimo, o nuo 5 mėn ir savo kambaryje. dieną su lovyte truputuką sunkiau, tenka užmigdyti vežime, nes manau kad priprato ten dienos metu miegoti, nes pastoviai su mažiuku būdavome lauke per jo miegelį.
Atsakyti
Naktį - savo lovytėje. Rytais, jei labai noriu miego, o jis nemiega, pasiimu pas save į lovą, tai dar pasnaudžiame kartu smile.gif
Atsakyti
Kai gime, 2 menesius miegojo savo lovyteje, veliau vezime, o dabar - musu lovoj. Mums gerai. Jau nebesuku galvos, kiek jinai miegos pas mus - kai panores, tai ir iseis i savo lova.
Atsakyti
mūsų pipiriukas iki 2men.miegodavo su mumis per viduriuką rolleyes.gif Dabar jau miega savo lovelėj,jokių supimų mums nereikia,svarbiausia atsigulti ant šonelio ir kokį nors kaldrytės kampą nusitverti,taip ir užmiegam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti