Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

QUOTE(juliana.d @ 2007 05 06, 23:26)
mano lialia miega visur - savo lovyteje, musu lovoje, lovoj su diedukais, vezimelyje, liulkoje automobilyje ir automobilineje keduteje. tiesiog stebuklas smile.gif

Irgi tas pats o jau masinoj tai isvis super galim keliaut kur tik norim jokios problemos thumbup.gif wub.gif tiesiog stebuklas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų stebuklėlis labiausiai nori miegoti su mumis mūsų lovoje, tai dažnai ir išsikovoja, bet šiaip stengiamės jį migdyti jo lovytėje...
Atsakyti
Vaikutis uzmiega savo lovyteje, ir kaip nakti atsibunda pavalgyti, pasiemam ji i savo lova... nuo to laiko jis ismiega su mumis visa nakti.
Atsakyti
Maniske nakti ismiega savo lovelej. Pamaitinus vel nunesu atgal, nepratinu su savim miegoti. Dienomis ivairiai - ir vezimuke, ir lovelej, ir ant mano lovos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dawija @ 2007 05 24, 17:22)
Maniske nakti ismiega savo lovelej. Pamaitinus vel nunesu atgal, nepratinu su savim miegoti. Dienomis ivairiai - ir vezimuke, ir lovelej, ir ant mano lovos  biggrin.gif

Aš irgi taip pat darau. Tik ryte apie 7-8 val. kai prabunda tai pasiimu ir tada jau miega lovoje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Granteja @ 2007 05 19, 19:28)
Sūnelis naktį miega tik mūsų lovoj - savo lovytėj jokių šansų užmigdyti  doh.gif Kai gulėjom gimdymo namuose, akušerė liepė migdyti prie savęs, nes mažasis buvo neramus, bet to neva leliukui mažiau pilvelį skaudės, kai jaus kažką šilta šalia savęs. Taip ir įprato  doh.gif Kaip jį iš ten iškrapštyti reiks  g.gif

Granteja, nepergyvenk, tavo sunelis dar lb mazas (ir grazus thumbup.gif ). Mudu su vyru iki 2 men guldydavom suneli i savo lova ir miegodavom trise, be to su sviesa. Mus visi gasdindavo "pripratinsit, vienas nemiegos ir gules su jumis iki 5 metu". Bet mes nekreipem demesio, tiesiog buvo baisu toki mazuti palikti viena. O nuo 2 men pradejom deti i lovyte - ir puikiausiai, miega iki 7 ryto, pavalgo ir dar truputi pasnaudzia.
Atsakyti
Laba diena:)

turiu tik pora tikrai patogiu ir saugiu vietu: mazes lovte, paklotas ant grindu (kol dar neropoja), mamytes rankos smile.gif
Atsakyti
Mazylis turi miegoti savo loveleje, jis turi tureti sava erdve thumbup.gif Pirma menesi po gimimo (maziulis gime neisnesiotas) miegodavo su manimi, nes buvo rekomenduota gydytoju guldyti salia saves, kad jaustu siluma ir butu saugus, bet po men kai sustiprejom keliavom i lovyte jau, aisku sunkoka buvo kol priprato bet paskui buvo viskas thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų pipiriukas naktį miega lovytej, o va dieną įprato miegoti vežime, nes nori, kad pastumdytų ax.gif
Atsakyti
Dienos metu miegam vežimėlyje (visada einam į lauką), o per naktį miega mūsų lovoje
Atsakyti
mes suneli nakciai guldomes i savo lova, kadangi pas mus jis gime neisnesiotas, tai neantologe patare guldyt kuo arciau saves, kad jaustu mano isluma, kvapa ir girdetu sirdies tuksenima. Dienom guldau i jo lovele. Tikiuosi labai nepripras kartu miegot, kai jau sustipres pratinsim ir nakti lovelej miegot, gal is pradziu tik pusei nakties, nu ziuersim kaip seksis
Atsakyti
O musiske isvis pirmus du menesius maneze miegojo(manezas aisku 2 aukstu)Taip gavosi,kad vyras vienas vaziavo pirkti lovytes musu princesei ir pardaveja jam isiule ta maneza.Is pradziu buvome visai patenkinti,ismiegodavome ramiai visa nakti,bet kadangi musu mazyle labai greit priauga svorio,jau 3 menesi manezas buvo labiau panasus i gamaka.Teko vaziuoti dar karta pirkti normalia tvirta lovyte,prie kurios labai greitai pripratome,o pas tevelius i lova"ateiname
wink.gif"rytais arba kartais per pietu miega
Atsakyti