Maniskis uzmiega man ant ranku kai pasupu,arba vezimeli truputi tenka pasupt.Zinau kad pripranta prie supimo,bet kudikyste visa gyvenima nesitesia,juolabiau yra kam supti ir lelius tuo patenkintas

saviškę migdau taip,idedu į vežimo lopšį,tada pasidedu sau ant keliųir taip supuoju,okai jau užmiega padedu pas save i lovą,nes lovytėj mano vaikas nemiega

Nakčiai migdau lovytėje, dieną ant rankų arba vežimėlyje..

Mes nuo pat gimimo užmiegame lovytei jokiu rankų jokiu supimu nes jau labai mažiukai pripranta ir vargelio oi oi

Mano pirmoji dukrytė užmigdavo visada tik prie mano papo. O kai jau nemaitinau pati, tai paguldydavau lovytėje ir tame pačiame kambaryje pabūdavau ir palaukdavau kol užmigs.
O mažė tai kol kas užmiega tik ant rankų sūpuojama, nes pavalgius dažniausiai nemiega

O mažė tai kol kas užmiega tik ant rankų sūpuojama, nes pavalgius dažniausiai nemiega

Labai įvairiai,nuo paguldymo į lovytę iki supimo, visada priklauso nuo to, ar Arijus pavargęs, ar labai nori miego.
mano miega visur, priklausomai nuo paros meto ir vietos
. Naktį miega mūsų lovoje, dieną savo lovelėje, jei lauke, tai miega vežime.

Labukas, mūsų mergaitė naktį miega savo lovelėje, ryte, kai pabundam pasiimmam į savo lovą, bet tik savaitgalį, kai vyras namie
na, o visus kitus dienos miegelius miega arba vežimuke, arba salone ant lovos.

Mano vaikučiai miega lovytiai tik kartais palepinam lovoi