Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

sveikos 4u.gif

daiva888, as irgi prisidedu prie palinkejimu lengvai ir greitai mirksiukas.gif

rota, sveika prisijungusi 4u.gif

sveikinimai eterai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 06 05, 09:55)
Krempudra, ar tu ruosiesi eiti i AK paskaiteles? gal susiplanuojame kartu kokia liepa ar birzelio gale, vis linksmiau  ax.gif

zinok, kazkaip nedegu per dideliu noru eiti i tas paskaiteles blush2.gif nesudomino manes blush2.gif apie gimdyma nenoriu per daug prisiklausyti, tuo labiau, kad man gresia CP. apie zindyma mes jau nemazai isklausem. apie kudikio prieziura buvau poliklinikos organizuojamuose kursuose. o nueiti pasiziureti palatu irgi per daug nenoriu, kai reikes, tada ir pamatysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2012 06 05, 09:23)
Aciu uz palinkejimus lengvai ir greitai. Net nesitiki, kad jau tuoj tuoj laikysiu stebukliuka ant savo ranku  wub.gif Man net kartais dar ir dabar (kai pilvas lipa ant nosies), sunku patiketi, kad esu  nestuke.gif .
Termino neleis sulaukti, nes ta birzelio 19d. yra preliminari data. Priminsiu trumpai  savo istorija (5metai nevaisingumo, verdiktas - patiems susilaukti vaiku be sansu), todel nei mes saugojomes, nei as zymejausi mmm dienas. Ir kai ivyko stebuklas, tikrai neprisimenu kada buvo paskutines mmm.  g.gif  Taip ginei ir pasakiau, tad mes tik apytikriai paemem laika. Plius minus galejau suklysti 5 dienom. Kai dare paskutini echo, tai pagal ji, vaikelis pilnai issivystes ir gimdymo data - geguzes 30d. Biskuti sokas, nes 3 savaiciu paklaida tikrai negalejau suklysti. Na, bet geguziuku netapom ir penktadieni paskutinis vizitas pas gine. (jaucia sirdis, kad prakrapstys ten viska ir prasides veikla  tongue.gif )Kol kas jokios panikos ar baimes nera, bet artejant penktadieniui - neaisku kaip cia bus  blush2.gif  Truputi neramu, nes ilgus metus turiu mioma prisitvirtinusia prie gimdos sieneles, bet jokio iraso apie ja nesciosios korteleje. Prasysiu, kad irasytu, del mano sventos ramybes.
Prisijungsiu turbut jau po visko. Kurioms terminas ant nosies - lengvai ir greitai Jums, o kitoms nestukems - gero nesiojimo ir tik geru emociju.

Mūsų situacijos kaip ir panašios, bet bent jau man niekas nesako, kad neleis daugiau nešioti g.gif Mes irgi pastojom natur cikle. Pirmas echoskopas parodė, kad ne pagal mm, o vos ne dviem savaitėm vėliau. Numatyta termino data yra pagal pirmą echoskopą, kuris parodė, kad žirniukas yra 6 sav 1 d (+/-4 d) ir pateikė numatomą gimdymo datą. Vėlesni echoskopai tą datą vis ankstino, o paskutinis echo gal net dviem savaitėm. Bet net keli daktarai žiūrėję, nesakė, kad gimdymo data turi būti paankstinta. Tiesiog sakė, kad lelius didesnis nei vidurkis ir tiek. Tad nors ir nežinau tikslios pastojimo datos, bent jau kol kas niekas nenukėlinėja numatytos gimdymo datos. Sako, pirmieji echoskopiniai matavimai yra tiksliausi. Tad kol kas prie numatytos datos ir liekam.
Todėl ir sakau, kad situacijos panašios, bet sprendimai dėl gimdymo datos skirtingi g.gif Kaip ten bebūtų -lengvai tau ir greitai 4u.gif Labai lauksim sugrįžtančios su gimdymo istorija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 05, 09:30)
mergaitės, atnešu gerą žinią : etera jau turi mažą mergytę

sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2012 06 05, 09:31)
Džiaukis, kad taip yra, nes tie skausmai vidury nakties kaip reikiant panikos įvaro, paskui tik sunku užmigti ir tiek, o juk dar nieko nevyksta. Šiąnakt jau nieko neskaudėjo, tai tokia laiminga esu  biggrin.gif Po vakarykštės nakties pirmu bėgiu po namus vaikštinėjau, o šiandien tiek jėgų turiu. Eisiu į kirpyklą pasigražinti, paskui į PC šio to dar nusipirkti. Toks laukimas man patinka. O kai reikia vaikštinėti už pilvo susiėmus, tai  schmoll.gif

Paskaičius čia forume susidariau įspūdį, kad kai jau pradeda skausmeliai lankyti, ir veiksmas po truputį prasideda. Tai ir galvoju, kad nieko nejaučiu, nieks neprasideda. O liko juk tik dvi savaitės pagal numatytą terminą. O čia nei paruošiamųjų, nei pilvas nusileidęs g.gif
Tik tiek, kad kaip tu sakai, viską galiu daryti, nereikia lovoj gulėt ir kentėt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Sveikinimai Eterai wub.gif
Atsakyti
Dekui, mergaites uz atsakymus 4u.gif
Vakar pasikambinau gydytojai, tai ji sake lb nepergyventi, nes vistiek neisies visus 9 men isbuti visiskai sveikai cool.gif Tai patare uzsiklijuot pleistriuka, o jei dides ar dauges puslyciu - tepti kremuku Acic. Ir dar ji man pasiule imunitetui pastiprinti - Citrosept lasiukus.

Sveikinimai naujai mamytei! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 06 05, 10:33)

Streamy, nu matai, sakai, ner salia nestukiu, kad kartu stumdyt vezimaicius, ale randi gi mirksiukas.gif  thumbup.gif

čia turbūt mane turėjei omenyje hihihi.gif

Daivute, aš irgi prisidedu prie linkėjimų, kad viskas būtų sklandžiai 4u.gif

jau antra naktis prabundu ir vartausi nuo vieno ant kito šono... skauda tie šonkauliai tiek, kad negaliu normaliai miegoti. na kaip nors irnesakyk.gif

p.s. vakar šiaip ne taip prikalbinau vyrą važiuoti į senukus. nepatikėsit ieškau vieno tokio daikto (padėklo puodui padėti) ir niekur nerandu. tai va, nuvažiavom į tuos senius, o ten pasirodo paskutinė diena patalynei akcija 30 proc. stovinėjom prie vaikiškos patalynės, niekaip negalėjau apsispręsti ar imti ar ne. priėjo konsultantė ir įkalbėjo. paskui palydėjo, kur sudėti užvalkalai. paklausė, ko laukiam. atsakiau, kad nežinom. ji, kaip čia taip nežinot? nusijuokėm, kad nesirodo ir tiek.
tai ji mestelėjo žvilgsnį į mano pilvūzą ir burbtelėjo "berniukas".
vyrui juokiuos, vienintelė moteris spėjanti, kad bus bernas.

na kaip įdomu, kas ten gyvena.....
Atsakyti
[quote=pasislepusi,2012 06 05, 10:30]mergaitės, atnešu gerą žinią : etera jau turi mažą mergytę
ir dar viena gera (čia jau man asmeniškai) žinia, išsiaiškinom su viena  nestuke.gif , kad gyvename visai šalia.  ax.gif

Dideliausi ir nuosirdziausi sveikinimai ETERAI ir jos dukrzelei wub.gif wub.gif

Nu nu,ti gal kas nemencines plente gyvenat biggrin.gif

[quote=*Mila*,2012 06 05, 10:33]Streamy, nu matai, sakai, ner salia nestukiu, kad kartu stumdyt vezimaicius, ale randi gi mirksiukas.gif  thumbup.gif

[/quote]
Ne as cia,cia Pasislepusi susirado 4u.gif

[quote=Krempudra,2012 06 05, 10:37]zinok, kazkaip nedegu per dideliu noru eiti i tas paskaiteles blush2.gif nesudomino manes blush2.gif apie gimdyma nenoriu per daug prisiklausyti, tuo labiau, kad man gresia CP. apie zindyma mes jau nemazai isklausem. apie kudikio prieziura buvau poliklinikos organizuojamuose kursuose. o nueiti pasiziureti palatu irgi per daug nenoriu, kai reikes, tada ir pamatysiu rolleyes.gif
[/quote]
Zinok, oman smalsu biggrin.gif noriu pasiziureti,nor ir kaip ir cp gresia, bet vistiek idomu. Bnetjau ziosiu kur lekti, kai jau reikes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 05 birželio 2012 - 10:21
QUOTE(Streamy @ 2012 06 05, 10:58)
Zinok, oman smalsu biggrin.gif noriu pasiziureti,nor ir kaip ir cp gresia, bet vistiek idomu. Bnetjau ziosiu kur lekti, kai jau reikes biggrin.gif

o nezinai kur? biggrin.gif nes ten vienas iejimas, viena registratura biggrin.gif man ten dare 2 LP, kazkada dar variau su kraujuojancia kiauside konsultacijai, o ir dabar vaikstau i perinatologijos centra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 05, 09:56)
čia turbūt mane turėjei omenyje  hihihi.gif

p.s. vakar šiaip ne taip prikalbinau vyrą važiuoti į senukus. nepatikėsit ieškau vieno tokio daikto (padėklo puodui padėti) ir niekur nerandu. tai va, nuvažiavom į tuos senius, o ten pasirodo paskutinė diena patalynei akcija 30 proc. stovinėjom prie vaikiškos patalynės, niekaip negalėjau apsispręsti ar imti ar ne. priėjo konsultantė ir įkalbėjo. paskui palydėjo, kur sudėti užvalkalai. paklausė, ko laukiam. atsakiau, kad nežinom. ji, kaip čia taip nežinot? nusijuokėm, kad nesirodo ir tiek.
tai ji mestelėjo žvilgsnį į mano pilvūzą ir burbtelėjo "berniukas".
vyrui juokiuos, vienintelė moteris spėjanti, kad bus bernas.

na kaip įdomu, kas ten gyvena.....

QUOTE(Streamy @ 2012 06 05, 09:58)
Ne as cia,cia Pasislepusi susirado  4u.gif

aha, nenuskaiciau blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 06 05, 11:05)
aha, nenuskaiciau blush2.gif  biggrin.gif

pasitaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 05, 11:03)
o nezinai kur? biggrin.gif nes ten vienas iejimas, viena registratura  biggrin.gif man ten dare 2 LP, kazkada dar variau su kraujuojancia kiauside konsultacijai, o ir dabar vaikstau i perinatologijos centra rolleyes.gif

ne, nezinau lotuliukas.gif buvau su pirmuoju ten, bet neprisimenu rolleyes.gif
Atsakyti
32 sav proga ikeliau siek tiek nuotraukyciu i albumeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 06 05, 12:32)
32 sav proga ikeliau siek tiek nuotraukyciu i albumeli ax.gif

Su savaitelem tave thumbup.gif vis maziau ir maziau laiko lieka iki susitikimo su maziukais musu 4u.gif
Atsakyti