Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Tanga @ 2012 06 11, 19:49)
Mažiau klausyk draugių pasakojimų  wink.gif Tavo atvejis vis tiek bus kitoks ir geriau galvok, kad viskas vyks greitai ir sklandžiai. Kiek skaičiau apie gimdymą, tai supratau, kad didžiausi sunkumai kyla dėl mūsų baimių. Kai bijome, įsitempiame, viskas užsispazmuoja, užsiblokuoja. Aš bandau nusiteikti, kad viskas bus gerai. Kai porą naktų buvo užėję parengiamieji skausmai, nepanikavau, o stengiausi juos slopinti ramiai kvėpuodama ir koncentruodama dėmesį į kvėpavimą. Man padėjo. Kai pasipasakojau draugei, kuri lankė Šemetos kursus, tai ji sakė, kad viską dariau teisingai. Žinoma, ta nežinia šiek tiek baugina, todėl reikia su savimi dirbti, o nuo netikėtų komplikacijų niekas nesame apsaugoti, bet aš tikiu, kad medikų kolektyvas padarys viska, ką gali, kad nekiltų pavojus man ir mano mažutėliui.

Visaks super pasakyta. Sutinku 100 proc.
Tikrai labai naudinga lankyti kursus. Mes lankėm Šemetos. Bent jau žinai kaip ir kas vyskta ir žinai, ką reikia daryti. Nesakau, kad viskas taip skalandžiai ir pavyko, nes realybė būna kiek kitokia, nei kursai, bet būti abiems išklausius visą tą teoriją yra labai labai didelis dalykas.

pvz. viską vyras žinojo, kada reikia masažuoti, kada ir kaip kvėpuoti su manim, bet man jau buvo tokie skausmai ir gimdymas vyko, aš jam rėkiu, "ko nekvėpuoji kartu su manim?", o jis pasimetė, sako, galvojau, kad čia dar ne gimdymas, kad viskas vėliau bus doh.gif oi žvengėm po to abu iš situacijos.

Dėl CP, niekada nesakaiau, kad tai lengva operacija (pasiskaitykit mano pasisakymą atidžiau) ir jo neskatinau nieko rinktis, aš tik už natūralų gimdymą, bet sakau kaip man netikėtai teko jį atlikti ir kaip man jis pavyko ir labai greitai sugijau ir pan. Tai ir sakau tik savo patirtį. Kodėl turėčiau tylėti. Jei yra žodžio laisvė.

Bet viskas nublanksta prieš tą stebuklą, kuris atkeliauja ir tas nusotabus jausmas, kad jau tapai mama wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 12 birželio 2012 - 09:29
QUOTE(kerzaka @ 2012 06 11, 19:08)
Aš tiesą sakant, net nežinau, kaip ten man bus. Galėčiau svaigti, kad noriu gimdyt be nuskausminimo, kad nerėksiu, kad klausysiu, ką gydytojai sakys daryt ir pan.. Bet suprantu, kad visi mano planavimai ir gali likti planavimais. Nes nežinau, koks tas skausmas, kiek aš pakeliu, kaip elgiuosi stresinėj situacijoj. Gal viskas bus atvirkščiai nei norėčiau

va va, mano mintis parašei. gal baimės daugiau ne dėl pačio proceso, o dėl savęs ar pajėgsiu...baisiausia turbūt būtų pratrūkti kaip nepraustaburnei ir iškeikt vyrą.... sako, kad kitos keikias ir prisiekinėja, kad daugiau "tam gyvuliui" nebeduos... lotuliukas.gif
tik įdomu, mano atveju katras būtų "tuo gyvuliu" mb ar T? laugh.gif

Tanga, gerai, kad esi stipri emociškai, o aš tai rimtose situacijose pasimetu ir palieku palaida bala.

Lietuva, aš įvairių nuomonių prisklausius apie cp. vienos sako, kad nieko baisaus, baisiau kai pačiai reikėjo. kitos atvirkščiai kalba...

man tai svarbu, kad vaikui viskas būtų gerai, o kokiu keliu gimtų kažkaip nėr ypatingai svarbu.
šiaip ar taip, savo noru esu ten, kur esu. tai kaip ir nebėr kitokios išeities iš tos padėties lotuliukas.gif

tiesa, gavau lavinimo kilimėlį su minkštais žaisliukais. žaisliukų skalbimo mašinoje negalima skalbti.dar vienas yra toks grojantis, tai spėju jo jokiais būdais negalima labai šlapinti... tai ką man su jais daryt? sumest (tuos negrojančius) į bliūdą ir rankom išskalbti? nuvalyti drėgnu skudurėliu? tik vandeniu? ar su ūkiniu muilu?

Atsakyti
Manau, nestuke.gif , kad laikas man su jumis atsisveikinti. Lengvai pūškuokite ir sėkmingo, paprasto ir laba džiaugsmingo susitikimo su savo stebuklėliais jums visoms 4u.gif

QUOTE(Lietuva @ 2012 06 12, 11:23)
Dėl CP, niekada nesakaiau, kad tai lengva operacija (pasiskaitykit mano pasisakymą atidžiau) ir jo neskatinau nieko rinktis, aš tik už natūralų gimdymą, bet sakau kaip man netikėtai teko jį atlikti ir kaip man jis pavyko ir labai greitai sugijau ir pan. Tai ir sakau tik savo patirtį. Kodėl turėčiau tylėti. Jei yra žodžio laisvė.

Atsiprašau, kad sujautrinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 12 birželio 2012 - 11:49
QUOTE(kristinuke @ 2012 06 12, 12:47)
Manau,  nestuke.gif , kad laikas man su jumis atsisveikinti. Lengvai pūškuokite ir sėkmingo, paprasto ir laba džiaugsmingo susitikimo su savo stebuklėliais jums visoms  4u.gif
Atsiprašau, kad sujautrinau  ax.gif

Suprantama, tau dabar kiti rūpestėliai. Linkiu, kad jų būtų kuo mažiau. Iki susitikimo mamyčių skyrelyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 06 12, 12:47)
Manau,  nestuke.gif , kad laikas man su jumis atsisveikinti. Lengvai pūškuokite ir sėkmingo, paprasto ir laba džiaugsmingo susitikimo su savo stebuklėliais jums visoms  4u.gif

Laimingai tau kitame skyrelyje wub.gif Lauk mūsų ten, ir priimksu fonfarom lotuliukas.gif
Ikiukas

Sveikos,

Buvau šiandien TA, tai lelytė mūsų pasirodo bus smulkutė ax.gif truputuką sunerimau, kad mažesnė, bet ginė liepė nepergyventi, tik priminti, kad sekanti kartą vėl pasižiūrėtų unsure.gif Nors aš gimiau smulki, 3200,vyras irgi mažiukas 3600, nors pirmagimi mano 3800, bet gal dar pasivysim g.gif

Žiūrėjo echo, tai mes jau apsisukusios žemyn galva,bet dar neįsistačiusi,tai ramiakas irnesakyk.gif. Vakar vakare gūzas iššoko ant pilvo, tai klausiau kuri vieta, ginė sakė,kad subiniuką mergina buvo atstačiusi hihihi.gif Šiaip visi tyrimai neblogi, pasėlis nieko neparodė, tik neurologė kažkokia diagnozę pripaišė, kurios negaliu ištarti doh.gif turiu jau pliuso 6kg 900 ax.gif liepė per ateinančias savaites nepriaugti daugiau nei 13kg hihihi.gif sakau,nu kur jau aš per du mėnesius tiek priaugsiu,oi, sako, su tom nestuke.gif visko būna biggrin.gif
Tai tiek žinių iš manęs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 06 12, 13:47)

nieko tokio mirksiukas.gif matyt nestuke.gif daro savo biggrin.gif

iki susimatymo mamyčių ir viakučių skyrelyje 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes nestukes,

Matau diskutuojate apie gimdyma, o man jau nera apie ka galvoti. Pirmadieni buvau AK konsultacijoje, tai uzrase jau planiniam CP.
As nusiteikusi taip, svarbiausia, kad vaikuciui butu gerai, o kadangi daug indikaciju i CP, tai ir nestresuoju. Yra kaip yra.

Streamy, musu data koreguojasi i liepos 4 diena.

Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 06 12, 18:21)
Sveikutes nestukes,

Matau diskutuojate apie gimdyma, o man jau nera apie ka galvoti. Pirmadieni buvau AK konsultacijoje, tai uzrase jau planiniam CP.
As nusiteikusi taip, svarbiausia, kad vaikuciui butu gerai, o kadangi daug indikaciju i CP, tai ir nestresuoju. Yra kaip yra.

Streamy, musu data koreguojasi i liepos 4 diena.

Sveikutė,

O kodėl ėjai į AK konsultacijai? Ar čia buvo planinis apsilankymas. Šiandien sužinojau, (tiesa sakant žinoja,bet galvojau kitaip) , kad mano gine gršįta tik 27 į darbą,o aš buvau įsitikinusi, kad 24, tai nebežinau kaip čia bus g.gif tikiusoi ištempsiu,o jeigu ne, tada ka daryti g.gif

O jeigu nepaslaptis, kokios indikacijos? Ir pas ką planuoji gimdyti AK ar tiesiog pas ką papulsi blush2.gif

Pataisysiu kitoje temutėje 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Egluzeeele, ar eisi šiandien į paskaitą? Ir taip galvojau ir anaip, gal ir aš prisijungsiu ax.gif nes lekiu šiandien į vieną paskaitėlę, į prieraišios tėvystės centrą iki 13,00, tada turiu laisvą pusdienį, o tada į susitikimą 18,30-19,00 tai kaip įterpčiau ir ten apsilankymą, jeigu šiandien dar įmanoma prisiregistruoti ir bus laisvų vietų ax.gif tai va jeigu ką, aš prisijungsiu jeigu būsi wink.gif

Krempūdra,kur tu? Ilgokai tavęs čia nėra g.gif tu man žiūrėk, nebyrėk wink.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
prisiduodu, kad esu vis dar 2 in 1 nestuke.gif. Buvau pirmadieni AK, paklause toniuku, paziurejo kad kaklelis dar kietas ir ne kiek neatsidares, vandenuku pakankamai ir issiunte namo. Vis tik liekam prie pirminio termino, nors paankstino ir ji trim dienom (birzelio 16d), bet savaite leidzia pernesioti, tai jei niekas nevyks, 22d. ryta atvykti su daiktais - skatins. Jaucia sirdele, kad Joniniu proga bus gimtadienis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2012 06 13, 06:54)
sveikos mergaites,
prisiduodu, kad esu vis dar 2 in 1  nestuke.gif. Buvau pirmadieni AK, paklause toniuku, paziurejo kad kaklelis dar kietas ir ne kiek neatsidares, vandenuku pakankamai ir issiunte namo. Vis tik liekam prie pirminio termino, nors paankstino ir ji trim dienom (birzelio 16d), bet savaite leidzia pernesioti, tai jei niekas nevyks, 22d. ryta atvykti su daiktais - skatins. Jaucia sirdele, kad Joniniu proga bus gimtadienis  ax.gif

sveika, čia kitas gydytojas apžiūrėjęs taip nusprendė? Nes man truputį įtartinai atrodė gimdymo datos keitimas pagal kiekvieną echo, kaip darė tavo ginė g.gif
Dabartinis sprendimas, man atrodo, realesnis. Bent jau panašus į tuos, kuriuos daro ir kiti gydytojai ax.gif
Linkiu, kad lelius pats pasibelstų, kada jam atrodys geriausia, bet iki duoto termino. Čia ir sau to linkiu ax.gif Kažkaip nesinori skatinamųjų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 06 13, 07:01)
Sveikutės,

Egluzeeele, ar eisi šiandien į paskaitą? Ir taip galvojau ir anaip, gal ir aš prisijungsiu ax.gif nes lekiu šiandien į vieną paskaitėlę, į prieraišios tėvystės centrą iki 13,00, tada turiu laisvą pusdienį, o tada į susitikimą 18,30-19,00 tai kaip įterpčiau ir ten apsilankymą, jeigu šiandien dar įmanoma prisiregistruoti ir bus laisvų vietų ax.gif tai va jeigu ką, aš prisijungsiu jeigu būsi wink.gif

Krempūdra,kur tu? Ilgokai tavęs čia nėra g.gif tu man žiūrėk, nebyrėk wink.gif

Labas,

Aš būsiu wink.gif Susimatysim, jei ką 4u.gif
Atsakyti