Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Daiva888, labai dziaugiuos ir sveikinu thumbup.gif Linkiu daug motinystes dziaugsmu, taip labai lauktu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aciu visoms pasidalinusioms foto patirtim, galvosim ka cia daryt ir mes smile.gif

As dabar turiu toki klausimeli. Gal kuri domejotes ar jau pirkote daugkartiniu sauskelniu? Gal koki saita JAV zinote? Noreciau leliuka taip auginti, tik va noriu nebrangiu variantu rasti.

Gero vakarelio visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 06 19, 19:36)
As dabar turiu toki klausimeli. Gal kuri domejotes ar jau pirkote daugkartiniu sauskelniu? Gal koki saita JAV zinote? Noreciau leliuka taip auginti, tik va noriu nebrangiu variantu rasti.

Pradžiai aš pirkau vienas šitas: https://www.babymark...lnes/,prid.5735

Ir šitas vienas: http://www.rasakila....-vimse-1325.htm

Tai yra prilaikančios neperšlampamos kelnaitės į kurias dedasi arba sulankstyti vystyklai, arba įklotai.

Pasisiuvau 30 įklotų iš ekologiško bambukinio audinio, kurį pirkau čia: http://www.kanapinis...?id_category=43

Dar pabandymui nusipirkau tris sulankstomus vystyklus: https://www.babymark...lnes/,prid.6185

Čia filmukas, kaip su jais elgtis: http://www.youtube.c...p;v=ldSMO12yZbQ

Mano sesuo jau keturis mėnesius augina dukrytę su daugkartinėm sauskelnėm. Tik naktį uždeda ekologiškas vienkartines, nes vienų užtenka visai nakčiai, o daugkartines reikia keisti gana dažnai. Tai turi dvi tas prilaikančias kelnaites ir krūvą įklotų. Į kelnaites deda du įklotus. Dabar, kai paaugo mažoji, nusipirko dvejas didesnes prilaikančias kelnaites ir toliau naudoja tuos pačius įklotus. Jei pati nesiuvi, internete tikrai gali rasti moterų, kurios siuva įklotus ir gana nebrangiai, net siųstis neapsimoka.

Čia, man atrodo, vietinės gamybos įklotai: http://siuviniaivaik...oksnis-iklotas/

Bambukiniai gerai sugeria, bet ilgiau džiūsta, todėl jų reikia daugiau turėti.

Šiaip internete tiek tų daugkartinių sauskelnių variantų, kad galva sukasi. Mano draugė augino su vilnonėm prilaikančiom kelnaitėm ir aprišamais vystyklais va tokiais: http://www.rasakila....i-vystyklai.htm

Bet man atrodo paprasčiau su tais įklotais žaisti. Na ir užsivedžiau aš čia, bet man tai aktuali tema biggrin.gif
Atsakyti
sveikos

QUOTE(dangutex @ 2012 06 19, 17:49)
Mergaites dar norejau paklausti, ar Jusu pirkote patalelius i vezimeli. Pas mus ciuzinukas yra, bet as pradejau galvoti ar reikia paklodes ir antklodes su pagalve i ji.

specialiu nepirkau schmoll.gif paklosiu koki vystykliuka, uzklojimui turiu visokiu pleduku. zodziu, manau, kad issisuksiu su tuo, kad turiu rolleyes.gif

as apie daugkartines sauskelnes net negalvoju. man vienkartiniai bus kaip issigelbejimas. na nebent vaikai del vienokiu ar kitokiu priezasciu netoleruos tu vienkartiniu ir busiu priversta pereiti prie daugkartiniu
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 20, 09:13)
sveikos
specialiu nepirkau schmoll.gif paklosiu koki vystykliuka, uzklojimui turiu visokiu pleduku. zodziu, manau, kad issisuksiu su tuo, kad turiu rolleyes.gif

as apie daugkartines sauskelnes net negalvoju. man vienkartiniai bus kaip issigelbejimas. na nebent vaikai del vienokiu ar kitokiu priezasciu netoleruos tu vienkartiniu ir busiu priversta pereiti prie daugkartiniu

krempudra su savaitelem tave thumbup.gif , jau 30 savaiciu nu kaip man kitu mergaiciu liniuote greitai eina, atrodo nesenai atejai ir pasakei, kad dvynukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 20 birželio 2012 - 08:18
QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 20, 09:18)
krempudra su savaitelem tave thumbup.gif , jau 30 savaiciu nu kaip man kitu mergaiciu liniuote greitai eina, atrodo nesenai atejai ir pasakei, kad dvynukai wub.gif

4u.gif 4u.gif man dabar kiekviena suejusi savaite kaip koks laimejimas thumbup.gif planas minimum - 32-34 savaites. jei sulauksiu 37 savaiciu is viso bus nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 20, 09:26)
4u.gif  4u.gif man dabar kiekviena suejusi savaite kaip koks laimejimas thumbup.gif planas minimum - 32-34 savaites. jei sulauksiu 37 savaiciu is viso bus nerealu thumbup.gif

suprantu tave pas manes tas pats kiekviena savaite kaip laimejimas, o tau tai tuo labiau su tavo dvynukais, bet sulauksim tu 37 sav mirksiukas.gif , o gal ir visu 40 bigsmile.gif
Atsakyti
labas

dangutex, aš nieko specialaus nepirkau į vežimą. pas mus lopšyje irgi yra čiužinukas, tai kaip ir nebereikia. pagalvė, sako, iki berods 6 mėn. nerekomenduojama, tai jos kaip ir nereikia. turiu nunerusi pleduką, gavau žieminį vilnonį vokelį ir du vasarinius ar kaip juos pavadinti. va tokius, vienas baltas, o kitas rožinis. tai gal išsisuksiu?

Krempudra, o Tau dabar gulimas režimas ar gali sulėtintu tempu šmirinėti ? viskas bus gerai mirksiukas.gif

kaip kitos laikosi ? liepinukes kaip su miegu jums?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 20 birželio 2012 - 09:04
labas rytas, galeciau patarti kaip issisukti su pataleliais, nes ju kainos milziniskos, kai pavaiksciojau po parduotuves issigandau. Yla labai graziu medziagu is flaneles audiniu patduotuves, issimatuoji ir perki, siuo atveju uosviene turejo siuvimo masina ir sukarpe ir pasiuvo, cia jau pigiausias variantas.

Flanelini vystykla naudoju ir po maudyniu nes labai gerai dregme sugeria, ir vel spec nepirkau smile.gif, nors kokiu ju graziu yra smile.gif, spesiu dar visko jiems pripirkti

Vat sauskelnes tai labai gerai eina, su kiekvienu pavalgymu keiciu ir ne tik smile.gif

As irgi apie daukartines sauskelnes galvojau, bet zinokit kai 2 yra, nesuspeciau ju skalbti ir dziovinti, o ir broliene kuri kelias ju turi nusipirkusi sake kad jiems dziovinti reikia dziovykles, o pas mane jos nera, tai as ju ir neemiau ir nesuku galvos. Kiek vaiku uzaugo su sauskelnemis ir mano uzaugs.

As vos speju suktis, o ypac kas liecia mankstas kad pilvukas butu stiprus, ir vel jei vienam duodu demesio daugiau, kitas jau rekia ar krizemna kad jis irgi nori demesio.Bet kai i juos du gulincius pasiziuriu man labai linksma, ir galvoju kad vieno nemokeciau auginti. mano berniukai tikrai labai kantrus, buna kad pasikaprizija, bet tikrai labai geri smile.gif cia sneku iki dabar smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 20 birželio 2012 - 09:22
QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 20, 09:57)
suprantu tave pas manes tas pats kiekviena savaite kaip laimejimas, o tau tai tuo labiau su tavo dvynukais, bet sulauksim tu 37 sav mirksiukas.gif , o gal ir visu 40 bigsmile.gif

40 tai tikrai nesulauksiu. su dvynukais daugiau kaip 38 savaiciu neleidzia nesioti. ten kazkaip yra, kad placenta greiciau sensta g.gif o juk tik nuo 37 savaiciu skaitosi pilnai isnesioti doh.gif zodziu, jei viskas gerai ir del vienokiu ar kitokiu priezasciu dvynukai nebuna iskrapstyti anksciau, jau 37-38 savaite paprastai vis tiek juos iskrapsto rolleyes.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 20, 10:03)
Krempudra, o Tau dabar gulimas režimas ar gali sulėtintu tempu šmirinėti ? viskas bus gerai  mirksiukas.gif

tipo prirase ramynes ir ilsejimosi. o kadangi mano supratimu buti ramiai ir ilsetis galima ir negulint, todel gulet as vis tiek neguliu blush2.gif bet tikrai daugiau laiko leidziu ant sofkutes. nors namie vis tiek kazkokiu reikalu atsiranda - tai pasitvarkyt, tai valgyt padaryt blush2.gif iseiti i lauka iseinu koki karta per diena iki parduotuves, vaistines, nes dar kazkiek norisi pajudeti ir pakvepuoti grynu oru, bet jau baigesi mano begiojimai po miesta, parduotuves kaip kad anksciau doh.gif jau ir pilva sunku nesti doh.gif zodziu, dabar staiga pasidare toks STOP, su kuriuo as vis dar negaliu apsiprasti, nes dar noretusi ir ta padaryti, ir ten nubegti doh.gif bet aisku, dabar prioritetai kiti - nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 20, 10:25)
40 tai tikrai nesulauksiu. su dvynukais daugiau kaip 38 savaiciu neleidzia nesioti. ten kazkaip yra, kad placenta greiciau sensta g.gif  o  juk tik nuo 37 savaiciu skaitosi pilnai isnesioti doh.gif zodziu, jei viskas gerai ir del vienokiu ar kitokiu priezasciu dvynukai nebuna iskrapstyti anksciau, jau 37-38 savaite paprastai vis tiek juos iskrapsto rolleyes.gif

Jo 37 savaiciu jau skaitosi pilnai isnesioti, nes nuo 37 iki 40 leliukas tiesiog augina riebaliukus ir svori, bet jau nebesivysto, jau organai buna pilnai issivyste. Viskas bus gerai isnesiosi iki 37-38 ir galesi dziaugtis drakoniukais lotuliukas.gif
Atsakyti
krempudra , tu ir taip saunuole kad dvynukus nesioji begiodama smile.gif, manieji pasiprase 34 svaite, vienam nubego vandenys ir teko ekstra CP daryti, buvo pilna narkoze. Pagal aprd sistema vienas gavo 9, kitas 8. O gime 2025 ir 2120gr. Siap kas skyriuje su manim gulejo dvynukai ateidavo i pasauli 36 savaite, 40 saviciu labai mazai kas isnesioja

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 20 birželio 2012 - 09:57
Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, YUB4, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo... , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ;Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

Kerzaka - birzelio 18d
Doli - birzelio 24d
Tanga birzelio 29
-Liepa-
Viltele
Olialia2001 -liepos 3d
Sontelis - liepos 4d
Dangutex-liepos 4d
Kamelija2 -liepos 18d
Pasislepusi -liepos 17d
Madissa -liepos 20d
egluzeele -liepos 29d
Mila -liepos 31d
Sangria023 - liepos 31
angeliukkkeee -rugpjucio 2d
d'ville - rugpjčio 5
Bonama- rugpjūčio 21
KrempudraDU- rugpūčio 29
Streamy - rugpjucio 30d
Meilesvaisius - rugsėjo 25

Finnaly:)- rugsėjo 1
Asstukas - rugsėjo 2
Ingvita - rugsėjo 28d
Pasifica
IrideDU - spalio 2
sawana-Spalio 25d
Sv@jukė-lapkirčio 8d
zuzla- lapkričio 20
marusiote0120- lapkričio 24d
Uralcom
Rude rude
Kiva- gruodžio 22-23d
*Iris*
PerKūnas
Rota - sausio 20d
Lietuva
Spinsa

Sveikutės,

Įmetu sąrašiuką ir lėksiu iki AK kursų. Tikiuosi šį kartą nereikės grįžti hihihi.gif Jeigu pabaigsite temutę, arba palaukit, arba sukurkit naują, nes moderatoriai man neleidžia anksčiau laiko jos kurti doh.gif

Myliu, bučiuoju, iki biggrin.gif
Atsakyti