QUOTE(kerzaka @ 2012 05 27, 10:43)
Aš daug skraidžiau pradžioje. Man darbe daug komandiruočių, tad ir tenka kartais skristi, kartais mašina nemažai pakeliauti. Kiek pas gydytojus klausiau, visi sakė, kad nėštukėms galima skraidyti.
Dėl to, kad svetimam krašte gali kažkas atsitikti -siūlyčiau turėti draudimą, kad patekus į ligoninę nereiktų pačiam susimokėti. Bet tai liečia ne tik nėštukes, bet visus keliaujančius.
O kokios baimės tave kankina dėl skrydžio?
Bloga bus? kojos tins? leliui kažkas atsitiks? Gal kažko konkrečiai bijai?
Papildyta:
Mamyčių temutėj užmačiau, kad ir Valerie jau sūpuoja savo lelių
Sveikinimai dideliausi
Kai pasižiūriu į mūsų sąrašiuką, tai oi kaip jis pasikeitęs -Veja234, Valerie, Kristinuke jau visos su savo kleckučiais susitiko. Nieko negirdėti dėl Rinti ir Amalgamacijos. Bet jos jau seniai temutėje besirodė
Rinti numatyta diena buvo gegužės 13 d., tai spėju, kad jau džiaugiasi savo dukruže. O dėl Amalgamacijos nelabai ką žinau, nes net data neįrašyta
Bet sekančios sąraše tai aš ir Daiva8888
Abiems beveik tuo pat metu datos numatytos. Oi kaip artėja ... Net šiurpuliukai per kūną nubėgo... Ir laukiu susitikimo su savo kleckučiu, ir bijau artėjančio proceso. Net nesitiki, kad tiek nedaug liko 
Dėl to, kad svetimam krašte gali kažkas atsitikti -siūlyčiau turėti draudimą, kad patekus į ligoninę nereiktų pačiam susimokėti. Bet tai liečia ne tik nėštukes, bet visus keliaujančius.
O kokios baimės tave kankina dėl skrydžio?

Papildyta:
Mamyčių temutėj užmačiau, kad ir Valerie jau sūpuoja savo lelių

Kai pasižiūriu į mūsų sąrašiuką, tai oi kaip jis pasikeitęs -Veja234, Valerie, Kristinuke jau visos su savo kleckučiais susitiko. Nieko negirdėti dėl Rinti ir Amalgamacijos. Bet jos jau seniai temutėje besirodė

Bet sekančios sąraše tai aš ir Daiva8888

NU KAD SKRISTI TAI NEBIJAU MAN PATINKA ESU 13SAVICIU EISIU VA RYT PAZYMOS PRASYTI DEL VISAKO,JAUCIUOSI GERAI NEVEMIU NIEKO DAKTAREI SAKIAU KAD SKRENDU SAKO GALI SAUNU .TIK VA SEIP YDOMU KAIP MAMYTES JAUTETES PER PATY SKRYDI AR NUSILEIDIMA AR PAKILIMA LEKTUVO.