Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kenčia nuo: (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na mano maziui nuo gimimo buvo problemos su virskinimu: baisiai pute pilva, rimto reikalo nedarydavo iki savaites, pediatre sake, kad del to ir berimas atsirdado g.gif Ir dabar kai viduriukai sukieteja pastebiu astresnius berimus. Tai mano nuomone tikrai susije.
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2012 06 05, 14:40)
Dar kaip surišėjas, kiaušinio pakaitalas naudojami avinžirnių miltai. Jei neturite alergijos ankštinėms kultūroms, galite bandyti.

Turim ir ankštiniams alergiją doh.gif
Atsakyti
as didzioj nevilty... jau buvau pradejus dziaugtis, kad maziui gereja, o cia sast vakar kai pradejo, tai vis baisyn ir baisyn. uzpakaliuka bubere, kaip niekad anksciau nera buve - lyg nudilginta, lyg nudeginta, demem kazkokiom unsure.gif linkiai vel ryskiai raudoni ir sutrukineje, pabertos kojos, skruostas vienas visas raudonas, baisu verysad.gif o atrodo nera jau nuo ko... tai pradedu isradineti dvirati ir ieskot priezasciu kur tik imanoma. gal cia sutapo, kad cia kaip, bet jus man atsakykit - ar galejo maziuka paberti nuo bulvinio blyno (tikrai ne per riebus, daugiau i plokstaini panasus), nors virta bulve mes valgom kasdien ir tokiu cirku nebuvo anksciau... ir dar va vakar turbut klaida busiu padarius, eko parduotuvej nupirkau triusienos desreliu, o jos su pipirais ir lauro lapais, dar kiaulienos siek tiek i sudeti ieina , tai gal cia pastarosios kaltos? niu nebesusigaudau jau doh.gif kada gi ateis svente ir i musu kiema? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(d'or @ 2012 06 05, 18:50)
as didzioj nevilty... jau buvau pradejus dziaugtis, kad maziui gereja, o cia sast vakar kai pradejo, tai vis baisyn ir baisyn. uzpakaliuka bubere, kaip niekad anksciau nera buve - lyg nudilginta, lyg nudeginta, demem kazkokiom  unsure.gif  linkiai vel ryskiai raudoni ir sutrukineje, pabertos kojos, skruostas vienas visas raudonas, baisu verysad.gif  o atrodo nera jau nuo ko... tai pradedu isradineti dvirati ir ieskot priezasciu kur tik imanoma. gal cia sutapo, kad cia kaip, bet jus man atsakykit - ar galejo maziuka paberti nuo bulvinio blyno (tikrai ne per riebus, daugiau i plokstaini panasus), nors virta bulve mes valgom kasdien ir tokiu cirku nebuvo anksciau... ir dar va vakar turbut klaida busiu padarius, eko parduotuvej nupirkau triusienos desreliu, o jos su pipirais ir lauro lapais, dar kiaulienos siek tiek i sudeti ieina , tai gal cia pastarosios kaltos? niu nebesusigaudau jau doh.gif  kada gi ateis svente ir i musu kiema? verysad.gif

O kokie tyrimai jums daryti ir i ka reakcija rode?
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 06 05, 18:12)
O kokie tyrimai jums daryti ir i ka reakcija rode?

kol kas tik odos durio, bet niekam nerode reakcijos. o laukem kol bent metukai sueis, kad kuo tiksliau butu. lita savaite keliausim i klinikas, prasysim lopo, o jei reiks ir Ig
Atsakyti
QUOTE(d'or @ 2012 06 05, 19:24)
kol kas tik odos durio, bet niekam nerode reakcijos. o laukem kol bent metukai sueis, kad kuo tiksliau butu. lita savaite keliausim i klinikas, prasysim lopo, o jei reiks ir Ig

Dar yra paprastas variantas, kad durio metu nebuvo detas produktas i kuri sureagavo. cia is patirties sakau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 06 05, 18:43)
Dar yra paprastas variantas, kad durio metu nebuvo detas produktas i kuri sureagavo. cia is patirties sakau wink.gif

tai be abejo, nes juk ji kiek ten ir dejo - kokius 8 is viso, vistiena, bulve, morka, obuolys, bananas, menke ir keletas kitu...

norejau jusu pasiklausti patarimo - kadangi dabar tenka taikyti produktus ne tik maziui, bet is sau paciai, nes maitinu MP, tai si uzduotis dar labiau apsunkeja vos i burna isidejus kazka kita nei daviau vaikui... gal sakau tikrai ieskot mishiniko kokio jau? mums 1,1men. esam bande hipp HA combiotik ir holle, abu netiko ir nepatiko spjauna lauk. nuo ko pradet paieskas, kad ir skonis tiktu, ir nealergizuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(d'or @ 2012 06 05, 20:02)
tai be abejo, nes juk ji kiek ten ir dejo - kokius 8 is viso, vistiena, bulve, morka, obuolys, bananas, menke ir keletas kitu... 

norejau jusu pasiklausti patarimo - kadangi dabar tenka taikyti produktus ne tik maziui, bet is sau paciai, nes maitinu MP, tai si uzduotis dar labiau apsunkeja vos i burna isidejus kazka kita nei daviau vaikui... gal sakau tikrai ieskot mishiniko kokio jau? mums 1,1men. esam bande hipp HA combiotik ir holle, abu netiko ir nepatiko spjauna lauk. nuo ko pradet paieskas, kad ir skonis tiktu, ir nealergizuotu  g.gif

Prieš pradėdama kryžiaus kelius bandant atitaikyti mišinį, pagalvokite, kad yra daugybė mamų, turinčių kūdikius vos kelių mėnesių, negaunančių jokio kito maisto, tik mišinius ir sergančių AD. Mišinys ne išeitis ir situacijos nepagerins - žinoma jums pačiai bus lengviau, nes nereikės laikytis dietų. Bet apie MP naudą AD sergantiems vaikams jau buvo daug diskutuota.
Atsakyti
QUOTE(d'or @ 2012 06 05, 20:02)

norejau jusu pasiklausti patarimo - kadangi dabar tenka taikyti produktus ne tik maziui, bet is sau paciai, nes maitinu MP, tai si uzduotis dar labiau apsunkeja vos i burna isidejus kazka kita nei daviau vaikui... gal sakau tikrai ieskot mishiniko kokio jau? mums 1,1men. esam bande hipp HA combiotik ir holle, abu netiko ir nepatiko spjauna lauk. nuo ko pradet paieskas, kad ir skonis tiktu, ir nealergizuotu  g.gif

misinio ieskojimas bus sunkesnis darbas nei kad gali issivaizduoti ir per pinigine nemenkai papurtys...nr1. neocate toliau aptamil alergy care aptamil digestive care tada soju misiniai tada belakt ir daugiau tokiu nelabai ir yra o skonis visu kartus na tik soju ne
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 06 03, 15:04)
nes mus tai ziauriai nugyde. Is akiu raineles turbut nusprende, kad vistos kiausini galime keisti i putpeles doh.gif O atejome uzbujojusiais zandais ir rankomis nuo vistos kiausinio doh.gif  man jos gydymas toks pagal jos nuotaika sakyciau unsure.gif

Sveikos, šiandien antrą kartą lankėmės pas Vaikaitienę, tai žinokit aš jos nesupratau.
Pirmą kartą kai apžiūrėjo, tai sakė neturim mes AD, kad daugiau pas mus seborėjinis, kai parodžiau ankstesnes foto, tai sake panašu į AD, bet leido valgyti kelis pieno produktus, bet aš jų visiškai atsisakiau, laikiausi dietos be pieno produktų, kviečių ir kiaušinių, tikrai pagražėjo veidukas, kelias dienas maniau, kad išvis nėra bėrimo. Kai šiandien pasirodėme, tai apie alergiją išvis nieko nešnekėjo doh.gif Sako čia pas jus nei atopinis, nei seborėja, kūnelis gražus, čia pas jus prakaitinis bėrimas doh.gif Kai pasakiau, kad laikiausi tokios dietos, tai gal dėl to būklė mūsų gera, tai net nekreipė dėmesio. Kai paklausiau ar ir toliau man laikytis tokios dietos, tai sakė atsisakyk pieno, grietinės, bet leido sviestą, kefyrą, jogurtą, apdirbtą varškę. Vietoj vištos kiaušinio mums taip pat pasiūlė putpelės, o kvietinius miltus keisti kažkokiais Spelta miltais.
Visiškai be jokių tyrimų ji nusprendžia, kad mum ne AD, bet "iš lempos" rekomenduoja dietas, o visą kitą laiką skiria šiaip paprasčiausiai vaiko apžiūrai, kokią atlieka šeimos gydytojas doh.gif Paskyrė padidinti vitamino D dozę, nusprendė, kad pilvelis išsipūtęs ir reikia tvarkytis virškinimą su bakterijomis, galų gale jai nepatiko, tai, kad vaikas išblyškęs ir liepė pasidaryti kraujo tyrimą dėl hemoglobulino, man tik iškilo klausimas ar visa šitą turi skirti alergologė????
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 05, 20:45)
Sveikos, šiandien antrą kartą lankėmės pas Vaikaitienę, tai žinokit aš jos nesupratau.
Pirmą kartą kai apžiūrėjo, tai sakė neturim mes AD, kad daugiau pas mus seborėjinis, kai parodžiau ankstesnes foto, tai sake panašu į AD, bet leido valgyti kelis pieno produktus, bet aš jų visiškai atsisakiau, laikiausi dietos be pieno produktų, kviečių ir kiaušinių, tikrai pagražėjo veidukas, kelias dienas maniau, kad išvis nėra bėrimo. Kai šiandien pasirodėme, tai apie alergiją išvis nieko nešnekėjo  doh.gif Sako čia pas jus nei atopinis, nei seborėja, kūnelis gražus, čia pas jus prakaitinis bėrimas  doh.gif Kai pasakiau, kad laikiausi tokios dietos, tai gal dėl to būklė mūsų gera, tai net nekreipė dėmesio. Kai paklausiau ar ir toliau man laikytis tokios dietos, tai sakė atsisakyk pieno, grietinės, bet leido sviestą, kefyrą, jogurtą, apdirbtą varškę. Vietoj vištos kiaušinio mums taip pat pasiūlė putpelės, o kvietinius miltus keisti kažkokiais Spelta miltais.
Visiškai be jokių tyrimų ji nusprendžia, kad mum ne AD, bet "iš lempos" rekomenduoja dietas, o visą kitą laiką skiria šiaip paprasčiausiai vaiko apžiūrai, kokią atlieka šeimos gydytojas  doh.gif Paskyrė padidinti vitamino D dozę, nusprendė, kad pilvelis išsipūtęs ir reikia tvarkytis virškinimą su bakterijomis, galų gale jai nepatiko, tai, kad vaikas išblyškęs ir liepė pasidaryti kraujo tyrimą dėl hemoglobulino, man tik iškilo klausimas ar visa šitą turi skirti alergologė????

doh.gif doh.gif nesuprantu kas jai darosi. Jauna gydytoja, o tas gydymas mano akim į jokius rėmus netelpantis doh.gif
Dar prisiminiau, is tos pacios "serijos": kaip buvome pas ja nubertos, ir as klausiau ka darom, gal kokius tyrimus kam alergiska ir pan.?
Tai ji atsake, kad pirma issigydom alergija, paskui tyrimus darysimes kam alergiska biggrin.gif
Kazin kaip butumem issigyde, ir toliau putpeles kiausini, pieno produktus, kviecius valgydami g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 05 birželio 2012 - 21:31
QUOTE(Laimė @ 2012 06 05, 22:15)
doh.gif  doh.gif nesuprantu kas jai darosi. Jauna gydytoja, o tas gydymas mano akim į jokius rėmus netelpantis doh.gif
Dar prisiminiau, is tos pacios "serijos": kaip buvome pas ja nubertos, ir as klausiau ka darom, gal kokius tyrimus kam alergiska ir pan.?
Tai ji atsake, kad pirma issigydom alergija, paskui tyrimus darysimes kam alergiska biggrin.gif
Kazin kaip butumem issigyde, ir toliau putpeles kiausini, pieno produktus, kviecius valgydami g.gif

Nu aš vis dėlto žadu surizikuoti pavalgyt kokių netinkamų produktų, vien tam, kad tikrai išsiaiškinčiau kaip reguoja mažės organizmas. Šiandien į kalakutienos faršą įsidėjau kiaušinį, suvalgiau kelis šaukštus natūralaus jogurto. Gal truputi negerai padariau, kad šiuos du produktus sudėjau į vieną dieną, nelabai suprasiu nuo kurio produkto jeigu kažkokia reakcija bus doh.gif O dar būna greita reakcija arba lėta. Lėta gali pasireikšti per 3 dienas, tai taip sunku atsekti g.gif
Atsakyti