Labas

nelabai as suprantu kaip cia kas vyksta ir kaip kur cia rasyt,nes as skaitynet labiau megstu

...pries pusantro menesio isgirdau diagnoze suneliui,kad tai atopinis dermatitas(net nezinojau kad toks brudas is vis egzistuoja).prirase mums visokiu kremu gydanciu su steroidais(eumovate,hydrocortisyl) ir drekinanciu(silcocs base ir baisiausiai riebus emulsifying ointment B.P.(atrodokaip lajus,tik baltas),taip pat juos galima naudot kaip muila).nu ir prasidejo musu tepliones 6k.i diena tie drekinantys ir 1k.i diena gydantys(o tu gydanciu instrukcijose vel visokio velnio prirasyta,tepu ir verkiu,o ka daryt nes padetis tik blogeja).nepaisant tu tepliojimu isplito po visa kuneli ir ant veiduko pradejo rastis,o veiduko su tais gydanciais tept tai negalima...zodziu,kosmaras

. odos klostes,pazastytes,kirksniukus ir kakliuka tai plaudavau ir pudra barstydavau tiek pat kartu kiek ir tepliojimu apie7.tik taip tegaledavau kazkiek sukontroliuot slapiavima ir tai ne labai... viena diena uzpludo mane sveciu banga ir as isejau pataisos darbams i virtuve.kovoje su sunausAD as esu vienintelis kareivis(tecio poziuris:as apie tai nieko nesuprantu ir net nesistengsiu gilintis).taigi per ta surmuli teko nukrypt nuo rutinos.tai tikrai situacijos nepagerino.sueme toks siutas kita diena,kad nulekiau i prekybcentri(tesco)ir nuslaviau visa lentyna kremu ir visokiu primoniu.ir napatikesit,bet toje kruvoje teplioniu ir atradau tai kas mano sunu padare panasu i eilini sveika berniuka

.oilatum junior cream(long lasting moisturising cream for eczema and dry skin) iroilatum junior flare -up bath additive(i vaikiska vonele tik koki 20lasu)

pasitepliojam tik 3 k. i diena,ryte per pietus ir po vonios,pries mieguti.zinoma,buna kad paberia,bet mes tai galim sukontroliuot su siom priemonem ir mums nebereikia gryzt prie tu baisiuju kremu su steroidais...nors aisku,kas tiko mums gali visiskai netikt jums,bet nepabandes nesuzinosi.sekmes jums visiems,linkim kuo greiciau pasveikti