Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kenčia nuo: (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rani @ 2012 06 04, 13:43)
O privaciai irgi eiles?

mes kai buvome privaciai pas grusauska tai eiles ten prie kabineto tikrai dideles bet jei su mazu vaiku ateini priima be eiles mirksiukas.gif
beje ejome privaciai bet pinigu nepaeme uz konsultacija nors buvom kokius 4 kartus pas ji ir nei karto neeme sako geriau tepalu nupiksite na tuomet musu bukle buvo kritine atviros zaizdos visur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdukele: 04 birželio 2012 - 13:12
QUOTE(sirdukele @ 2012 06 04, 14:08)
mes kai buvome privaciai pas grusauska tai eiles ten prie kabineto tikrai dideles bet jei su mazu vaiku ateini priima be eiles mirksiukas.gif
beje ejome privaciai bet pinigu nepaeme uz konsultacija nors buvom  kokius 4 kartus pas ji ir nei karto neeme sako geriau tepalu nupiksite na tuomet musu bukle buvo kritine atviros zaizdos visur

Ir pavyko tas zaizdas issigydyti? Kas padejo?

Nes man jau stogas ciuozia, du men smakras slapiuoja doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
gal kas parduoda vilniuje misinuka neocate? mum reikia, mokeciau po 45 litukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 06 04, 13:05)
Dar norejau paklausti, kas buvot pas grusauska, ar tikrai jis vertas tu visu pagiru? Turim siuntima pas dermatologa, bet galvoju ar i klinikas varyt ar pas grusauska?

Aš už tai, kad su AD reikia kreiptis į alergologus, o ne į dermatologus ax.gif Žinoma, čia mano subjektyvi nuomonė. Ir jei jau dar asmeniškiau, tai aš Grušauskui tikrai jokių pagyrų neskirčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 03, 12:33)
Darykit pyragėlius.
Verdu kukurūzų košę, į ją įmaišau virtą grūstą bulvę, kartais brokolius ar kalafiorus. Druskos, šiek tiek aliejaus (kurio jums galima).
Tada į aliejumi išteptą skardą dedu tokius blynukus ir kepu. Kažkur po 10 min kiekvieną pusę. Skonis tikrai tikrai labai geras. 4u.gif
user posted image

bigsmile.gif
jei gali įkelt į temą mirksiukas.gif

http://www.supermama...;#entry56013825

QUOTE(Dzhine @ 2012 06 03, 19:34)
Sakykite, ar yra kam nors netikęs agurkas? Šiandien nuo mažulyčio nenuryto ir išspjauto agurko gabaliuko išmetė dilgėlinė su plėmais ant viso veido...

kaip įdomiai unsure.gif

QUOTE(d'or @ 2012 06 03, 20:29)
nu zinok buna visko, ir asaru tame tarpe taip pat, todel tas maitinimas MP daugiau pareiga, nei malonumas... smile.gif

na jei tokia bloga situacija,tada mišinį mėgink prisitaikyti g.gif

QUOTE(beatka1983 @ 2012 06 04, 09:36)

klaudi - as pati darausi vyniotinius, kaip jau rasiau visai seimynai - nes jau ir as ir vyras ir sunus pripratome prie tokio maisto.
Tokia , kokia mesa jus valgote is vakaro pamarinuokite - as dedu druskos gan daug - nes kai virsite issivirs su vandeniu ta druska, pipiru (naudojame grustus - nusipirkome maluneli ir perkame zirneliais pipirus visokius ir malame), lauro lapo ir cesnako(as ji nespaudziu , o pjaustaus kubeliais). viska marinuoju per nakti. Ryte susuku mesa i maistine plevele , apsuku su siulais ir i puoda su vandeniu lengvai pasudytu - verdu apie 1-1,5h. isemus reikia prislegti ir palikti saltai porai valandu, kad sustingtu.
beja- mes megstame ideti ir koki rebesni gabaliuka mesos i vyniotini - tada ne taip sausa gaunasi. Kadangi galime valgyti kiausliena - tai visada isuku sonines gabaliuka

irgi įkelk į ana temą jei nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif nelabai as suprantu kaip cia kas vyksta ir kaip kur cia rasyt,nes as skaitynet labiau megstu unsure.gif...pries pusantro menesio isgirdau diagnoze suneliui,kad tai atopinis dermatitas(net nezinojau kad toks brudas is vis egzistuoja).prirase mums visokiu kremu gydanciu su steroidais(eumovate,hydrocortisyl) ir drekinanciu(silcocs base ir baisiausiai riebus emulsifying ointment B.P.(atrodokaip lajus,tik baltas),taip pat juos galima naudot kaip muila).nu ir prasidejo musu tepliones 6k.i diena tie drekinantys ir 1k.i diena gydantys(o tu gydanciu instrukcijose vel visokio velnio prirasyta,tepu ir verkiu,o ka daryt nes padetis tik blogeja).nepaisant tu tepliojimu isplito po visa kuneli ir ant veiduko pradejo rastis,o veiduko su tais gydanciais tept tai negalima...zodziu,kosmaras blink.gif. odos klostes,pazastytes,kirksniukus ir kakliuka tai plaudavau ir pudra barstydavau tiek pat kartu kiek ir tepliojimu apie7.tik taip tegaledavau kazkiek sukontroliuot slapiavima ir tai ne labai... viena diena uzpludo mane sveciu banga ir as isejau pataisos darbams i virtuve.kovoje su sunausAD as esu vienintelis kareivis(tecio poziuris:as apie tai nieko nesuprantu ir net nesistengsiu gilintis).taigi per ta surmuli teko nukrypt nuo rutinos.tai tikrai situacijos nepagerino.sueme toks siutas kita diena,kad nulekiau i prekybcentri(tesco)ir nuslaviau visa lentyna kremu ir visokiu primoniu.ir napatikesit,bet toje kruvoje teplioniu ir atradau tai kas mano sunu padare panasu i eilini sveika berniuka biggrin.gif .oilatum junior cream(long lasting moisturising cream for eczema and dry skin) iroilatum junior flare -up bath additive(i vaikiska vonele tik koki 20lasu) thumbup.gif pasitepliojam tik 3 k. i diena,ryte per pietus ir po vonios,pries mieguti.zinoma,buna kad paberia,bet mes tai galim sukontroliuot su siom priemonem ir mums nebereikia gryzt prie tu baisiuju kremu su steroidais...nors aisku,kas tiko mums gali visiskai netikt jums,bet nepabandes nesuzinosi.sekmes jums visiems,linkim kuo greiciau pasveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2012 06 04, 14:45)
Aš už tai, kad su AD reikia kreiptis į alergologus, o ne į dermatologus  ax.gif Žinoma, čia mano subjektyvi nuomonė. Ir jei jau dar asmeniškiau, tai aš Grušauskui tikrai jokių pagyrų neskirčiau schmoll.gif

Na mes jau buvom pas kelis alergologus ir alergija kazkiek bandom valdyti, bet turim negyjancia zaizda tai todel ieskosim pagalbos pas dermatologus

Oiiatum ir mes kartais i vonia isipilam ir krema turim, visai nieko tik man ju kvapas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rani: 04 birželio 2012 - 14:35
Oilatum produkcija bandeme ir mes, neblogos priemones, bet ypatingo efekto nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(rupujate @ 2012 06 04, 15:10)
Labas  4u.gif                                                                                                        nelabai as suprantu kaip cia kas vyksta ir kaip kur cia rasyt,nes as skaitynet labiau megstu unsure.gif...pries pusantro menesio isgirdau diagnoze suneliui,kad tai atopinis dermatitas...

Pabandykite odos rėkinimui įsigyti Elave intensivecream. Aš kaip tik jį gaunu iš Airijos. Tai mūsų pagrindinis drėkiklis. Nors dabar dar papildomai perku Dexeryl. Laaabai gerai irgi, bet Elave visada turiu namuose.
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 06 04, 12:05)
Dar norejau paklausti, kas buvot pas grusauska, ar tikrai jis vertas tu visu pagiru? Turim siuntima pas dermatologa, bet galvoju ar i klinikas varyt ar pas grusauska?

Buvom. Jūsų atveju gal ir nuveiktų jis ką nors gero, jei su negyjančia žaizda nepavyksta susitvarkyt. Bet bendrai man nepatinka jo tiesiog fanatiškai vienpusiškas požiūris į AD schmoll.gif Ir bendravimo stilius taipogi.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2012 06 04, 14:40)
sveikos mamytes,
gal kas parduoda vilniuje misinuka neocate? mum reikia, mokeciau po 45 litukus blush2.gif

kazkada maciau *infected* kazkas pardavinejo po 40 litu. ar ten ziurejai?
Papildyta:
mums Oilatum emulsija i vonia visai netinka... daug geriau emolium
Atsakyti
QUOTE(rupujate @ 2012 06 04, 14:10)
Labas  4u.gif                                                                                                                          ....sueme toks siutas kita diena,kad nulekiau i prekybcentri(tesco)ir nuslaviau visa lentyna kremu ir visokiu primoniu.ir napatikesit,bet toje kruvoje teplioniu ir atradau tai kas mano sunu padare panasu i eilini sveika berniuka ...

man idomu kaip sekasi su Airijos daktarais AD tvarkyti? AR kreipetes kur? Nes UK mes cia sunkiai su tais daktarais vargstam doh.gif
Atsakyti