Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kenčia nuo: (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pamiršau paminėti dar vieną dalyką, kuris padėjo sunkiais laikais - čia bendraujančias mamas. thumbup.gif
Tikrai ačiū visoms, kurios dalinasi patirtimi arba tiesiog paguodžia. 4u.gif

d'or, mes gerąsias bakterijas gėrėm maždaug pusę metų. Nuo pat griežtosios dietos pradžios. Pagerindavo kakojimo reikalus ir kakutis nebedvokė rūgštimi. Dabar negeriam. Lyg kol kas pusė velnio. g.gif
Atsakyti
mes vakar valgem braskiu. Visi. Zandukas ner idealus, bet nuo braskiu nepasakyciau kad pablogejo. Duris mums alergijos joms nerode, tai gal ir viskas ok?
Dar tiesa anytai norejau jau ispirt. Snekejom kazkaip kad va kai paaugs bus sunku neduot kazko ka broliai valgo. Dabar maza, dar galima nukalbet. O anuos laikyt be pieno kai jie sitaip ji megsta irgi ne iseitis. Tai ji - nieko cia jai ner, nieko cia jos neberia. Va ziurek blynai buvo su isrugom ir nieko neisbere.
Nu blyyyyn. As buvau sventai isitikinus kad ji juos kepa ant vandens, nes specialiai be kiausinio dare kad ir mazei tiktu. Ir vis galvojau ko tas zandas raudonas, juk nieko nebeduodu. O ta blynu prikapoja ir vel uzrausta.
Nervina mane. Juk mergaite auga. O veidukas tai ne koks uzpakalis ar koja kad va taip galima butu pro pirstus ziuret. Nezinau, as tai noreciau kad mergaites veidelis butu idealus ateity. Gal zinoma per daug noriu, nieko tokio vienas kitas randelis ar demele. NU blyn blyn. Ir dar aiskina kad nieko tie daktarai neismano. Na tas gal ir tiesa, bet jau ji pati tai irgi ne ka daugiau teismano schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wytaute69: 07 birželio 2012 - 08:06
QUOTE(davule @ 2012 06 06, 16:32)
gydytojai sako, kad odos uzdegimo poveikis dar blogesnis nei gydomuju tepalu pasalinis poveikis

buvau universiteto vaistinej, tai jokiu kremu po kelis gramus nagavau, pasiule ju fasuota kazkoki Bazali

Papildyta:
apibegau artimiausias vaistines, nieko neturi visiskai
pasitepus bet kokiu gydomuoju, negalima ant saules but

bazalis nėra blogas variantas, tik kad konservantų pridėta jog ilgiau stovėtų, bet šiaip pakankamai neutralus ir riebus

o dėl hormonų ir saulės tai deja, bet saulės poveikis pasireiškė metus laiko netepus hormonais, o tepiau jais rudenį, kai saulės neperdaugiausia o ir tos vietos teptos uždengtos rūbeliais... deja

QUOTE(sraiges @ 2012 06 06, 19:21)

Sakykit o ta girezta diena jau vadovaujantis tyrimu rezultatais, na turiu omeny lopas, kraujas ir pan?

taip vadovaujantis tyrimams... nes pas mus tik lėtinės reakcijos, tai atsekti nuo ko be tyrimų na ypač sudėtinga, dar be to pastebėjau, kad kaip ir kaupiamasis poveikis jai, kai daugiau (dažniau) pavartojus produkto ryškėja negerumai. aišku džiaugiuosi, kad mums nedaug produktų reikėjo išimti, nors daug kam atrodė siaubas kaip be pieno produktų ir dar be kiaušinio išgyventi... šokoladas, citrusiniai riešutai ir pomidoras tai čia jau kaip sakoma nebūtini dalykai ai dar sezamo sėklos ir dulkių erkutės bei žolių žiedadulkės
Atsakyti

d'or mes geriam bakterijas,o ar situacija geresnė,kažkuo padeda,sunku pasakyti,gal kakoja dažniau tik g.gif va psl į receptus mirksiukas.gif

dėl hemopatų,mintį ir aš audžiu,tad ir man įdomi kitų nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'or @ 2012 06 06, 22:51)
o as norejau pasiklausti, ar kas nors bandete vaikams duoti profilaktiskai geruju bakteriju, ir ar bent kiek matesi koks nors rezultatas? prisiminiau, kad esu skaicius, jog berods suomiu mokslininku tyrimais bakterijos padeda alergiskiems ir AD turintiems vaikams, tai gal sakau reik bandyt toki var.? g.gif

Mes geriam visada bakterijas, nes daznai antibus geriam, gal ir sutapimas, bet kai pakeiciau rusi pradejo ir odos bukle geret g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 06 07, 09:00)
Mes geriam visada bakterijas, nes daznai antibus geriam,  gal ir sutapimas, bet kai pakeiciau rusi pradejo ir odos bukle geret  g.gif

labas rytas,

o kokias bakterijas geriate?
Atsakyti
QUOTE(d'or @ 2012 06 06, 22:51)
o as norejau pasiklausti, ar kas nors bandete vaikams duoti profilaktiskai geruju bakteriju, ir ar bent kiek matesi koks nors rezultatas? prisiminiau, kad esu skaicius, jog berods suomiu mokslininku tyrimais bakterijos padeda alergiskiems ir AD turintiems vaikams, tai gal sakau reik bandyt toki var.? g.gif

Girdejau, kad kiti geria apie puse metu. As siuo metu duodu Linex. Mazoji geria antikus.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 07, 09:42)
dėl hemopatų,mintį ir aš audžiu,tad ir man įdomi kitų nuomonė 4u.gif

na kai psakiau, mes buvom, gavom doze zirniuku, bet dbr kai mums pagerejo, tai as jai duodu tik nuo niezulio..nesn ors raudonumas ir dinges, likes tik ant keliuku - bet niezti vaikui..Va siryt pabudo ir kaso tas kojas ir verkia, nes po to jau skaudet pradeda....Tai duodu as tuos zirniukus gera savaite - tai kol kas nieko - pagerejimo jokio del niezulio....Kitu nedaviau, nes nebera taip blogai..Jeigu pabloges vel, tada ziuresiu....
Cia tikiu ar netiuku homopatija - neveikia, cia zmogus imiesi visko, kas gali isgydyti ta AD, del to ir kreipiesi visur, net kur ir nesitiki smile.gif

vakar daviau rugpienio as jai su bananu, nors pienui 1kl rodo, bet snd ziuriu nieko - gal tik kasesi labiau - gal taip ja veikia...

O sakykit, jeigu rodo kraujas alergija,tai butinai ir turi alergizuoti????nes jai kiausiniui rodo 3kl, as vkr pyrago suvalgiau su kiausiniais - ir nieko.....
Atsakyti
labas 2lviename, zinok del tyrimu, mums jie buvo labai netikslus... tarkim pieno produktai ir kiausiniai mums rodo 4 kalse, tai situ grieztai net nemeginu nieko. ovisokiu kitokiu produktu daug yra kur rodo 1 kalse ar ba isvis nerodo alergijos, bet pagal mano stebejimus tai tie visiskai neatitinka kai kurie... tarkim bulvei rodo 1/0 klase o morkom 0, bet as matau jog nuo morku ja paberia, o nuo bulves ne... arba rodo sojom 0, bet pabandzius valgyti, akivaizdziai isbere... taip pat kukuruzai rodo 0 netgi imulite tyrimas darytas vilniuje kukuruzams alergijos nerodo, bet mano galva nuo ju taip pat beria.. tas pats su mieziais ir grikiais. taip kad sakyciau stebek akylai....
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 06 07, 10:42)
taip kad sakyciau stebek akylai....

jo, stebet reikia butinai..nes tas pagerejimas gali buti trumpalaikis (tfu tfu tfu) - ko nesinoretu....

O ka daryt su skiepais???mes negave skiepu 4 ir 6 menesio...palaukt dar ar bandyt???cia mano didziausia dilema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 06 07, 09:33)
na kai psakiau, mes buvom, gavom doze zirniuku

aha,jus pamenu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sunku ka pasakyt, mes tai iki metuku gavom skiepus, bet tas kur yra virs metuku laiko nezinau kuris ten, liko neskiepytas ir turbut visai nebeskiepysiu. Del sito tariausi su alergologe, tai ji sake, kad ten tos ligos nera tokios baisios, kad ir bus neskiepyta, nieko baisaus neturetu nutikt... nu kas cia zino, tikiuosi... 4u.gif
Atsakyti