QUOTE(d'or @ 2012 06 06, 22:51)
o as norejau pasiklausti, ar kas nors bandete vaikams duoti profilaktiskai geruju bakteriju, ir ar bent kiek matesi koks nors rezultatas? prisiminiau, kad esu skaicius, jog berods suomiu mokslininku tyrimais bakterijos padeda alergiskiems ir AD turintiems vaikams, tai gal sakau reik bandyt toki var.?
ir dar... kokia jusu patirtis su homeopatija gydant AD, ? kadangi jau ieskau visu imanomu budu kaip spresti sia problema, tai pradejau mastyti ir apie tai, nors esu pakankamai skeptiskai nusiteikus..
tai artimaiusias mano planas bus turbut mitybos dienorascio vedimas, tada kita sav. i klinikas prasysim lopo, gal ka gero patars pati miseviciene, o paskui, jei reiks, vaziuosim pas homeopatus..
jei nesunku, imeskit kas nors nuoroda i receptukus. anksciau bandziau, bet neatsidare kazkaip tas psl.

ir dar... kokia jusu patirtis su homeopatija gydant AD, ? kadangi jau ieskau visu imanomu budu kaip spresti sia problema, tai pradejau mastyti ir apie tai, nors esu pakankamai skeptiskai nusiteikus..
tai artimaiusias mano planas bus turbut mitybos dienorascio vedimas, tada kita sav. i klinikas prasysim lopo, gal ka gero patars pati miseviciene, o paskui, jei reiks, vaziuosim pas homeopatus..
jei nesunku, imeskit kas nors nuoroda i receptukus. anksciau bandziau, bet neatsidare kazkaip tas psl.
Mes gerasias bakterijas gereme praktiskai be pertraukos visus metus. Reikia tik ziureti kas alergiski pienui kurios bakterijos tinka, nes linex (man atrodo) netinka. Efektas ko gero tikrai yra, jei vaiko organizmas ju negamina. Siuo metu darome pertraka. Geriame tik zuvu taukus.
Homeopatija. Jei ja netikite - geriau ir nevaziuoti pradeti gydymo. Mes zirniukus gereme 1-erius metus, dabar laukiu vizito pas kita homeopata. Nezianau kaip butu jei butume ju negere.
Pagaliau mums istyre krauja, o pries tai vis durius darydavo...Pienas 4 kl. (duris irgi rodo), o va kiausiniui 0, nors zaliam kiausiniui duris rodo alergija, virtam - ne. Bet sitas reikalas man labai keistas, nes pries beveik dvi savaites turejome stipria reakcija su prisilietusiu zaliu baltymu. taip kad ir nesuprasi

Be viso sito dar geriame kordisepsa. Mums doze paskyre gastroenterologe. Tai NORIU galvoju, kad kazkas tikrai padeda...alegologe pasake : " Ko gero jau isauginejate"