QUOTE(d'or @ 2012 06 08, 10:56)
o jums elideli kompensuoja? mes tai kai su receptuku nuejom pirkt, tai l. nustebom, kad toks mazas kiekis
bet naudojam tik kai paumeje, stengiames suktis su Basaliu ir bepanthen'u. bet as is savo patirties sakau, kad mums viska tvarko ne kremai, o mityba. ka tavo mazius siuo metu gali valgyt?

taip, mums kompensuoja

Man to mažo kiekio tikrai ilgam užtenka, nes tepu permatomą sluoksnį, vos vos.
Valgo:
cukiniją, kalafijorą, brokolį, šparagines pupeles, kopūstą, labai retai morką, avokadą, ryžius, soras, retai grikius, burnočių sėklų košę, triušieną, dabar įvedžiau kalakutieną, bet dar nesuprantu beria ar ne. Seniau valgė veršieną, bet lyg ir beria nuo jos. Ir viskas. Jokių vaisių, jokių uogų. Ir iš šio meniu dažnai daug ko nevalgo, pvz. kopūsto, morkos nemėgsta. Bet turiu įtarimą, kad iš šio meniu irgi kažkas alergizuoja.

O jūs valgot viską tą patį, ką ir vaikas tą dieną, ar svarbu, kad apskritai iš vaiko valgomų produktų?

QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 08, 12:12)
p.s. dėl žalio,neapdoroto maisto-manajai 9 mėn,valgo tokį tikrai,ir dažnai,pvz agurką,abuolį,bananą ir pn 

Kiek pastebėjau, tai jūsų meniu ganėtinai platus.

Mums net nėra kada išmėginti naujų produktų, nes nuolat išbertas

Wytaute, aš taip irgi pamąsčiau...Jei aš valgysiu tik tokį ribotą maistą, tai ar nepadarysiu vaikui "meškos paslaugos"? Jo organizme nesigamins įvairiems produktams virškinti reikalingi fermentai, kažkada uždavus naujo produkto - išbers (nebūtinai dėl alergijos, o gal tiesiog dėl fermentų trūkumo), nebeduosiu ir taip užburtas ratas...
Ir dar pagalvojau, o kažin kaip būtų virškinimo fermentų pagėrus?