Įkraunama...
Įkraunama...

Miegu su vyrais uz pinigus.....

QUOTE(Barilla @ 2012 05 25, 20:45)
Siek tiek virs 30 ir 3 vaikas smile.gif ir anuke dingsta 3 paroms smile.gif tiesiog tobula smile.gif Vienos mergaites neisauklejo, tai dar i gyvenima paleis bilekiek... Tik Jums ir reikstis sioje temoje.

Nesinervinkite taip, neverkite, ateis laikas ir susirasite sau tinkama zmogu, nesinervinkite, paskaiciau jusu zinutes, nes tikrai pamaniau, kad kaimynka, nes ji vis visiem psichizma prikisa, nors pati ir pas psichologa lankosi, pati taip sake wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 25 gegužės 2012 - 20:51
QUOTE(Barilla @ 2012 05 25, 20:22)

Na bet tokios kaip Giuste neteko sutikti ir tikiuosi nesutiksiu, psichavota visoms prasmems, menopauze matyt  blink.gif

Menopauzė sudėtingas dalykas, o dėmesio troškimas yra dar svarbesnis. Na, žmogus mėgaujasi dėmesiu už monitoriaus pasislėpęs, tai tegu sau kvaišta. Kuo daugiau dėmesio, tuo reikšmingesnė jaučiasi, argi gaila? Tokį būrelį oponenčių subūrė, kur gi dar tuo pasigirsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 05 25, 21:50)
Nesinervinkite taip, neverkite, ateis laikas ir susirasite sau tinkama zmogu, nesinervinkite, paskaiciau jusu zinutes, nes tikrai pamaniau, kad kaimynka, nes ji vis visiem psichizma prikisa, nors pati ir pas psichologa lankosi, pati taip sake wink.gif

Ismokykite neteisti kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2012 05 25, 20:51)
Menopauzė sudėtingas dalykas, o dėmesio troškimas yra dar svarbesnis.  Na, žmogus mėgaujasi dėmesiu už monitoriaus pasislėpęs, tai tegu sau kvaišta. Kuo daugiau dėmesio, tuo reikšmingesnė jaučiasi, argi gaila? Tokį būrelį oponenčių subūrė, kur gi dar tuo pasigirsi? biggrin.gif

Jums per menopauze truko demesio, uzjauciu, bet nieko, matomai praejo, kad ir pasisaipyti jau galite, tai gerai biggrin.gif
As dar nesulaukiau to laiko, tad nezinau kaip jausiuosi g.gif

O dabar jus cia irgi vel del demesio stokos g.gif
As ne del demesio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2012 05 25, 21:51)
Menopauzė sudėtingas dalykas, o dėmesio troškimas yra dar svarbesnis.  Na, žmogus mėgaujasi dėmesiu už monitoriaus pasislėpęs, tai tegu sau kvaišta. Kuo daugiau dėmesio, tuo reikšmingesnė jaučiasi, argi gaila? Tokį būrelį oponenčių subūrė, kur gi dar tuo pasigirsi? biggrin.gif

Cia zinai su Ja taip kaip su ligoniu biggrin.gif kuo didesne doze "vitaminu" tuo arsiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barilla @ 2012 05 25, 20:57)
Ismokykite neteisti kitu smile.gif

Neteisiu ne vienos niekada,
Parodykite nors viena mano zinute, kurioje as kanors teisciau, pazeminciau

As tik pasisakiau pries prostitucine reklama, pries prostitutes

O ko jums si tema parupo, nejau jus per daznai partnerius keiciat, nesijaudinkite manes nedomina kol zmogus viesai nesireklamuoja schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Barilla @ 2012 05 25, 20:59)
Cia zinai su Ja taip kaip su ligoniu  biggrin.gif kuo didesne doze "vitaminu" tuo arsiau  biggrin.gif

Kaip negrazu, matyti pati vartojate per didele doze, ach kaip lengva kitus pasiepti, bet paciai psichologo reikia, ir dar psichinates, biariai elgiates tolerantiskoji, labai biauriai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 05 25, 22:04)
Neteisiu ne vienos niekada,
Parodykite nors viena mano zinute, kurioje as kanors teisciau, pazeminciau

As tik pasisakiau pries prostitucine reklama, pries prostitutes

O ko jums si tema parupo, nejau jus per daznai partnerius keiciat, nesijaudinkite manes nedomina kol zmogus viesai nesireklamuoja schmoll.gif

Niekada nei teisiu, nei smerkiu. Kiekvienas zmogus gyvena savo gyvenima ir kiekvieno yra pasirinkimas smile.gif
Tik pasireiskiau sioje temoje, nes man cia visai nekvepia prostitucija smile.gif ji turi pastovius draugus-meiluzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barilla @ 2012 05 25, 21:08)
Niekada nei teisiu, nei smerkiu. Kiekvienas zmogus gyvena savo gyvenima ir kiekvieno yra pasirinkimas  smile.gif
Tik pasireiskiau sioje temoje, nes man cia visai nekvepia prostitucija smile.gif ji turi pastovius draugus-meiluzius smile.gif

Kaip ir jus ane, geri normalus draugeliai rolleyes.gif
Sunkia kova pasirinkau, beveik viena, uz is visu kampu islendancias...

Pasikonsultuokite su psichologu, ir rimciau, jei jums normalus tokie draugeliai mirksiukas.gif
Pati budama ligoniu, o juokiates is tokiu zodziu, tolerantiskoji, kur ta jusu tolerancija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 25 gegužės 2012 - 21:17
Nesileisiu i asmeniskumus smile.gif auginu mergaite, tuom viskas pasakyta.
O temos autores nesmerkiu. Kiekvienam savo.
P.S. bet niekam nelinkeciau taip kovot
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 05 25, 21:13)

Sunkia kova pasirinkau, beveik viena, uz is visu kampu islendancias...

Dieve, kaip žiauru, tokia sunki kova prieš visas gyvates g.gif Ar ne per sunkią misiją prisiėmėt? O gal serialų per daug prisižiūrėjot? Linkiu nepalūžti sunkioje kovoje su priešu. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Giuste,2012 05 25, 11:29]
Gyvenk kaip tau patinka, ir mastyk pries rasydama, kuo stipriau risi, tuo daugiau stengsis nusitraukt virve, cia as apie savo suni lotuliukas.gif
Papildyta:

Nusisnekejai tai super, bet tik nepamirsk, savo dukrai to paties palinketi 4u.gif
Papildyta:

oi kokios jūs moterys piktos. linkėti? ar aš palinkėjau kažkam blogą? aš linkiu visom mamoms užauginti geras dukteris, tik kai mergaitės užauga jos pačios renkasi savo kelią. ir mes mamos vis tiek mylime ir jas mylėsime. 4u.gif mes auginame dukteris ir nei viena nesame apsaugotos kokiu keliu jos nueis. tai jų pasirinkimas.
tiesiog aš nesmerkiu temos autorės, tai jos pasirinkimas, jei nori tokį gyvenimą gyventi, lai gyvena.
beje aš parašiau iš savo gyvenimo.kas kad aš dorovinga, rimta moteris, su tvirtomis vertybėmis. bet šiais laikais nusispjaut visiems ant tokių gerulių. pabrėžiu tai kalbu iš savo patirties. apsidairau aplinkui ir matau kad gyvenime laimi kitokios moterys.
pasikartosiu net dainoje skamba geroms mergaitėms dangus, blogoms viskas. deje toks gyvenimas.
Atsakyti
[quote=ausrinea1,2012 05 25, 22:27]
[quote=Giuste,2012 05 25, 11:29]
Gyvenk kaip tau patinka, ir mastyk pries rasydama, kuo stipriau risi, tuo daugiau stengsis nusitraukt virve, cia as apie savo suni lotuliukas.gif
Papildyta:

Nusisnekejai tai super, bet tik nepamirsk, savo dukrai to paties palinketi 4u.gif
Papildyta:

oi kokios jūs moterys piktos. linkėti? ar aš palinkėjau kažkam blogą? aš linkiu visom mamoms užauginti geras dukteris, tik kai mergaitės užauga jos pačios renkasi savo kelią. ir mes mamos vis tiek mylime ir jas mylėsime. 4u.gif mes auginame dukteris ir nei viena nesame apsaugotos kokiu keliu jos nueis. tai jų pasirinkimas.
tiesiog aš nesmerkiu temos autorės, tai jos pasirinkimas, jei nori tokį gyvenimą gyventi, lai gyvena.
beje aš parašiau iš savo gyvenimo.kas kad aš dorovinga, rimta moteris, su tvirtomis vertybėmis. bet šiais laikais nusispjaut visiems ant tokių gerulių. pabrėžiu tai kalbu iš savo patirties. apsidairau aplinkui ir matau kad gyvenime laimi kitokios moterys.
pasikartosiu net dainoje skamba geroms mergaitėms dangus, blogoms viskas. deje toks gyvenimas.
[/quote]
thumbup.gif
Atsakyti