Įkraunama...
Įkraunama...

Miegu su vyrais uz pinigus.....

QUOTE(festina lente @ 2012 05 25, 11:31)
Tai kokiu tikslu autore cia rase? Matau tik viena,nora pasigirti. Kur gi ne reklama...
Man siurpas eina,kai moteris,pati augindama dukra,taip galvoja...

koks šiurpas? aš išsakiau savo nuomonę.
o dukrą auginu su tvirtomis vertybėmis. mano močiutė mano mamą užaugino rimtą, atsakingą. mamos gyvenimas nepasisekė. vyrams reikia ne geruolių.o k. mane mama užaugino rimtą mergaitę, moterį.deja man ir gyvenime nepasisekė, toliau aš dukrą auginu lygiai taip pat, skiepydama vertybes.tik va gyvenimas rodo kitką, arba tiesiog tai karma.
Atsakyti
QUOTE(ausrinea1 @ 2012 05 25, 22:34)
o dukrą auginu su tvirtomis vertybėmis. mano močiutė mano mamą užaugino rimtą, atsakingą. mamos gyvenimas nepasisekė. vyrams reikia ne geruolių.o k. mane mama užaugino rimtą mergaitę, moterį.deja man ir gyvenime nepasisekė, toliau aš dukrą auginu lygiai taip pat, skiepydama vertybes.tik va gyvenimas rodo kitką, arba tiesiog tai karma.

Man gaila,jei jus galvojat,kad jums nepasiseke seimyninis gyvenimas tik todel,kad jus buvot gera dora nekalta mergaite. Jei jums nepasiseke su vienu vyru,tai nereikia visu absoliutinti ir sakyti,kad visiems reikia tik tokiu ir ne kitokiu. Kazkodel visi nusivyle randa ka apkaltinti,ar tai dieva,ar tai karma,ar likima. Nera jokiu taisykliu,jei mamai nepasiseke,tai nebutinai dukrai irgi nepasiseks. Mastykit pozityviai. Negatyvas traukia negatyva.
Jus gi auginat dukra.Ir man tikrai keista pasirode,kai autorei pasaket,saunuole,naudokis tais seniais,nes gyvenime svarbiausia pinigai... Tai kokias vertybes skiepijat savo dukrai?

Geroms mergaitems dangus,blogoms- viskas?. Tuo poezija ir grazi,kad ne viskas yra taip,kaip parasyta. Kartais gilesne mintis paslepta tarp eiluciu...
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 05 25, 22:13)

Ne viena drinks_cheers.gif Tik aš jau užribyje žaizdas laižausi biggrin.gif Beprasmiška kova ir bjauru skaityt dažniausiai verysad.gif O Tu užsispyrus moteriška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 05 25, 22:07)
Ne viena drinks_cheers.gif Tik aš jau užribyje žaizdas laižausi biggrin.gif Beprasmiška kova ir bjauru skaityt dažniausiai verysad.gif O Tu užsispyrus moteriška  thumbup.gif

Oi uzsispyrusi as, teisingai, as oziarage, i stiklini /ledini kalna ilipsiu jei labai panoresiu biggrin.gif

Na jei iki zaizdu jums, tai ne kas tada, as anksciau jautriai esu reagavusi, ai net kelis sykius issiregistravusi, bet forume jau prie to bendravimo pripratau biggrin.gif ,

Atsakyti
Draskotes kaip kales,i kuria tema benueitum-vis tie pays nicai..be jokios pagarbos pasnekovui..
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2012 05 25, 21:22)
Dieve, kaip žiauru, tokia sunki kova prieš visas gyvates g.gif  Ar ne per sunkią misiją prisiėmėt? O gal serialų per daug prisižiūrėjot? Linkiu nepalūžti sunkioje kovoje su priešu. bigsmile.gif

Matyt daug teisybes jusu zodziuose biggrin.gif

Bet si tema tai ziuriu i lankas nukrypo unsure.gif

O be to, tema labai panasi i zurnalistine provokacija. Smagu, vienok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 25 gegužės 2012 - 22:57
QUOTE(festina lente @ 2012 05 25, 21:56)
.
Jus gi auginat dukra.Ir man tikrai keista pasirode,kai autorei pasaket,saunuole,naudokis tais seniais,nes gyvenime svarbiausia pinigai... Tai kokias vertybes skiepijat savo dukrai?

Geroms mergaitems dangus,blogoms- viskas?. Tuo poezija ir grazi,kad ne viskas yra taip,kaip parasyta. Kartais gilesne mintis paslepta tarp eiluciu...

O kam toks pasisakymas gali atrodyti ne keistas, as nesuvokiu, kaip taip galima parasyti, nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
Kas juokingiausia Giuste atsisveikino,pasispjaude kokia slyksti tema ir...vel gryzo.Jei man slykstu-as po pamazgas nenardau.Bet matyt noras demonstruoti "padoruma" perspjauna viska.
As tai skaitydama pasidziaugiu,kad tokiu zmoniu net ir kaimo giminiu rate neturiu.Nei vienam tulzis nelasa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 05 24, 10:41)
Tad kramtykite jus, nes tikrai puikiai argumentuojate rolleyes.gif

Nenoriu leistis i krastutinimus, as tik i tema ANTIREKLAMUOJU prostitucija cool.gif
Papildyta:

Niekada savo vaikams neskiepijau jokiu neapykantu, jie patys atsirinko ko nekesti rolleyes.gif
Man tik baisu darusi sukeksejusi visuomene, pilna iskrypeliu, ne nepritariu tokiam budui rolleyes.gif
Papildyta:

Sutikti lengva biggrin.gif

Bet pabandykite velu tamsu vakarai, pereiti miesto gatve, nesaugu tiesa, o jei vaikams tenka, ar nepagalvojote, kad koks iskrypelis pasinaudos jusu vaiku, vat taip pagrobs ir paskandins prostitucijos liune, geras biznis rolleyes.gif

Is kur pas gyvenimu patenkinta, dorovinga ir teisinga gyvenimo buda propoguojanti zmogu yra zodis NEKESTI ? atsiprasau, bet tai jus supuvus savo juodom mintim. Ko tokia pikta, negerai kazkas seimoj, ateinat nors virtualiai issilot? Geriau pasidaro? O raminamuju nebandet?
Ar jums pikta, kad metai prabego, kaip sakoma "lavit necevo" pasidare, o cia, suprantat, jauna, grazi studente su jusu vyro amziaus diedais miega. Netvarka! cool.gif
. Va, kol draskotes cia kaip kokia kolukiete, nezinia ka jusu diedas viekia rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Virsuneles @ 2012 05 26, 02:18)
Is kur pas gyvenimu patenkinta, dorovinga ir teisinga gyvenimo buda propoguojanti zmogu yra zodis NEKESTI ? atsiprasau, bet tai jus supuvus savo juodom mintim. Ko tokia pikta, negerai kazkas seimoj, ateinat nors virtualiai issilot? Geriau pasidaro? O raminamuju nebandet?
Ar jums pikta, kad metai prabego, kaip sakoma "lavit necevo" pasidare, o cia, suprantat, jauna, grazi studente su jusu vyro amziaus diedais miega. Netvarka!  cool.gif
. Va, kol draskotes cia kaip kokia kolukiete, nezinia ka jusu diedas viekia  rolleyes.gif

O is kur pas tamsta zodis "diedas"? Save gal boba vadinate? Cia irgi izvelgiu nemeile sau ir aplinkiniams! Tad gal nereikia apie tas nepykantas? wink.gif

Man atrodo jus puolat Giuste is azarto, nei pacios dorai nesuprantat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2012 05 25, 23:27)
Draskotes kaip kales,i kuria tema benueitum-vis tie pays nicai..be jokios pagarbos pasnekovui..

Pati pagarbą irgi puikiai demonstruoji lotuliukas.gif Juokiasi puodas kad katilas juodas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrinea1 @ 2012 05 25, 22:34)

Tvirtai šeimai sukurti vien vertybių ir rimtumo nepakanka g.gif O karma tam ir duodama, kad ją pakeisti.
Papildyta:
QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 26, 06:08)

Man atrodo jus puolat Giuste is azarto, nei pacios dorai nesuprantat doh.gif

Taip g.gif Visuotinė psichozė reikalas pavojingas g.gif Čia jums ne vyriška giminė, iš kurių šiek tiek solidarumo pasimokyt reikėtų. Visur gi taip- kur bobinčius- ten katastrofa doh.gif biggrin.gif
Atsakyti