Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

QUOTE(Matelyk @ 2008 01 26, 11:28)
o dievulėliai  blink.gif iš kur tos pelės doh.gif
auklėtojoms sesija matyt laugh.gif

tikriausiai sesija. g.gif o peles nezinau is kur.vakar maciau grupej lakste viena doh.gif
Atsakyti
Oi geras, naminiu gyvuneliu pasirodo Nykstukai isitaise lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Mes ir nejom dvi savaites. Ir galvoju, kad dar kelias dieneles neleisti, nes koseja truputuka.
Atsakyti
aš ir nžn kada saviškį išleisiu unsure.gif gal tik dar kitą sav ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 26 sausio 2008 - 17:34
Vaje vaje , kas cia darosi, as kiekvien adiena galvoju kad tik kokios zarazos neparsinestu namo, nes iki siol visai gerai laikomes. o del peliu tai geras bigsmile.gif smagu turetu but lotuliukas.gif
Idomu kaip Boruziukai laikosi kazkaip kai mes nueinam pasiimt tai vaikiuku jau nedaug buna like, bet sake lyg nera daug serganciu.
Atsakyti
sveikutes.na kaip jusu vaikuciai?nesergat? mes apsirgom.vakar is darzelio su temperatura parejom.baisiai kostim,sloguojam. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eugute... @ 2008 02 08, 12:30)
sveikutes.na kaip jusu vaikuciai?nesergat? mes apsirgom.vakar is darzelio su temperatura parejom.baisiai kostim,sloguojam. verysad.gif

vargšiukai console.gif

maniškis tik nuo trečiadienio pradėjo vėl eiti, tikiuos greit nesusirgs vėl unsure.gif
Atsakyti
ir dar viena berniuka vakar su temperatura issivede, Martyna berods.Jonukas irgi serga. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eugute... @ 2008 02 08, 15:45)
ir dar viena berniuka vakar su temperatura issivede, Martyna berods.Jonukas irgi serga. verysad.gif

Sveikutes! Veje, vaje kas cia darosi! Tikiuosi mano skruzdinas nesusirgs.
Kaip jums ta babce, kur sedi ant kedes prie sales (nelabai suprantu kokia ji ten funkcija atlieka) ax.gif ? Kaip ji mane nervina gun_rifle.gif ! Amzinai pliotkina ir varo ant vaiku, ant mamu. Viena karta moteriske susimaise ir man, mane pacia apipliotkino lotuliukas.gif doh.gif . Nu, jau, kaip uzvire tada kraujas mad.gif ! Karta girdejau kaip ant mergaites sauke, kad ji batu nemoka apsiauti. Buvau nustebinta, kad tokio amziaus moteriske moka taip baubti...
P.S. Pagaliau issiliejau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man ir ji nepatinka.nekarta ant mano vaikiuko vare.tipo nemoka nei kepures pats uzsidet,nors prie jos akiu pats kepure uzsidejo lotuliukas.gif dar sake kad jis nieko nekalba. nors aukletojos isgyre kad jau daug sneka biggrin.gif keista moteriske
Atsakyti
QUOTE(eugute... @ 2008 02 08, 19:22)
man ir ji nepatinka.nekarta ant mano vaikiuko vare.tipo nemoka nei kepures pats uzsidet,nors prie jos akiu pats kepure uzsidejo lotuliukas.gif dar sake kad jis nieko nekalba. nors aukletojos isgyre kad jau daug sneka biggrin.gif keista moteriske

Cia jau labai svelniai pasakyta: KEISTA!
Atsakyti
ale kodėl man ta motera niekad neužkliuvo g.gif matau sėdi tokia, bet tik pasisveikinu ir viskas
o gal jum ką nors pletkino apie mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2008 02 08, 18:39)
Cia jau labai svelniai pasakyta: KEISTA!

nesinori viesai nusikeikti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2008 02 08, 20:00)
ale kodėl man ta motera niekad neužkliuvo  g.gif matau sėdi tokia, bet tik pasisveikinu ir viskas
o gal jum ką nors pletkino apie mane  lotuliukas.gif

man apie kitas mamytes nieko nepletkino. schmoll.gif tik retkarciais girdziu kaip aukletoja Jolanta ir auklyte apie kazkurias mamas papletkina siek tiek. tik nenumanau apie kurias g.gif
Atsakyti