Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

QUOTE(eugute... @ 2008 02 08, 20:26)
tik retkarciais girdziu kaip aukletoja Jolanta ir auklyte apie kazkurias mamas papletkina siek tiek. tik nenumanau apie kurias g.gif

mes su auklėtojom nemažai pašnekam, bet visada tik apie vaikus rolleyes.gif
niekad jokių pletkų nesu girdėjus apie mamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 02 08, 20:48)
mes su auklėtojom nemažai pašnekam, bet visada tik apie vaikus  rolleyes.gif
niekad jokių pletkų nesu girdėjus apie mamas  unsure.gif

jos tarpusavyje kalbasi. mes ir tik apie vaikus paplepam.
Atsakyti
Pletkas geras dalykas, kai nenusisnekama biggrin.gif . Bet kai isvercia i kita puse mano nuomone siaubinga dalyka, tai jau nervas ima gun_bandana.gif !
Mano vaikis ir susirgo verysad.gif ! Tamperatura 40. Ir tik savaite ejo i darzeli!
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2008 02 09, 10:42)
Pletkas geras dalykas, kai nenusisnekama biggrin.gif . Bet kai isvercia i kita puse mano nuomone siaubinga dalyka, tai jau nervas ima gun_bandana.gif !
Mano vaikis ir susirgo verysad.gif ! Tamperatura 40. Ir tik savaite ejo i darzeli!

vargsiukas console.gif Svajunui temperatura vis nekrenta.vakar net vaistai nepadejo.tik laimei kad nedidele 37.8-38 laikesi. ir tas mano velniukstis visai arbatu negeria doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ! Kaip gyvenat? kas naujo darzelyje? Mes tik siandien grizom is ligonines.
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2008 02 15, 13:51)
Sveikutes 4u.gif ! Kaip gyvenat? kas naujo darzelyje? Mes tik siandien grizom is ligonines.

ir vėl ligoninėj blink.gif vargšiukai
kas šį kart nutiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 02 15, 16:05)
ir vėl ligoninėj  blink.gif vargšiukai
kas šį kart nutiko  unsure.gif

Gripas su komplikacijom verysad.gif . Vel kelias savaites neis i darza doh.gif
Atsakyti
nu ir kada gi baigsis tos ligos doh.gif

visa mūs grupė išgriuvus unsure.gif
visą sav Kasparas vienas su trim panelėm gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.Mes jau nuo antradienio pasirodysim darzelyje.Svajunas jau pasveiko,tik va teveliai pradeda sirgt doh.gif tikiuosi neisisirgsim g.gif
Atsakyti
mergaite sparasykit kontaktus sio darzelio, ar cia as gerai suprnatucia jus aukletojos esat, ar kas? kad girdejot kaip kalbas? parasykit kaip manot ar priimtu vaika nuo rytojaus, nes man labai skuvbiai reikia?
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2008 03 03, 13:19)
mergaite sparasykit kontaktus sio darzelio, ar cia as gerai suprnatucia jus aukletojos esat, ar kas? kad girdejot kaip kalbas? parasykit kaip manot ar priimtu vaika nuo rytojaus, nes man labai skuvbiai reikia?

Apuoles g. 29, direktores nr 755022
Atsakyti
Sveikutes, kazkaip tylu ramu cia g.gif
Kaip maziai jusu?
Lukutis musu tai labai patobulejo paskutiniu metu, eilerastuka kuri vakara pasake tai net apsizliumbiau " mano mama as tave myliu.."
Dar kazkokia pasak visada atsigules seka bet tyliai ir nesako garsiai tai nelabai suprantu, bet lyg apie traktoriu smile.gif Aciu dievui nesergam, o aip jusiskiai?
Atsakyti