Sveikos, svarstau galimybę vesti savo vaikutį į šį darželiuką. Gal galite pakomentuoti Valdorfo grupę? Kaip ten auklėtojos? Kokie šio darželio minusai?
Beje, keistai tema pavadinta, sakyčiau tai ne Vilijampolė, o daugiau Šilainiai, nes Vilijampolės riba yra Milikonių kalno pradžia (pakalnė). Na, bet neesmė...
As tai esu labai patenkinta siuo darziuku mano mazius eina nuo rupjucio men tai sirgom tik 5 dienas viso, ir tai dvi dienas tik todel neleidau nes pati namie buvau. Siaip ir aukletojos ir aplinka man patinka ir maistas geras, ir ne ant gatves darzelis vistiek daugiau zalumos. Maniskis boruziuku grupe lanko, bet apie valdorfo grupe tai negaliu nieko pasakyt.
QUOTE(baltė @ 2008 04 23, 22:31)
Sveikos, svarstau galimybę vesti savo vaikutį į šį darželiuką. Gal galite pakomentuoti Valdorfo grupę? Kaip ten auklėtojos? Kokie šio darželio minusai?
Beje, keistai tema pavadinta, sakyčiau tai ne Vilijampolė, o daugiau Šilainiai, nes Vilijampolės riba yra Milikonių kalno pradžia (pakalnė). Na, bet neesmė...
Mes nuo kitos savaitės bandysim lankyti Valdorfo grupę, pati negaliu tiksliai pasakyti nieko, bet kiek teko girdėti, tai atsiliepimai geri tiek dėl auklėtojų, tiek dėl užsiėmimų. O kaip bus - pažiūrėsim

QUOTE(jurgytia @ 2008 04 28, 13:04)
Mes nuo kitos savaitės bandysim lankyti Valdorfo grupę, pati negaliu tiksliai pasakyti nieko, bet kiek teko girdėti, tai atsiliepimai geri tiek dėl auklėtojų, tiek dėl užsiėmimų. O kaip bus - pažiūrėsim 

koks gprupes pavadinimas: saulyciu ar bituciu ar ???
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 28, 21:01)
koks gprupes pavadinimas: saulyciu ar bituciu ar ???
Saulučių pirmame aukšte
Sveikutes Giliuku mamytes
! Gal yra lankanciu logopedines grupes? Kaip ju aukletojos, kaip grupes? Mes turbut ir nuo rudens eisim i logopedine grupe. Labai gaila palikt dabartine aukletoja Vlada

QUOTE(Guosta @ 2008 05 27, 17:02)
Sveikutes Giliuku mamytes
! Gal yra lankanciu logopedines grupes? Kaip ju aukletojos, kaip grupes? Mes turbut ir nuo rudens eisim i logopedine grupe. Labai gaila palikt dabartine aukletoja Vlada 

Mes lankom

Tiesa, matėt, kad langus vienai grupei vakar pakeitė? Gal visam daržui keis

QUOTE(Agotukas @ 2008 05 28, 08:03)
ten mūsų grupei pakeitė

manau visam darželiui pakeis
QUOTE(Agotukas @ 2008 05 28, 08:03)
Mes lankom
Auklėtojos jėginės. Mergička šuoliuoja į daržą su džiaugsmu

O kokie vardai Jusu aukletoju? Langus kiek girdejau tik pirmame aukste siemet keis

QUOTE(Matelyk @ 2008 05 28, 12:28)
Aga ir as maciau kaip keite, o jus nemokejot? nes as pagalvojau kad cia teveliu deka tie langai keiciami

QUOTE(krisste.by @ 2008 05 29, 12:58)
Aga ir as maciau kaip keite, o jus nemokejot? nes as pagalvojau kad cia teveliu deka tie langai keiciami 

nea

QUOTE(Matelyk @ 2008 05 29, 15:51)
Kaip faina