Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

gal kuri zinote gera deginimosi alieju? savo Eveline baigineju, noriu konors naujo ir gero 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 10, 20:09)
gal kuri zinote gera deginimosi alieju? savo Eveline baigineju, noriu konors naujo ir gero 4u.gif

O Avon bandėte?
https://docs.google....w...n.pdf&pli=1
Man anksčiau patiko avon sun serija,yra platus pasirinkimas.Bet dabar abejočiau,greičiausiai visuose pigesniuose aliujuose pagrindas mineral oil.
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 09, 10:22)
mano nauja meile biggrin.gif
baltarusiškas tušas už 12,45lt iš Martinos
išlaiko visa diena, net buvo išlaikius para (nulužau su vaikais) ir nei vienio patepliojimo nubirimo ir t.t

Gal galėtumėt įdėti nuotraukas blakstienų kaip atrodo pasidažius? Taip pat gal palygintumėt su kokiu, pvz max factor tušais ar loreal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 06 11, 13:01)
Gal galėtumėt įdėti nuotraukas blakstienų kaip atrodo pasidažius? Taip pat gal palygintumėt su kokiu, pvz max factor tušais ar loreal smile.gif

paliginti negaliu su šias tušais nes nenaudojau, bet du clinique ir esteelauder atideti į šoną biggrin.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas, nes jau sugundėt su tuo tušu biggrin.gif ar po jo blakstienos nesijaučia ir neatrodo tokios, kaip traškios, net nežinau kaip apibūdint;D na tokios lyg apgaubtos negražiai ir grumblėtai biggrin.gif
taip pat, kur Vilniuje yra Martinos parduotuvė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 06 11, 15:30)
Dar vienas klausimas, nes jau sugundėt su tuo tušu biggrin.gif  ar po jo blakstienos nesijaučia ir neatrodo tokios, kaip traškios, net nežinau kaip apibūdint;D na tokios lyg apgaubtos negražiai ir grumblėtai biggrin.gif

galiu Jums į paštą atsiusti, nes kažkodel neleidžia man įdet nuotraukas čia doh.gif (fotki.com durnioja)

jokiu gumuliuku, jokiu trškejimu, minkštos padažytos atskirtos blakstienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 06 11, 14:30)
Dar vienas klausimas, nes jau sugundėt su tuo tušu biggrin.gif  ar po jo blakstienos nesijaučia ir neatrodo tokios, kaip traškios, net nežinau kaip apibūdint;D na tokios lyg apgaubtos negražiai ir grumblėtai biggrin.gif

Internete yra visa info, netingėkit pasieškot smile.gif
Atsakyti
kas gali įdet nuotraukas mano su tuo baltarusišku tušu?
nes negaliu instaliot pas save fotki.com doh.gif
valio pagaliau biggrin.gif

teptas vienas sluoksnis
user posted image
user posted image

sorry už kokybe, nes foto darytos telefonu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 11 birželio 2012 - 15:11
tai dėkit per radikal.ru
Atsakyti
kaip gražiai atskirtos ax.gif ir jeigu netrupa, tai tikrai išbandyti noriu.
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 11, 15:08)
paliginti negaliu su šias tušais nes nenaudojau, bet du clinique ir esteelauder atideti į šoną biggrin.gif

o kurioje Martinoje matėte visus tris?Verkių g.tik extra long mačiau...
Atsakyti
Ar ta Martina šalia seimo, tik kitoj pusėj,kur IKI parduotuvė apačioj?
Atsakyti