Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(xde @ 2012 06 11, 17:30)
o kurioje Martinoje matėte visus tris?Verkių g.tik extra long mačiau...

Martinoje, kuri yra Seskineje, netoli seskines poliklinikos kur naujas IKI, salia LNK studija. Tai ten iskart iejus, pirma parduotuve is kaires.
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2012 06 11, 18:07)
Martinoje, kuri yra Seskineje, netoli seskines poliklinikos kur naujas IKI, salia LNK studija. Tai ten iskart iejus, pirma parduotuve is kaires.

aha ten visi trys buvo kai mes ten prekinomes biggrin.gif
Atsakyti
Išbandyti dar keli Eveline produktai ax.gif

Plaukų balzamas, manasis su ožkos pienu (yra kokių 6 rūšių, bet sudėtys maždaug vienodos)

user posted image

labai nemalonus chemiškas kvapas, o poveikis na, šioks toks yra, bet nieko ypatingo. Antrą kartą nepirkčiau.

Jau įžymus blakstienų serumas

user posted image

Naudoju ir ryte prieš tušą, ir vakare prieš miegą. Po savaitės naudojimo poveikio kol kas jokio. Tušas ant jo gula puikiai. Akių nedirgina. Na pažiūrėsim, ar bus koks efektas po mėnesio naudojimo smile.gif

Lūpdažis, Celebrities serija, atsp 629

taip atrodo įpakavimas

user posted image

atspalvis pirmoje eilėje paskutinis

user posted image

Nepataikiau su atspalviu blush2.gif Realybėje jis akį rėžiantis barbiškai ružavas. Labai gera pigmentacija. Laikosi puikiai. Malonaus kvapo. Nesausina, tepasi gerai, tolygiai, ant lūpų jaučiasi maloniai. Kaip ir neturiu ko jam prikišti, bet kažkaip jis man nelimpa blush2.gif Na nieko ypatingo. Pvz, Essence lūpdažiai man patinka labiau. Aplamai, visų linijų Eveline lūpdažių atspalviai man nelabai - dauguma ryškūs, visai neradau nude unsure.gif Ne mano skonio.

Dovanų gavau lakų rinkinuką prancūziškam manikiūrui:

user posted image

baltas lakas iš rinkinio tragiškas, labai netolygiai tepasi. Abudu lakai labai ilgai džiūsta. Be spec lipdukų manikiūras išėjo negražiai, teko tą pat dieną nuvalyti blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 11, 19:05)

Dovanų gavau lakų rinkinuką prancūziškam manikiūrui:

user posted image

baltas lakas iš rinkinio tragiškas, labai netolygiai tepasi. Abudu lakai labai ilgai džiūsta. Be spec lipdukų manikiūras išėjo negražiai, teko tą pat dieną nuvalyti  blush2.gif

Tas lakas tai tikrai Š ir galiojimas tik iki lapkričio mėn. bent jau mano unsure.gif
gal ta ružavą ir palaikysiu dar, bet baltą jau išmečiau. Tai tokia ir dovanėlė... biggrin.gif
Atsakyti
gal turite patarti koki depiliacini krema bikini zonai? kad visai nedirgintu ir nebertu odos ;] 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NePastebima @ 2012 06 11, 22:11)
Tas lakas tai tikrai Š ir galiojimas tik iki lapkričio mėn.  bent jau mano  unsure.gif
gal ta ružavą ir palaikysiu dar, bet baltą jau išmečiau.  Tai tokia ir dovanėlė...  biggrin.gif

as abu situos ismeciau, nors raudonas is kito rinkinuko tai puikus lakas g.gif likau nesupratus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 06 14, 13:42)
as abu situos ismeciau, nors raudonas is kito rinkinuko tai puikus lakas g.gif likau nesupratus unsure.gif

Aš irgi raudoną gavau, tai labai patenkinta thumbup.gif Tik galiojimas irgi tik iki lapkričio, tikrai nesunaudosiu visko smile.gif
Atsakyti
Merginos,o lakai iš Norfos (2,19 ir 1,99 mažesni)verti dėmesio?Laikosi lakas?
Kažkur lyg ir esu skaičiusi,kad gyrė,o ir spalvų labai įdomių yra(žalsvų,meksvų ir kt.netradicinių)
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 06 14, 16:42)
Kažkur lyg ir esu skaičiusi,kad gyrė,o ir spalvų labai įdomių yra(žalsvų,meksvų ir kt.netradicinių)

Kažkokį turėjau iš norfos pigų, tai tragedija, nenusivalė, gramdyt reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 06 14, 16:42)

Siaip neblogi, kaip tik siandien dar nusipirkau dvi spalvas Nail polish tear (laso formos buteliukai), kaina lyg 2,09 lt. Emiau 102 ir 286 numerius, tai labai fainos, vasariskos spalvos. Dengiasi gerai, reikia 2 sluoksniu kad spalva ryskia isgauti, dziusta gal truputi ilgokai, bet naudoju lako dziovikli, tai ploblemu nera. Del laikymo tai negaliu nieko pasakyti, nes as lakuoju ant skaidraus gelinio lako, tai laiko minimum savaite, bet greiciau nuvalau del to kad atsibosta spalva, norisi kitos biggrin.gif
Atsakyti
mergaites,vasara jau cia,kokius apsauginius kremus naudojate?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2012 06 11, 18:07)

O kur ten reikia įeiti, į tą IKI pastatą, kur Eurokos yra? Nelabai suprantu, kur ten tiksliai yra, nes buvau ir kažkaip neradau. g.gif
Atsakyti