poras pravalyti galima su sodos košele

QUOTE(Juxt @ 2012 06 07, 09:39)
detaliau prašytumem

aš šita darau, tikrai labai veiksminga

Man ir įdomu kaip kada su kuo

maciau eurokos akcija mil mil kaukems plaukams, yra geltona,raudona ir zalia
visai noreciau,tik kuria rinkti? is aprasymu visos daugmaz vienodos, bet gal kas bande ir galetu detaliau atsiliepti apie kaukes?

QUOTE(zydrune0916 @ 2012 06 08, 07:58)
visai noreciau,tik kuria rinkti? is aprasymu visos daugmaz vienodos, bet gal kas bande ir galetu detaliau atsiliepti apie kaukes? 

man nepatiko, bandžiau žalią, plaukai kaip šiaudai buvo, net blogiau nei po balzamo, bet kitoms narėms ne taip blogai. man iš eurokos patinka kaukė gaja, dabar naudoju kaaral (brangoka), tai gaja gal net kiek geresnė.
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 06 08, 07:58)

bandžiau geltoną - siaubas. Plaukus suvelia po jos į koltūnus , plaukai išsipučia , ir lb išsausino plaukus , teko išmesti

As turejau geltona,tai mano labai pazeistiems plaukams tiko,tapdavo svelnus ir lengvai issukuojami,bet as ja laikydavau per nakti
vakar nusipirkau raudona,nes pagal aprasyma ji yra linkusiems veltis plaukam,eisiu ismeginti
dar vienas pliusas geltonosios-nuostabus kvapas

QUOTE(Umberta @ 2012 06 08, 11:39)
rekomenduokit iki 15lt maximum koki nagu laku top coata ar kazka, su kuriuo nagu lakai ilgai issilaikytu
ir lyg Donstop buvo kazkur rasiusi, kad kazkurie nagu lakai labai ilgai laiko, gal gali parasyt pavadinimus

ir lyg Donstop buvo kazkur rasiusi, kad kazkurie nagu lakai labai ilgai laiko, gal gali parasyt pavadinimus

man asmeniskai nauji Loreal lakai lb gerai laiko, ir patys superiniai

va tokie

Aš eurokose tai perku Coral,kažkoks rusiškas,apie 5-6lt berods ir laiko kartais pačius pigiausius lakus po savaitę,valau nes atauga,o ne atsilupa. Bet net nežinau nuo ko tiksliai tai priklauso,nes lygiai taip pat lakuojant,su tomis pačiomis priemonėmis ne visada laiko vienodai
namų ruoša irgi daug maž vienoda..gaila nerandu nuotraukos