Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(xde @ 2012 06 15, 13:59)
buvau,pasirodė,kad kai kurios Eveline kainos šiek tiek aukštesnės nei pvz.Vilkpėdėje.Ir dirba viena nemaloni pardavėja,anksčiau dirbusi kitose Martina.

Ir aš tą pastebėjau, kad kainos didesnės nei kitose Martinose ( aš dažniausiai lankausi fabijoniškių ).
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 06 14, 17:42)
Merginos,o lakai iš Norfos (2,19 ir 1,99 mažesni)verti dėmesio?Laikosi lakas?
Kažkur lyg ir esu skaičiusi,kad gyrė,o ir spalvų labai įdomių yra(žalsvų,meksvų ir kt.netradicinių)

QUOTE(Juxt @ 2012 06 15, 10:12)
man labai patinka!
turiu labai daug jų, ir jau atsirinkus einamiausiais spalvas, laikymasis priklauso nuo spalvos, jei matiniai - trumpiau, jei turi smulkaus blizgučio - ilgiau, man jie 100x geresni už essence ir catrice  thumbup.gif

Aš turėjau vieną, man nepatiko, laikė vieną dieną, perleidau mamai... bet už Essence ir Catrice tikrai geriau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas pirko sio gamintojo produktus, kokia nuomone?
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 06 16, 15:42)
Sveiki, gal kas pirko sio gamintojo produktus, kokia nuomone?
My Webpage

Šampūnas graužia akis. Žymiai labiau patiko to pačio gamintojo serija Kinder
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 16, 20:55)
Šampūnas graužia akis. Žymiai labiau patiko to pačio gamintojo serija Kinder

Aciu, o nuo jo nesivelia plaukai? Ieskau kokio nors savo ilgaplaukei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 06 16, 22:09)

iš tos serijos dar yra ir balzamas(mačiau pirkti Vilkpėdėje,nuolaida šiai serijai tik birželio mėnesį)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 06 16, 22:09)

Tisą sakant, nežinau smile.gif Auginu berniuką, dar ir labai trumpaplaukį, tai.. smile.gif
Atsakyti
Dontstop, xde- dekoju uz atsakymus, bandysiu 4u.gif Sudetis lyg tai nebloga g.gif
Atsakyti
gal kas galite rekomanduoti koki nagu lako pagrinda? norisi, kad nuo spalvotu laku netaptu spalvoti ir nagai smile.gif
Atsakyti
prieš kelias dienas nusipirkau iš maximos Esi nagų odėlių šalintoją. Bendram vaizdui: mano nagai tragiški, forma berniukiška, odelės storos, itin greit ataugančios doh.gif bet šis daikčiukas (nerandu foto) puikiai suminkština odeles, jos tarsi atšoka nuo nago. Likau tikrai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
pamenu, kazkuri rasete, kad naudojote losjona is Malibu serijos. Gal galite pakartoti atsiliepima? Noriu isbandyti, tik nzn ar verta 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas pirkot Martinoje kokią priemonę plaukams nuo karščio su šilku ar pan.? g.gif Kažkur girdėjau, kad yra nebloga, tik va neįsidėmėjau doh.gif
Atsakyti