Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(xde @ 2012 06 03, 22:29)
Labai giria Prestige tušą My biggest lashes:
citata
"jei patinka ryškios blakstienos, tada šis tušas kaip tik. Natūralaus įvaizdžio šalininkėms nepatiktų. Šepetėlis didelis, net labai, bet man toks patogiausias. Nenubyra, netepa, laikosi visą dieną ir netgi visą naktį, jei nėra galimybės nusivalyt  Blakstienos ilgos, tankios, storos. Tušas gana tirštas, tad dengiasi lengvai. Be to ir talpa jo nemaža : 13,6 ml."
(Pati nesu jo dar išbandžiusi...)
ir Blackest lashes:
"labai geras tusas, graziai padazo, sepetelis patogus, blakstienos juodos juodos, labiau tankina nei ilgina
patiko labiau uz roziniam ipakavime, nes sepetelis patogesnis, turi daugiau sereliu, todel manau suteikia daugiau apimties blakstienoms"
Prestige temoje daugiau atsiliepimų.

ateinu ir aš su atsiliepimais apie PRESTIGE my BLACKEST lashes mirksiukas.gif na taip, jis tikrai atitinka kainos ir kokybės santyki galima sakyti, gražiai atskiria, padaro blakstienas juodais, mano blakstienas net pariečia, netrupa bigsmile.gif bet dabar panaudojus pradėjo trupėti blakstienos unsure.gif tai manau kartojamas nebus schmoll.gif noriu atsiliepimu apie lupu dažus - kurie nebutu labai blizgantis ir tuo pačiu butu pirmentuoti ax.gif niekaip nerandu sau tinkamo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 15, 11:08)
kokias einamas spalvas atsirinkote? gal pakomentuosite kiekviena bent po pora zodziu blush2.gif

štai mano ašarų kolekcija lotuliukas.gif
pradedant nuo to lakiuko kur matosi ant kamštelio bar kodas, pagal laikrodžio rodyklę sekantis yra toks pats kaip ir su bar koduku nr. 286 - ši spalvytė mano vasaros einamiausia wub.gif nuostabiai gražiai atrodo ant įdegusių rankyčių, su laaabai smulkiais blizgučiai - nematinė, laikosi puikiai wub.gif
sekanti spalva 102, ši šiek tiek tamsesnė už pastarąją ir truputį stambesni blizgučiai
sekantis 345 - vien iš dar šiek tiek tamsesnių blizgučių, sunkokai nusivalo, gerai laikosi, kitas - ta pati spalva, kaip ir antro atgal - 102
tamsus bordo - taip pat ne matinis - blizgus - ryškus užtenka dviejų sluoksnių iki sodrios bordo splavos, sekantis - paskutinis pirktas - matinė raudonai-ruda spalva 628, laikosi prasčiau nei turintys blizgesio, spalva keista g.gif nžn ar prilips.
ties 6:30 val. eina spalva 522 - toks nude'inis perlamutras, einama spalva kai nesinori nieko ryškaus, bet norisi lakuotų nagų biggrin.gif kitas - visiškai baltas matinis nr. 285 šis prastokai laikosi ir dengiasi doh.gif po balto einantis nr. 631 - tokia fainuoliška miela lašišiškai pink matinė spalvytė, labai smagi ir šilta spalva - man užtenka ir vieno sluoksnio gražiam padengimui wub.gif
kitas sidabrinis lakas nr. 115, taip pat užtenka vieno sluoksnio - šis laikosi super thumbup.gif irgi naudoju kai nenoriu nieko rėkiančio
kitas perlamutrinis - 530 nr. - grynas kriauklės perlamutras, gražiai spindi saulėje įvairiais atspalviais, laiksoi neblogai - t.p. užtenka 2 sluoksnių
juodas su spalvotais blizgučiais nr. 343 - pirktas žiemą ir buvo mėgiamas - dbr bandysiu pedikiūrui naudoti, laikosi puikiai - sunkiai nusivalo doh.gif
sekančios spalvos - nepavyko nufotkinti kaip realiai atrodo, ji tokia daugiau į violetinę nr. 551, praėjusios vasaros kojos nagų lakas nr. 1 wub.gif
raudona spalvytė labai ryški, kai norisi kažko ryškaus, ji nera visai raudona - tokia daugiau ciklamentiškai raudona wub.gif nr. 127, gerai laikosi, 2 sluoksnių drąsiai užtenka - pavyksta kartais ir su vienu wub.gif
sekanti - violetinė pastelinė, matinė nr. 543 - ne visai patinka spalva, nelabai naudojama, kita - matinė alyvinė nr. 533 - visai smagi spalva, kadangi matinė - laikosi šiek tiek trumpiau, gražiai dengiasi
ir paskutinė - matinė barbiškai rožinė nr. 621 - šio pavasario atradimas - bus būtinai kartojama, gražiai labai atrodo, puikiai dengiasi, jei nesinori ryškios rožinės - užtenka ir vieno sluoksnio!
user posted image
kitos ašarėlės - viršutinis tas trūkinėjantis lakas nr. 01 - pabandžiau, bet man labai negražiai atrodo, todėl iš karto nusivaliau biggrin.gif
antroje el. pirmas nagų lako pagrindas, kitas - odelių minkštiklis ir paskutinis - priemonė skatinanti nagų augimą su mirra, levandomis ir vit. A - naudoju kaip pagrindą - nepastebėjau jokio paderėjimo, bet ir naudoju ne nuolatos
paskutinėj eilėj iš šonų sidabrinių blizgučių ir matinė balta - nagų dailės plunksnelės
per vidurį miniukai - nr. iš eilės - 550, 640, 567, 561, 293, 545, visos spalvos matinės, mylimiausios - 550, 640 ir 293
user posted image

taigi pačios pačiausios spalvos - nr1 yra pirma mano minėta 286, jų sunaudojus jau gal ~10 butelaičių bigsmile.gif ir kitos - kurias paboldinau

viskas - išeinu iš eterio karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 18, 19:24)
pamenu, kazkuri rasete, kad naudojote losjona is Malibu serijos. Gal galite pakartoti atsiliepima? Noriu isbandyti, tik nzn ar verta 4u.gif

Pernai naudojau, tai visai patiko smile.gif Rudumas buvo natūralus, tiesa, norint išgauti tamsesnį jau spalva darėsi ne visai natūrali. Beto po dušo rankšluostis rudas būdavo. Neskaitant šių minusų man patiko smile.gif Bet šiais metais pasirinkau St.Moriz putas smile.gif Naudoju ir vargo nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 06 19, 14:17)
Pernai naudojau, tai visai patiko smile.gif Rudumas buvo natūralus, tiesa, norint išgauti tamsesnį jau spalva darėsi ne visai natūrali. Beto po dušo rankšluostis rudas būdavo. Neskaitant šių minusų man patiko smile.gif Bet šiais metais pasirinkau St.Moriz putas smile.gif Naudoju ir vargo nematau biggrin.gif

Domintu atsiliepimai apie St. Moriz putas smile.gif
o gal galite Malibu su St. Moriz palyginti? smile.gif
Beje, kuris, Jusu manymu, labiau tiktu parudinti kojas?
Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2012 06 19, 11:43)

labai labai dekoju uz atsiliepima ir aprasyma 4u.gif
Lenkiuosi iki zemes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziuxx: 19 birželio 2012 - 14:19
Sakykit, kiek mokat uz Eveline fiberlast sidabrini tusa? Vakar pirkau Klp Martinoje, be nuolaidos 15.99 kaina. Ar ne pigiau budavo? Tikejausi geresnio, man truputi trupa dienos eigoj, vakar plaunant grauze akis. Ziuresiu kaip siandien, bet dengiasi gerai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2012 06 19, 15:04)
Sakykit, kiek mokat uz Eveline fiberlast sidabrini tusa? Vakar pirkau Klp Martinoje, be nuolaidos 15.99 kaina. Ar ne pigiau budavo? Tikejausi geresnio, man truputi trupa dienos eigoj, vakar plaunant grauze akis. Ziuresiu kaip siandien, bet dengiasi gerai..  smile.gif

neseniai pirkau, tai jo- kaina be nuolaidos 15.99, bet po ja buvo kita- 12.99 rolleyes.gif pabrango kaip tik per nuolaida unsure.gif
pats tusas tai geras- netrupa, gerai nusivalo, nors jei i aki patenka tai grauzia biski. nepatinka, kad labai jau "riebiai" dazo, daug koses tas sepetelis pakabina, tenka blakstienas sukuot, kad sulipusios nebutu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 19 birželio 2012 - 16:07
QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 19, 14:20)
Domintu atsiliepimai apie St. Moriz putas smile.gif
o gal galite Malibu su St. Moriz palyginti? smile.gif
Beje, kuris, Jusu manymu, labiau tiktu parudinti kojas?

Vat kojoms ir naudojau daugiausiai abi priemones smile.gif Pasitepus Malibu, tai rezultatas vos vos matosi po kelių valandų, pasitepus St.Moriz putomis rudumas matosi iškart. Vat dėl to man labiau ir patiko St. Moriz. Nors kvapas Malibu geresnis, kitos kažkokiu metalu smirda kurį laiką biggrin.gif Malibu dabar stovi nenaudojamos ir, manau, kad jų nenaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 06 19, 19:47)
Vat kojoms ir naudojau daugiausiai abi priemones smile.gif Pasitepus Malibu, tai rezultatas vos vos matosi po kelių valandų, pasitepus St.Moriz putomis rudumas matosi iškart. Vat dėl to man labiau ir patiko St. Moriz. Nors kvapas Malibu geresnis, kitos kažkokiu metalu smirda kurį laiką biggrin.gif Malibu dabar stovi nenaudojamos ir, manau, kad jų nenaudosiu biggrin.gif

o Jusu visas kunas ideges? na ar nesimato tarp ranku, kaklo ir koju skirtumo, jei tepate su St. Moriz?? nesinori, kad matytusi dirbtinumas ir didziulis skirtumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 18, 20:24)
pamenu, kazkuri rasete, kad naudojote losjona is Malibu serijos. Gal galite pakartoti atsiliepima? Noriu isbandyti, tik nzn ar verta 4u.gif

2 kartus pirkau, man nelabai patiko, daugiau nepirksiu. Labai nemalonus kvapas mano nosiai, primena pigų vyrišką odekoloną unsure.gif Atspalvis patiko, gan tamsus. Geriasi vidutiniškai. Iš esmės kainos kokybės santykis geras. Bet Sunvita man patinka labiau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2012 06 19, 19:47)

Cindy, kur galima būtų įsigyti St. Moriz ir kokia apytiksliai kaina? Ar yra pirkti LT?
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 19, 19:22)
o Jusu visas kunas ideges? na ar nesimato tarp ranku, kaklo ir koju skirtumo, jei tepate su St. Moriz?? nesinori, kad matytusi dirbtinumas ir didziulis skirtumas 4u.gif

Aš šiaip esu labiau baltesnės odos. Vasaros pradžioje kelis kartus ėjau į soliariumą, tai visas kūnas parudavo, bet kojos nelabai doh.gif Taigi tik kojoms tepu St.Moriz putas. Tikrai neatrodo dirbtinai, natūralus rudumas smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 06 19, 20:04)

Cindy, kur galima būtų įsigyti St. Moriz ir kokia apytiksliai kaina? Ar yra pirkti LT?

http://www.1-7.lt/81...44-4-39331.html čia yra, bet šiuo metu išparduota kiek matau, gal užveš dar. O aš pirkau iš vienos kaunietės, susiradau ją per tarpmergaiciu.lt Mokėjau 30lt, labai reikėjo, tai iš to tinklapio laukti su akcija nebegalėjau ax.gif Siųstis iš užsienio tai gal dar pigiau.
Atsakyti
Merginos gal galit patarti kokį nagų lako pagrindą naudoti prieš laką bei ant lako ką tepti, kad ilgiau laikytų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balta kava @ 2012 06 20, 13:55)
Merginos gal galit patarti kokį nagų lako pagrindą naudoti prieš laką bei ant lako ką tepti, kad ilgiau laikytų?  4u.gif

Man patinka Belaton Top coat viršutiniam sluoksniui, greitai išdžiūsta ir nagų lakas ilgiau laiko. Kainuoja apie 4-5 Lt (pirkau Eurokos). Taip pat aš šį papildomą viršutinį sluoksnį vis kiekvieną dieną užtepu ir tai tikrai padeda lakui išsilaikyti ilgiau.
user posted image
Atsakyti