QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 15, 11:08)
kokias einamas spalvas atsirinkote? gal pakomentuosite kiekviena bent po pora zodziu
štai mano ašarų kolekcija
pradedant nuo to lakiuko kur matosi ant kamštelio bar kodas, pagal laikrodžio rodyklę sekantis yra toks pats kaip ir su bar koduku nr. 286 - ši spalvytė mano vasaros einamiausia

nuostabiai gražiai atrodo ant įdegusių rankyčių, su laaabai smulkiais blizgučiai - nematinė, laikosi puikiai
sekanti spalva 102, ši šiek tiek tamsesnė už pastarąją ir truputį stambesni blizgučiai
sekantis 345 - vien iš dar šiek tiek tamsesnių blizgučių, sunkokai nusivalo, gerai laikosi, kitas - ta pati spalva, kaip ir antro atgal - 102
tamsus bordo - taip pat ne matinis - blizgus - ryškus užtenka dviejų sluoksnių iki sodrios bordo splavos, sekantis - paskutinis pirktas - matinė raudonai-ruda spalva 628, laikosi prasčiau nei turintys blizgesio, spalva keista

nžn ar prilips.
ties 6:30 val. eina spalva 522 - toks
nude'inis perlamutras, einama spalva kai nesinori nieko ryškaus, bet norisi lakuotų nagų

kitas - visiškai baltas matinis nr. 285 šis prastokai laikosi ir dengiasi

po balto einantis nr.
631 - tokia fainuoliška miela
lašišiškai pink matinė spalvytė, labai smagi ir šilta spalva - man užtenka ir vieno sluoksnio gražiam padengimui
kitas sidabrinis lakas nr. 115, taip pat užtenka vieno sluoksnio - šis laikosi super

irgi naudoju kai nenoriu nieko
rėkiančio
kitas perlamutrinis - 530 nr. - grynas kriauklės perlamutras, gražiai spindi saulėje įvairiais atspalviais, laiksoi neblogai - t.p. užtenka 2 sluoksnių
juodas su spalvotais blizgučiais nr. 343 - pirktas žiemą ir buvo mėgiamas - dbr bandysiu pedikiūrui naudoti, laikosi puikiai - sunkiai nusivalo
sekančios spalvos - nepavyko nufotkinti kaip realiai atrodo, ji tokia daugiau į violetinę
nr. 551, praėjusios vasaros kojos nagų lakas nr. 1
raudona spalvytė labai ryški, kai norisi kažko ryškaus, ji nera visai raudona - tokia daugiau ciklamentiškai raudona
nr. 127, gerai laikosi, 2 sluoksnių drąsiai užtenka - pavyksta kartais ir su vienu
sekanti - violetinė pastelinė, matinė nr. 543 - ne visai patinka spalva, nelabai naudojama, kita - matinė alyvinė nr. 533 - visai smagi spalva, kadangi matinė - laikosi šiek tiek trumpiau, gražiai dengiasi
ir paskutinė - matinė barbiškai rožinė
nr. 621 - šio pavasario atradimas - bus būtinai kartojama, gražiai labai atrodo, puikiai dengiasi, jei nesinori ryškios rožinės - užtenka ir vieno sluoksnio!

kitos ašarėlės - viršutinis tas trūkinėjantis lakas nr. 01 - pabandžiau, bet man labai negražiai atrodo, todėl iš karto nusivaliau

antroje el. pirmas nagų lako pagrindas, kitas - odelių minkštiklis ir paskutinis - priemonė skatinanti nagų augimą su mirra, levandomis ir vit. A - naudoju kaip pagrindą - nepastebėjau jokio paderėjimo, bet ir naudoju ne nuolatos
paskutinėj eilėj iš šonų sidabrinių blizgučių ir matinė balta - nagų dailės plunksnelės
per vidurį miniukai - nr. iš eilės - 550, 640, 567, 561, 293, 545, visos spalvos matinės, mylimiausios -
550, 640 ir 293
taigi pačios pačiausios spalvos - nr1 yra pirma mano minėta 286, jų sunaudojus jau gal ~10 butelaičių

ir kitos - kurias
paboldinau
viskas - išeinu iš eterio