Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

O ka po laku tepate?
Jau buvau parasiusi klausima, bet niekas neatsake, tad kartoju dar karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 20, 15:09)
O ka po laku tepate?
Jau buvau parasiusi klausima, bet niekas neatsake, tad kartoju dar karta smile.gif

user posted image

tepasi kaip lakas, bet kai išdžiusta tai pasidaro matinis ir ilygina nago paviršiu, gaunasi alia naturalus nagai be blizgesio ir visiškai netrupa ir neatšokineja, man labai gerai kaip baze wub.gif
ir auga tikrai greičiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 20, 16:29)
user posted image

tepasi kaip lakas, bet kai išdžiusta tai pasidaro matinis ir ilygina nago paviršiu, gaunasi alia naturalus nagai be blizgesio ir visiškai netrupa ir neatšokineja, man labai gerai kaip baze  wub.gif
ir auga tikrai greičiau thumbup.gif

Kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(balta kava @ 2012 06 20, 15:32)
Kur perkate?

martinoj
Atsakyti
kokia kaina?
Atsakyti
Į nagų temą - o gal kas parekomenduos nebrangų, bet veiksmingą džioviklį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 20, 18:36)
Į nagų temą - o gal kas parekomenduos nebrangų, bet veiksmingą džioviklį? smile.gif

Daug kam patinka Classics džioviklis, nors man jis greičiau neišdžiovina. Kainuoja apie 5 Lt, būna Martinose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 20, 18:36)

user posted image
Turiu purškiklį iš "Avon" - nagus nudžiovina akimirksniu, tik jis toks keistokas, nes aliejinis, todėl nenugaruoja, o lieka ant pirštų ir nagų, todėl gali nevisoms patikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 20 birželio 2012 - 21:47
QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 20, 15:09)
O ka po laku tepate?

Aš šiaip naudoju Nailtek pagrindą, nes gavau nemokamai, pirkdama nagų stiprintoją, bet nepasakyčiau, kad jis kažkuo ypatingas ir yra brangokas. Galima pigesnių variantų rasti.
Turiu purškiklį iš "Avon" - nagus nudžiovina akimirksniu, tik jis toks keistokas, nes aliejinis, todėl nenugaruoja, o lieka ant pirštų ir nagų, todėl gali nevisoms patikti.

Bet nuplovus rankas, jis nusiplauna, ar ne?
Atsakyti
aš šį, aerozolinį turiu, visai patinka
user posted image
kai noriu dar greitesnio džiuvimo arba būnu kokiu prancūzu nusilakavus, tai patepu pirmiausia tuo classic ir ant viršaus papurškiu šiuo dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 06 21, 11:02)
aš šį, aerozolinį  turiu, visai patinka
user posted image
kai noriu dar greitesnio džiuvimo arba būnu kokiu prancūzu nusilakavus, tai patepu pirmiausia tuo classic ir ant viršaus papurškiu šiuo dar  thumbup.gif

Kur būna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(balta kava @ 2012 06 21, 10:24)
Kur būna pirkti?

manau Droge
Atsakyti