Ieškančioms Wet'n'Wild Klaipėdoj - PC Liepa Eurokos šian stende buvo dvi paletės, kaina apie 13 Lt berots
QUOTE(dontstop @ 2012 07 05, 18:44)
man tai Essence spalva idealiai tinka, tik sepetukas levas

Rodausi su klausimu,kuris man eme neduoti ramybes tik visai neseniai,ir vis dar abejoju,ar i tinkama tema pataikysiu su juo.
Klausimas butu apie tamponus.
As pvz visa gyvenima naudojau O.B. ,o jie vis brango ir brango,kol galiausiai susizgrizbau,kad yra tokia galybe gamintoju,o as tik ta viena ir zinau.
Gal galit patarti kokiu analogu?
(kad butu i tema,turiu omeny pigesniu,nes ypac vasaros metu jie ypac aktualus,o 2 dienoms pakuote ir vel begi pirkt-bragoka.
)

As pvz visa gyvenima naudojau O.B. ,o jie vis brango ir brango,kol galiausiai susizgrizbau,kad yra tokia galybe gamintoju,o as tik ta viena ir zinau.

(kad butu i tema,turiu omeny pigesniu,nes ypac vasaros metu jie ypac aktualus,o 2 dienoms pakuote ir vel begi pirkt-bragoka.

QUOTE(buda @ 2012 07 07, 11:31)
Rodausi su klausimu,kuris man eme neduoti ramybes tik visai neseniai,ir vis dar abejoju,ar i tinkama tema pataikysiu su juo.
) 

Sveiki, manau geriau rasyti butu cia http://www.supermama...?...7392&st=528
QUOTE(dontstop @ 2012 07 06, 16:00)
Aš naudojau tik tamsią spalvą, kuri duodavo tamsiai rudą šaltą atspalvį. Spalva gaudavosi labai tamsi (man prie juodų plaukų pats tas). Šviesesnė matomai skirta vidutinio tamsusmo rudaplaukėm
Balta - vaškas. Iš pradžių reikia tepti vašką (jis besplvis), ant viršaus šešėlį. Minusas - vaškas baigėsi žymiai greičiau, o be jo šešėlis ne toks ryškus 

Man irgi tas vaskas per sparciai naudojasi

ačiū už komentarus apie tuos antakių šešėlius, gal reikės pabandyti juos po Essence, jie jau antri, nes pirmi į pabaigą suskilo. tai reiks išbandyt, kas per gėris Wet n wild, tuo labiau, kad kuo toliau, tuo labiau norisi vaško, jis, kaip suprantu, šiek tiek sutvirtina antakius, kad nebūtų į visas puses, ar ne?
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 07 07, 18:58)
ačiū už komentarus apie tuos antakių šešėlius, gal reikės pabandyti juos po Essence, jie jau antri, nes pirmi į pabaigą suskilo. tai reiks išbandyt, kas per gėris Wet n wild, tuo labiau, kad kuo toliau, tuo labiau norisi vaško, jis, kaip suprantu, šiek tiek sutvirtina antakius, kad nebūtų į visas puses, ar ne?
Man tas vaskas tai pakorektine plaukelius, bet is iprocio, ir dar del to kad turiu, jau padazytus antakius pazukuoju antakiu zele
Papildyta:
QUOTE(Olivia. @ 2012 07 08, 00:35)
mergaites !!! koki patartumet krema po deginimosi kad nuramintu oda, nuimtu raudonuma? pagulejau pliaze pora val, ir pamirsau visai krema su spf
tai dabar veidas YPAC raudonas,. nezinau ne ka daryt 

Extriniu atveju man kefyras gelsti... kai nieko neturiu...
O siaio simet apsiginklavus

O gal netycia turit alijosiaus gelio at kokio purskaliuko?.. ar siaip kokio metinio saldancio kremo

mergaites !!! koki patartumet krema po deginimosi kad nuramintu oda, nuimtu raudonuma? pagulejau pliaze pora val, ir pamirsau visai krema su spf

labai padeda ir visad turiu vesinamaji purskikli

QUOTE(Juxt @ 2012 07 08, 00:17)
Extriniu atveju man kefyras gelsti... kai nieko neturiu...
O siaio simet apsiginklavus

O gal netycia turit alijosiaus gelio at kokio purskaliuko?.. ar siaip kokio metinio saldancio kremo

susiradau kazkoki tepaliuka, kur tipo tinka ir nuo saules nudegus, pask lasus isspaudziau, tai aaaaciu Die , snd jau normaliau atrodo, slugsta raudonumas, ruduoju po bsk

o kokiom priemonem tu apsiginklavus?

QUOTE(GammaOrionis @ 2012 07 07, 18:58)
, šiek tiek sutvirtina antakius, kad nebūtų į visas puses, ar ne?
IMHO, nei kiek netvirtina

Ketvirtą vasarą naudoju Panthenol priemones, turėjau putas ir gelį, dabar naudoju 7 %

Nuotraukoje 6 %, bet prekyboje yra visokio stiprumo. Labai veiksmingos priemonės

QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 07, 15:36)
aha,nepagalvojau.

atsiprasau,uz offtipica.