Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Olivia. @ 2012 07 07, 23:35)
mergaites !!! koki patartumet krema po deginimosi kad nuramintu oda, nuimtu raudonuma? pagulejau pliaze pora val, ir pamirsau visai krema su spf  doh.gif  doh.gif  tai dabar veidas YPAC raudonas,. nezinau ne ka daryt doh.gif

is serijos 'pigi, bet neprasta'- grietine, kefyras, alijosius biggrin.gif toliau viskas nuo nudegimu ir visokiu odos traumu- bepantenas, pantenolis. labai super yra babe su alijosium gelis toks- bet kaina jau doh.gif
Atsakyti
ka patartumete pigmentinem demems ant veido naikinti (balinti) blush2.gif
Atsakyti
nusipirkau snd Jusu isgirta biggrin.gif
user posted image

pabandziau , tai patiko lengvas ir nelipsnus ax.gif beje akcija dabar iki10lt

ir kauke paemiau kasmir ( alyvine pakuote) tai ja rekomenduoju visoms. nerandu nuorodos. kaina apie 9 lt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 07 10, 17:58)

ir kauke paemiau kasmir ( alyvine pakuote) tai ja rekomenduoju visoms. nerandu nuorodos. kaina apie 9 lt 4u.gif

Plaukam ar veidui? kasmir tai cia firma ar pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(body @ 2012 07 10, 18:05)
Plaukam ar veidui? kasmir tai cia firma ar pavadinimas?

Plaukam 4u.gif

paziurejau atidziau pavadinimas Biteks kasmir 4u.gif 4u.gif

Parduoda Eurokos 4u.gif sampunas geras tokios pats firmos tokia auksta bonke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 07 10, 07:43)
ka patartumete pigmentinem demems ant veido naikinti (balinti)  blush2.gif

citrina bigsmile.gif
Atsakyti
Nepamenu, ar kas rašė, bet Klaipėdoje "Grandus" Flomar nagų lakų nebeturi. Šiandien specialiai pasivaikščiodama nuėjau.

O pigmentinių dėmių vasarą nėra ko šalinti, jos gi ir atsiranda nuo saulės. Manau efektyviausia rudenį, žiemą ir pavasarį. Tam tikra rūgštinės priemonės.
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Ar kas nors bandėte tą depiliacinį kremą (Tanita)? Jei taip, kokie atsiliepimai? Ačiū smile.gif
http://daugakciju.lt.../NEW1/E0001.jpg
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 07 10, 18:32)
paziurejau atidziau pavadinimas Biteks kasmir  4u.gif  4u.gif

Parduoda Eurokos 4u.gif  sampunas geras tokios pats firmos tokia auksta bonke  4u.gif

Man netiko nei šampūnas, nei kaukė, labai apsunkindavo plauką. Ir Viteks, ne Biteks laugh.gif

Šios priemonės?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 11 liepos 2012 - 06:16
QUOTE(dontstop @ 2012 07 11, 07:11)
Man netiko nei šampūnas, nei kaukė, labai apsunkindavo plauką. Ir Viteks, ne Biteks  laugh.gif

Šios priemonės?
user posted image

taip sita linija 4u.gif

mano plaukai issauseja nuo balinimo, tai man puikiai tinka skieti sausiems plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 11, 07:11)

Šios priemonės?
user posted image

naudoju purškala jau eile metu, plaukus purina pasidaro kaip pukeliai biggrin.gif bet perku del kvapo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 07 11, 14:22)
naudoju purškala jau eile metu, plaukus purina pasidaro kaip pukeliai biggrin.gif bet perku del kvapo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Naudojau šios firmos kondicionierių plaukam, tai po kelių kartų išmečiau,nepatiko schmoll.gif
Atsakyti